Başkasına aşık oldum !!!

bitmedielem

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
53
14
88
Merhaba. 7 aydır iyi giden bir ilişkim var. Ayni kurumdayız sevgilimle. Ona Full güveniyorum,sevildiğimi biliyorum. Konuya ise şöyle gireyim.İşe ilk başladğmda hoşlandğım biri olmuştu. Gel zaman git zaman baktım benim farkımda bile değil düşünmemeye çalştm. Duygularımı bastırdım.Lakin gelin görün ki geçen hafta o kişi mesaj attı. Tanışmak istediğini söyledi. İçim ısındı sana dedi. Bende hayatimda biri olduğunu söyledim. Allah mutlu mesut etsin dedi ve gitti. Ama ben çok etkilendim kızlar . Sevgilimden çok onu düşünüyorum, kafayı yiyeceğim. Sevgilim o kadar iyi bir insan ki bir yandan da vicdan azabı çekiyorum. Ama mantığım ayrı,kalbim ayrı. Çıkmazdayım

Of kötü durum...Zaman gösterir..Sadakatli olmaya çalış.Yok sevgin yok olduğunu anlarsan mecbur ayrılacaksın .

Demekki sevgiline asik degilsin. Bircok insan gunumuzde hoslanmayla aski karistirip, iliskilere basliyor. Ilgi hoslarina gidiyor, sevilmek hoslarina gidiyor filan falan. Demek ki oyle bi durum olmus sendede. Olabilir. Sevgiline haksizlik etme derim ben, karma is a bitch derler.

O kadar ünlem koyunca sevgilin sana bunu dedi sandım

Aklın şimdi kaydıysa ilerisi için fena
Ayrıl sen bu çocuktan
İkinizinde iyiliği için

Ondan sonra ne halt edersen et

Halt derken ? Elimden gelen birşey mi sizce bu ? Bir eşyayı o raftan alıp oraya taşımak degil ki. Bastırdığm duygular gün yüzüne çıktı. Ayrıca ayrılsam bile diger insanla olamam. 3ümüzde ayni iş yerindeyiz! Hislerim, duygularım ne kadar karışsa da karakterimde bir karışıklk yok

Kalbinizi 1 mesaj ile attiriyorsa başkası..
Demek ki sevgiliniz dünya iyisi biri vs bi önemi yok.. duygularınız yeterli değil mi değil.. Buna odaklanın..

İste benimde vicdanımı sızlatan bu. Haklısınız

mantığını dinle, sevgilinle ilişkiniz yolundaysa, bir delilik yapmaya kalkma. ben de hayatımdaki kişiden bir başkasına aşık oldum. ama mantığımı dinlemek zorunda kaldım, çünkü hem sevgilimle hayatımızda herşey yolundaydı, hem de aşık olduğum kişiyle oluru yoktu. yok ben mantığımı dinleyemiyorum diyorsan da önce sevgilinden ayrıl canım. gerisini zaman gösterir. kimseye haksızlık etmemek lazım

Bence ayrılmalısın
Yani tam tersini düşün sevgilinin aklı karışsa sen bunu bilmek ve yollarınızın ayrılmasını istemezmiydin ?
Aşık olmak elinde olmayabilir ama ayrılmak elinde
Bu ilişkinin sağlıklı devam etmesi söz konusu değil
Gerçek anlamda sevmiyorsun yada aşık değilsin herneyse
Eğer mantık evliliği düşünmüyorsan bu ilişkiyi devam ettirmemeli daha emin duygularla yoluna devam etmelisin
Belki başkası ile belki yanlız

Aşk demeyin, merak bu sadece.
Bilmediğiniz tanımadığınız için merak ediyorsunuz.
Birkaç gün tartın kendinizi, hâla aynı şekilde düşünüyorsanız sevgilinizle olan ilişkinizi değerlendirin.

Yıpratıcıda olsa atlatabileceğime inanıyorum. Sadece çok ama çok yıprandım bu durumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…