Rejim yaptığım dönemde biraz zayıflamıştım sürekli iltifat ediyordu vücudun güzel şekil almış diyeBence öncelıkle kendın için kilo vermelısın kocan içinse bunu denemeden bilemessin kılo verdıkden sonrada aynımı
Katılıyorum bende güzel bir vücuda sahip olmak istiyorum ama yeteri kadar fırsat bulamıyorumDünyaya bi kere geliyoruz diye hominigırtlak yemek değil de asıl bu yüzden kendimize bakmamız gerekmez mi?
Sana destekte olmuş aslında. Biraz üzerine düşsen yapabilirsin bence. Önce kendin için, sağlıklı olmak için zayıfla.Rejim yaptığım dönemde biraz zayıflamıştım sürekli iltifat ediyordu vücudun güzel şekil almış diye
Bende özen gösteririm ama hayatımın belli döneminde kilo alsam yine başa mı saracağız hep bu stresi yaşayacak mıyımKi eşin senin için kendine özen gösteren biriyken senden de bunu beklemesi çok normal
Kilo verdikten sonra ileride alsan bile bunu farkedip kendini frenlersin.Bende özen gösteririm ama hayatımın belli döneminde kilo alsam yine başa mı saracağız hep bu stresi yaşayacak mıyım
Haklısın benim gibi sorun yaşayanların tecrübelerine de ihtiyacım varKilo verdikten sonra ileride alsan bile bunu farkedip kendini frenlersin.
Boy 1.70 kilom 78 Bi 15 kilo fazlalaıpım varŞimdi boy ne kilo ne o da önemli.
çıtı pıtı yasak elma ŞAHİKA gibi bişey istiyorsa ilk başta evlenmeyecekti. Ama bende şahsen eşim accayip kilolu olsa sorun yapardım. Ama bu azmine ve bi hastalığın olup olmamasına da bağlı.
Ben aşırı kilolu biri değilim yaklaşık 4-5 yıl önce insülin direncim olduğunu öğrendim ve değerim yüksekti, bu değeri düşürmeden kilo vermemin zor olduğunu söyledi doktor. Sonrası ilaç, diyetisyen vs. 4-5 kilo verdim sonra diyeti ve ilacı bırakınca geri aldım. Yaklaşık 1 yıldır düzenli spor yapmaya çalışıyorum önceside var tabi. Diyeceğim şu belki şu süreçte spor dışında fazla hareketli bir hayatım olmadığı için şu kadar kilo verdim diyemem ama çevremdekiler ne kadar kilo vermişsin incelmişsin demeleri bile yetiyor. Sen bir yerden başla gerisi gelirHaklısın benim gibi sorun yaşayanların tecrübelerine de ihtiyacım var
Kilo vermek için fırsata ihtiyacınız yok.Yoğun çalışıyorsanız bile yediğinize dikkat edeceksiniz.Ne güzel spor yapan bir eşiniz var onunla birlikte spor yapmaya çalışın.Her şeyden önce sağlığınız için.Yaşınız daha gençtir şimdi veremezseniz ilerde çok daha zor olur.Ve üzgünüm şekilcilik kabul etmesek de hepimizde var.Ben de eşimin fazla kilolu olmasını istemezdim.Katılıyorum bende güzel bir vücuda sahip olmak istiyorum ama yeteri kadar fırsat bulamıyorum
Söylediklerinin hepsi çok incitici. Başkasına bakma ihtiyacım olmamalı nedir ya sanki kendisi Brad Pitt. Kilo vermenizi isteyebilir ama kesinlikle bu şekilde değil. Kırgınlığınızı dile getirin, karşılıklı konuşun. Sağlığınız için kilo verin muhakkak, diyetisyene giderseniz daha iyi olur. Canınızı sıkmaya değmez kilo ne ki alınır da verilir de dünyanın sonu değil :)Şuan bana zor yetiyosun çocuk olunca daha fazla salarsın demesi çok incitici değil mi sizce de
Fırsatınız yoksa tükettiğiniz enerji kadar yemeniz gerek fazlasını değil. Zaten bunun bahane olduğunu düşünüyorum günlük yarım saat 1 saat yürüyüş bile insanın vücudunu şekle sokan bişey buna da herkesin fırsatı olur, siz üç günlük dünya yiyeyim gitsin modundasınızKatılıyorum bende güzel bir vücuda sahip olmak istiyorum ama yeteri kadar fırsat bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?