Başkasına aşık oldum !!!

Ne saçma tepkiler verilmiş konu sahibine. Konu sahibi sevgilinizden ayrılmalısınız çünkü aşık değilsiniz, yeterince güçlü hisleriniz yok bu kişiye. İyi insan hoş insan diyerek sürmez ilişkiler ki daha 7 ay olmuş. Diğer arkadaşla ne olur bilmiyorum ama bu ayrılmanız için bir işaret.

Lütfen konuyu kapatabilir misiniz ? Tamam hepiniz mükemmel,şahane,sadık insanlarsınız. Kıt beyinlerin anlayamadığı şey şu ; kimseyle görüşmüyorum, kalbimi başkası kıpırdattı. Bu da vicdanımı sızlattı. Tek yazdığım bu. Lütfen kimsenin daha fazla yorum yapmasını istemiyorum.

Ben zamana bırakıp duygularımin ne yöne gidicegine bakıyorum. Bence böyle olmalı bu da benim düşüncem saygı duymak zorundasınız
Ben aynı anda iki kişiyi idare eden birisine saygı duymam.
Madem hangisiyle ilişkiniz daha iyi gidiyor diye deneme yapıyorsunuz,
ikisine de söylersiniz. Az önceki konunuz kapatıldığı için yazamadım.
Umarım iki sevgiliniz de durumu öğrenir. Ortada sap gibi kalırsınız.

Sen bu adamı gerçekten sevmiyosun ki.
Seviyo olsan diğerinin mesaj atması bu denli etkilemezdi.
Diğer adamla naparsın bilemem de sevgilinle mutlu olamayacağın kesin.

Bence bu ilişkini iyice düşünüp taşınarak kırmadan sonlandır derim.

Hislerin kuvvetli olsa emin ol başkasının attığı mesaja heyecanlanmaz daha ne mesaj attı bu salak moduna girerdin. Mantığınla hareket etmişsin bu ilişkiye başlarken ama olmamış kalbin baskın çıkıyor.
Bu bi yanlış yada hata değil 7 aylık bi ilişki denedim olmadı deyip kuvvetli hisler besliyeceğin biriyle olabilirsin.

Ama noktalamazsan ne olur biliyor musun yarın birgün şimdiki sevgilinle evlenirsin evliyken birine gönlün kayar o zaman işte büyük hata yapmış olursun ve hayatını çıkmaza sokarsın.

Aşk evliliği yapılmalı dünyaya 1 kere geliyorsun gözlerine bakınca heyecanlanmadığın bi adamla olma bitmedielem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…