Başkasına aşık oldum !!!

Aşağılamadım yanlış yöne çekiyorsun ama.
Nerede kırdım cümlelerime çok dikkat ettim halbuki.
10 gün şu anki ilişkimi deneyeceğim dedin geçmiş sayfalarda dön bak yalan borcum mu var.
Allah sabır versin denmesi için mi bu konu?
E not düşseydin öyle derdik ne bilelim.

Tamam hanımefendi bi hata edip özelimi buraya yazmış bulundum. Bu benim hatam. Sizde sağolun cevap verdiniz. Ve ben şuan dan itibaren özelimin daha fazla konuşulmasinı ve yorum yapılmasinı istemiyorum. Rica ediyorum.

lütfen sevgilinden işler iyice ciddiye binmeden ayrıl

Konu kapandı desem. Herkese teşekkür ederim.

Bence işten çık diğer çocuğa da sevgilinden ayrıldığını söyle ikisiyle de konuş zamanla bakarsın duruma herşey netleşir. Hem diğerini de tanımış ol iyi biri değilse sevgilinle devam edersin.

2 sevgilisi olan kızın önerisi ancak bu kadar olurdu zaten

Bu insan sizinle hiç ilgilenmediği halde bir muhabbetiniz olmadığı halde nasıl sizin nunaranızı biliyor da mesaj atıyor ayrıca aynı yerdeyseniz niye bunu yüzünüze demiyor.Bir gönülde iki kişi olmaz biraz empati yapın şu an hayatınızda olan insana bir kız mesaj atsa onunda aklı o kızda kalsa hoşuna gider mi bence siz zaten o insanı aldatırsınız çünkü sevseniz onu düşünmezdiniz ayrılın da başını yakıp boşa oyalamayın yazık

Sen çok becerdin de iki kişiyi idareyi gelmiş akıl veriyorsun....

Kötü birşey yapmamışsınız. Kendinizi dinleyin. Ya devam ya ayrılık başka yolu yok.

Ben zamana bırakıp duygularımin ne yöne gidicegine bakıyorum. Bence böyle olmalı bu da benim düşüncem saygı duymak zorundasınız

Burda sana kimse saygı duymak zorunda değil konu açıyorsan herkes kendi düşüncesini söyler. İyi o zaman şu anki sevgilinizinde gönlünde birü daha olsun o da zamana bırakıcam desin sizde bunu öğrenin aaa tabi çok doğal deyin. Zamana burakmak nedir?konu başlığınız bile başkasına aşık oldum şeklinde aklınızda biri varken ona nasıl sarılıp seviyorum diyeceksin samimi mi bu yani..yazık çıktığınız insana

Erkeklerde bu gırla. Bir nevi haklısın.Her dırumda kadın zorda kalıyor.Kendi insaflı davranıyor ana insaf görmüyor kadın.
Ama yapabilir miyim yapamam.Tir tir titrerim haksızlık edecem diye.

Kardeşim ben konu sahibi değilim bakıp ona göre konuşmalısiniz bence

Kardeşim ben konu sahibi değilim bakıp ona göre konuşmalısiniz bence

Bence bu adam için şuanki sevgilinden vazgeçme. İlişkine bir çekidüzen ver de aklı dışarda kalmasın.

Sonunda hepsinden soğmayacak mısın zaten? İnsan farklılık , heyecan arıyor. Bence senin hislerin de bundan ibaret. Merak , elde edememe hırsı , farklılık vs.

İyi bir adamsa sevgilin bunlar için ondan vazgeçmeye değmez.

Aşk bi anlık , sevgi ve güven bir ömür.

Ayy sonradan gördüm ilişki sadece 7 aylıkmış. Ama sen yine de başka bir erkek için bu adamı bırakma , artık onu istemiyorsan , sevmiyorsan bırak sadece. Yoksa pişman olabilirsin.

Ay ben olsam hemen ayrilip kalbimi hoplatan kisiye giderim. Ha sonunda pisman olur muyum? Olma ihtimalim cok yuksek. Ama bu ask mesk isleri planla, programla olmaz. Ben hep kalbimi dinledim iliskilerimde, pisman olduysam da kendime oldum. Aklimda bir tane keske yok.

Bence sevgilini bırak adam da kendine layık bir kadın bulsun. Cok sevaba girersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…