Başkasına aşık oldum !!!

bırak canım sevgiilini baskasını dusunebildiğine göre yeterli değil duyguların cok tehlikeli
kotu seyler olmadan bence

Onun içinmi mantıkta ve kalpte 2 insan var..
Seçin birini gitsin o zaman diyeceğimde aynı iş yerinde olunca buda zor olur..
Derdimi yazarken ne yapmalıyım, ne yapacağım diye sızlanmadım. Birini sećme vs gibi bi niyetimde yok. Sadece ruhen ve bedenen yoruldum. Hislerimi de savunmuyorum

bir tanıdıgım iki yıldan fazladır görüstüğü kişiden söz arefesinde bu yüzden ayrıldı .ve simdi karsına cıkan adamla evli. adamda ilk bunun görüstüğü oldugunu bilmiyomus ogrenmiş üzülmüs felan bunun aklı kaydı

Yedeğe alsaydı keşke değil mi?
Ee şimdi böyle iyi mi oldu sevgilisini sevmiyor ama ayrılmıyor da adamı kaybetmeden biraz zaman ver diyip konuşmaz sevgilisinden ayrılırdı. Ha şimdi burda yaptığı kötü diyip duracaksanız ama erkeklerin her zaman yaptığı yöntem ben kötü olanı değil mantıklı olanı dedim. Bazıları mantığı dinle ve ayrılma demiş o zaman daha kötü değil mi? Adamı her halükarda aldatacak. Yedeklemek aldatmaktan daha kötü diyorsanız bilemem...

Yıpratıcıda olsa atlatabileceğime inanıyorum. Sadece çok ama çok yıprandım bu durumdan
çok iyi anlıyorum, çok yıpratıcı oluyor. bir yandan aşık olduğun kişiye çarpan kalbin, bir yandan sevgiline karşı vicdanının sesi insanın anasını ağlatıyor. dediğim gibi bizim hiç olurumuz yoktu. o yüzden ben mantığımı dinlemek zorunda kaldım. ama olabilseydi eğer sevgilimden o gün ayrılacaktım. mantığımın değil kalbimin peşine gidecektim yani. yine de mantığının sesini dinlemek insanı daha az üzer diye düşünüyorum. sevgilin seni seviyorsa ilişkinde güven saygı vb temel unsurlar varsa maalesef mantığın gösterdiği yön belli

Çok zor inanın.

Aynen. Mantık ! Çok teşekkür ederimmm...

Vicdan meselesi diyip duruyorsunuz hanımlar ama çoğu erkek vicdanının sesini duymadan yedekliyor yani. Konu sahibi sen de çok büyütme bu adamla olmasan bile ayrılsan iyi olur sevgilini sevdiğin yok. Fırsat ayağına gelmiş tepmişsin artık...

sizde bi hata yok...etkilendiğiniz adam size yaklaştığı anda zaten bi ilişkim var diyerek uzaklaştırmışsınız..şimdiki sevgilinize karşı bişey hissetmiyorsunuz belli ki.ilişkinizde 7 aylıkmış.çok fazla uzatmadan ayrılın derim.sonra daha kötü olur

Onu da düşünüyorum. Hep sevgili olacak degiliz. Ilerde evlilik durumu olamaz gibi

Haklısınız. Teşekkür ederim.

Onu da düşünüyorum. Hep sevgili olacak degiliz. Ilerde evlilik durumu olamaz gibi
olumsuz düşünme. bak biz evlilik yolunda ilerliyoruz sevgilimle. çok da seviyorum kendisini. aşık olduğum kişiyle yaşadığım şey sevgilimle ayrılık anımdaydı. ve ona karşı çok zayıftım. duygularımı kontrol edemedim. ona olan zaafıma yenik düştüm. ve aşık oldum. senin de bi ara aklın karıştı o kadar.

bu durumda bence kesinlikle sevgilinizden ayrilin..sonra o kisi olur yada olmaz bilemem.ama ilk yapmaniz sevgilinizden ayrilmak.ben kafasi karismis bir sevgili istemezdim eminim sevgilinizde, sizde istemezsiniz.bu durum sevgilinize haksizlik.zaten sizde gercekten asik olsaniz kafaniz karismazdi.ben ask diyenlerdenim hayatta. illaki mantik deyip sevgilinuzle yola devam edebilirsiniz, belki mantik bunu affeder..ama aşk etmez...

Şuan ki sevgilinden ayrılman en mantıklısı olur. Sevmiyorsun sonuçta , her hareketi gözüne batacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…