- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
- Konu Sahibi bitmedielem
-
Aşağılamadım yanlış yöne çekiyorsun ama.Konunun kapanmasını rica ediyorum arkadaşlar. Ben aşık olduğumu hissettiğim adamla konuşmadım,konuşmuyorum. Sevgilim olduğunu söyledim ve kestik irtibatı. Sadece bu hislerimi aktarmak istedim.Allah sabır versin diyip gećmeniz yeterliydi. Kendimi iyice berbat
Insallah böyle bir durumu yaşamazsınız. Çok kırıcı ve aşşağılayıcı konuştuğunuz için de sağolun. 10 gün birini deneyeceğim demedim düşüneceğin dedim !
Tamam hanımefendi bi hata edip özelimi buraya yazmış bulundum. Bu benim hatam. Sizde sağolun cevap verdiniz. Ve ben şuan dan itibaren özelimin daha fazla konuşulmasinı ve yorum yapılmasinı istemiyorum. Rica ediyorum.Aşağılamadım yanlış yöne çekiyorsun ama.
Nerede kırdım cümlelerime çok dikkat ettim halbuki.
10 gün şu anki ilişkimi deneyeceğim dedin geçmiş sayfalarda dön bak yalan borcum mu var.
Allah sabır versin denmesi için mi bu konu?
E not düşseydin öyle derdik ne bilelim.
Merhaba. 7 aydır iyi giden bir ilişkim var. Ayni kurumdayız sevgilimle. Ona Full güveniyorum,sevildiğimi biliyorum. Konuya ise şöyle gireyim.İşe ilk başladğmda hoşlandğım biri olmuştu. Gel zaman git zaman baktım benim farkımda bile değil düşünmemeye çalştm. Duygularımı bastırdım.Lakin gelin görün ki geçen hafta o kişi mesaj attı. Tanışmak istediğini söyledi. İçim ısındı sana dedi. Bende hayatimda biri olduğunu söyledim. Allah mutlu mesut etsin dedi ve gitti. Ama ben çok etkilendim kızlar . Sevgilimden çok onu düşünüyorum, kafayı yiyeceğim. Sevgilim o kadar iyi bir insan ki bir yandan da vicdan azabı çekiyorum. Ama mantığım ayrı,kalbim ayrı. Çıkmazdayım
2 sevgilisi olan kızın önerisi ancak bu kadar olurdu zatenBence işten çık diğer çocuğa da sevgilinden ayrıldığını söyle ikisiyle de konuş zamanla bakarsın duruma herşey netleşir. Hem diğerini de tanımış ol iyi biri değilse sevgilinle devam edersin.
Mantıklı olan bu bence2 sevgilisi olan kızın önerisi ancak bu kadar olurdu zaten
Sen çok becerdin de iki kişiyi idareyi gelmiş akıl veriyorsun....Bence işten çık diğer çocuğa da sevgilinden ayrıldığını söyle ikisiyle de konuş zamanla bakarsın duruma herşey netleşir. Hem diğerini de tanımış ol iyi biri değilse sevgilinle devam edersin.
Ben zamana bırakıp duygularımin ne yöne gidicegine bakıyorum. Bence böyle olmalı bu da benim düşüncem saygı duymak zorundasınızSen çok becerdin de iki kişiyi idareyi gelmiş akıl veriyorsun....
Duyguların kötü yola düşmeden kendine gelirsin umarım.Ben zamana bırakıp duygularımin ne yöne gidicegine bakıyorum. Bence böyle olmalı bu da benim düşüncem saygı duymak zorundasınız
Ben zamana bırakıp duygularımin ne yöne gidicegine bakıyorum. Bence böyle olmalı bu da benim düşüncem saygı duymak zorundasınız
Erkeklerde bu gırla. Bir nevi haklısın.Her dırumda kadın zorda kalıyor.Kendi insaflı davranıyor ana insaf görmüyor kadın.Her erkek yapmıyor yedekleme işini genelleme yapmayin bence tüm yorumlarda kadını suçlamıyor mesela ben suçlamıyorum. Ayrıca ben genelini okuyunca da suanki sevgilinden ayril diyor cogu kişi . Dogru olanda bu bence hsngi kadin ister ki sevgilisinin aklinda onunlayken baska bir kadinin olmasini . Ve kendi istemeyecegi birseyi neden baska bir adama yasatsin ki.
Kardeşim ben konu sahibi değilim bakıp ona göre konuşmalısiniz benceBurda sana kimse saygı duymak zorunda değil konu açıyorsan herkes kendi düşüncesini söyler. İyi o zaman şu anki sevgilinizinde gönlünde birü daha olsun o da zamana bırakıcam desin sizde bunu öğrenin aaa tabi çok doğal deyin. Zamana burakmak nedir?konu başlığınız bile başkasına aşık oldum şeklinde aklınızda biri varken ona nasıl sarılıp seviyorum diyeceksin samimi mi bu yani..yazık çıktığınız insana
Kardeşim ben konu sahibi değilim bakıp ona göre konuşmalısiniz benceBurda sana kimse saygı duymak zorunda değil konu açıyorsan herkes kendi düşüncesini söyler. İyi o zaman şu anki sevgilinizinde gönlünde birü daha olsun o da zamana bırakıcam desin sizde bunu öğrenin aaa tabi çok doğal deyin. Zamana burakmak nedir?konu başlığınız bile başkasına aşık oldum şeklinde aklınızda biri varken ona nasıl sarılıp seviyorum diyeceksin samimi mi bu yani..yazık çıktığınız insana
Merhaba. 7 aydır iyi giden bir ilişkim var. Ayni kurumdayız sevgilimle. Ona Full güveniyorum,sevildiğimi biliyorum. Konuya ise şöyle gireyim.İşe ilk başladğmda hoşlandğım biri olmuştu. Gel zaman git zaman baktım benim farkımda bile değil düşünmemeye çalştm. Duygularımı bastırdım.Lakin gelin görün ki geçen hafta o kişi mesaj attı. Tanışmak istediğini söyledi. İçim ısındı sana dedi. Bende hayatimda biri olduğunu söyledim. Allah mutlu mesut etsin dedi ve gitti. Ama ben çok etkilendim kızlar . Sevgilimden çok onu düşünüyorum, kafayı yiyeceğim. Sevgilim o kadar iyi bir insan ki bir yandan da vicdan azabı çekiyorum. Ama mantığım ayrı,kalbim ayrı. Çıkmazdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?