Başkası Olmak İstemek

suskunnkedick

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2021
24
8
18
26
Merhaba iyi günler ben çok üzgünüm. Geçmişte çok büyük acılar çektim. Aile içinde şiddet gördüm aşağılanma, dayak, sözlü şiddet vs 6 yaşından başladı acılarım okul hayatım ise tam bir kabustu saf ve iyi niyetimden kullanıldım herşeyi mi aldılar çok çok eziktim. En son benden 4 yaş küçük bir kız arkadaşım tarafından dövüldüm. Artık yaşamak boş ve anlamsız geliyor başka insanların hayatlarına özeniyorum ah keşke ben o olsaydım diyorum. Yani şimdi iyileşsem güçlü olsam bile geçmişe dönüp de o günleri düzeltemem bu sebeple keşke bir başkası olarak dünyaya gelmiş olsaydım diyorum. Çünkü ailem de muhafazakar ve bu yaşıma kadar hiç diğer kızlar gibi tatile çıkıp etek şort giyip gezemedim

Aynı konuyu dün açmıştınız zaten, keşke oradan devsm etseydiniz.
Bu söylediklerinizin hepsi özgüvenden geçiyor zaten.
D
Psikolojik durumunuz için destek almalısınız.
Özgüvenim hiç olmadı olsaydı daha farklı yaşamım olurdu off sonuçta geçmişe dönemeyeceksek düzeltip iyi olmanında anlamı yok ki

Özgüvenim hiç olmadı olsaydı daha farklı yaşamım olurdu off sonuçta geçmişe dönemeyeceksek düzeltip iyi olmanında anlamı yok ki
Geçmişe dönmenin yolunu bulursan söyle, hepimiz dönelim! Herkesin içinde kalan bir uktesi var, herkesin kırgınlıkları, travmaları ve acıları var. Önemli olan dersi alıp; ilerlemek. Ama söylediğim ya da söylenilen şeyleri anlamak istemiyorsun, sen kendi problemine o kadar takılmışsın ki cevapları duymuyorsun ve anlamak istemeyen insana kimse bir şey anlatamaz, iyileşmek istemeyen insanı kimse iyileştiremez.

Back
X