Başkalarının söyledikleri şeyleri kafama çok takıyorum

daha 20 yasındaymıssınız
bende de vardı benzer durum
30 yas hayatımda dönüm noktamdır, en mutlu yıllarımdandır
o zamandan beri kimseyi, hiçbir seyi takmıyorum, cok ciddi seyler bile kafamı en fazla 1 gun mesgul ediyor
gececektir, hatayı kendinize zehir etmeyin, insanlar bu yonunuzu bildikçe üstünüze gelebilirler

Ben de önceleri çok takardım başkalarının laflarını..Aklımdan atamazdım hep düşünüp dururdum moralim bozulurdu..Yaşım ilerledikçe olgunlaştıgımı farkediyorum.Herşeye kafayı takarsak hastalık hastası oluruz..İş hayatına girdikten sonra da değiştim..Zaman insanı değiştiriyor..

:5: 6 Karedşin en büyükleriyim onlar bana herşeyi söyler düşünmezler kırılırmı üzülürmü ama ben onların karşısında konuşmak bile istemem yanlış bi cümle çıkar kırılırlar diye,geldim 30 yaşına en küçümüz 16 yaşında ama sanki ben en küçükleriyim gibi:( şimdi diyorumki beş parmagın beşi bir degil sen böylesin diye herkeste böyle olacak diye bişe yok ve düşünmemeye çalışıyorum.Umarım geçicidir arkadaşım bende evlendikten sonra böyle oldum geçmiş olsun :19::5:

:5: 6 Karedşin en büyükleriyim onlar bana herşeyi söyler düşünmezler kırılırmı üzülürmü ama ben onların karşısında konuşmak bile istemem yanlış bi cümle çıkar kırılırlar diye,geldim 30 yaşına en küçümüz 16 yaşında ama sanki ben en küçükleriyim gibi:( şimdi diyorumki beş parmagın beşi bir degil sen böylesin diye herkeste böyle olacak diye bişe yok ve düşünmemeye çalışıyorum.Umarım geçicidir arkadaşım bende evlendikten sonra böyle oldum geçmiş olsun :19::5:

Bende Üniversiteye gidince böyle oldum ablacım. İnşallah geçecek .. :(

Aynen canım bende öyleyim... Nasıl aştınız bu durumu bende öğrenmek istiyorum :)

Yasim ilerledikce ve meslegimden dolayi birde baktim diger insanlar cok rahat ne dert ediyorlar ne de sIkinti ben niye sIkayim dedim kendimi, yavas yavas alistirdim kendimi, daha cok acilmaya dusundugumu soylemeye, kendimi sIkmamaya. Oyle yani ;)))

Pozitieff dusunmeye caliss, mesela birisi saka yapdimi sende ona karsilik ver sakayla, dusunme ciddimi degilmi diye, yani kisaca takmamaya calis.

Aynen kızlar,dediklerinizi yapıcam inşallah . Aslında şu 3 günde değiştim bile diyebilirm yani :) Kararlıyım çünkü :)

Ben de üniversiteye başladığımda böyle bir ortamın içine düştüm.. Not almak için çıkma teklifi eden erkek bile tanıdım. Saçma sapan espri yaparlar sanki karşılarında çocuk var da laf sokma çabalarını anlayamıyorum. En son iyi bir patlama anı oldu sınıfta hepsini yerin diibine soktum, ne birbirlerinin arkasından ettikleri dedikodular kaldı ne gizli saklı olayları.. Bu olay olduktan sonra da hiç kafama takacağım bir olay yaşamadım ohh şimdi ben rahatım onlar rahatsız. Galiba bir patlama anı yaşaman gerekiyor seninde, içindekileri insanlara aktarınca çok rahatlıyorsun:32:

O esnada cevabını ver , gerekirse misilleme yap..

O zaman rahatlarsın , içinde kalmaz.. Sessiz olduğunda dha çok gelirler üstüne.. Bir iki cevap ver, sonra kendileri vazgeçerler..

O esnada cevabını ver , gerekirse misilleme yap..

O zaman rahatlarsın , içinde kalmaz.. Sessiz olduğunda dha çok gelirler üstüne.. Bir iki cevap ver, sonra kendileri vazgeçerler..

Aynen canım sizin dediklerinizi, kitaplarda okuduğum şeyleri falan hepsini hayatıma koydum ve şimdi daha iyiym okulda başladı kimsenin sözünü takmıorum şimdilik çok iyi gidiyor umraım hep böyle devam eder canım :) Çok Cool takılıyorum anlııcan :ssz: :1: :1:

Back
X