Başkasına bakma ihtiyacım olmamalı dedi

Şuan bana zor yetiyosun çocuk olunca daha fazla salarsın demesi çok incitici değil mi sizce de
Evet incitici, ama bunu o söylemeden sizin yapabilmeniz gerek, o size bu konuda güvenmiyo sorun bu, benimki beni zayıf bulmasına rağmen bebek çalışmalarımızdan dolayı normal kilomun 5 kilo altına düştüm kilo alma opsiyonum olsun diye yani ne var bunda, yemeyi bu kadar abartmayın ya, bakın ölmedim yaşayabiliyorum

Bana hep çok atıştırdığımı ve yağlı şeyler yediğimi abur cubur tükettiğim için kilo aldığımı söylüyor. Bende de insülin direnci var ama bunu bahane olarak gösterdiğimi yediğime içtiğime dikkat etmediğimi söylüyor. Çok kola içtiğimi çok tatlı yediğimi söylüyor

Reactions: 000
Çok yemiyorum o ne birlikte yiyoruz arada atıştırdığım şeylerde oluyor ama çok değil

Kocanızı ıslak odunla dövesim geldi!
Bana yetmelisin, başkalarına bakma ihtiyacı falan ne demek bunlar ya?
Yahu bu evlilik, şekilci bir cinsellik istiyorsa tek gecelik ilişkilerle hayatını sürdürseydi.
Hiçbir zaman zayıf bir kadın olmamışsınız, öncesinde 34 beden olsanız yine anlamam durumu ama hadi neyse diyeyim.
Kocanız beğensin diye değil, kendiniz rahatsızsanız kilo verin.
Resmen psikolojik şiddet uyguluyor size, farkında mısınız bunun?

Bak ne yediklerini ve neyin kilo yaptığını biliyorsun. İlk olarak bunları kes yada birden kesemem diyorsan azalt emin ol en büyük adımı atmış olacaksın.

İlk başlarda kibarca ima ediyordu zayıflamamı istediğini ama artık bazen incitici seviyelerde yapıyor. 5 yıl oldu tanışalı. Hayatta karşıma çıkan en iyi şey sensin diyor. Hep güzel olmanı istiyorum güzel vücudun olsun istiyorum diyor sana yakıştıramıyorum diyerek gerekçe öne sürüyor kilo konusunda kavga ettiğimizde.

Boyumuz hemen hemen aynı, kilonuz benden 25 kg fazla, bu sebeple görüntüyü az çok tahmin edebiliyorum, eşiniz için değil önce kendiniz için zayıflayın. Evet hemen planlı ve iradeli bir şekilde zayıflayın, fit bi görünüme kavuşacağınızdan eminim.. Hem o zaman siz kendinizi daha çok beğenirsiniz hem de bakarsınız eşiniz ne düşünecek bu sefer.

Bak ne yediklerini ve neyin kilo yaptığını biliyorsun. İlk olarak bunları kes yada birden kesemem diyorsan azalt emin ol en büyük adımı atmış olacaksın.
Karar verdim zaten doğru düzgün bir şey yemeyeceğim bundan sonra istediği vücuda ulaşana kadar çok kızgınım öfkeliyim hem kendime hem ona

Karar verdim zaten doğru düzgün bir şey yemeyeceğim bundan sonra istediği vücuda ulaşana kadar çok kızgınım öfkeliyim hem kendime hem ona
Eşin için değil önce kendin için yap bunu. Bir şey yemeyerek sağlıklı kilo veremezsin. Az ve sık ye aynı zamanda sağlıklı yiyecekler ye o bile fark edecektir.

Bilmiyorum fit vücuda ulaşsam bile onun bana yaptıklarını söylediklerini unutabilir miyim

Ne yalan söyliim Brad Pitt olmasada vücudu iyi. Çok denediğini ama kilo takıntısını aşamadığını söylüyor. Beni sevmekten vazgeçmeyeceğini ama kiloların cinsel hayatımızı etkilediğini söylüyor ben bunu bahane olarak öne sürdüğünü düşünüyorum

Bilmiyorum fit vücuda ulaşsam bile onun bana yaptıklarını söylediklerini unutabilir miyim
Bakın konu bu değil, konu zayıflayınca eşimin dediklerini unutabilir miyim konusu değil ki, bunu biz bilemeyiz. Eşiniz için birer bahane mi o sözler, yada gerçekten zayıf mı görmek istiyor sizi bunu bilemeyiz. Ben sadece kilonuzun çok fazla olduğunu düşünüyorum, acilen zayıflamalısınız. Bu kilo ile hamile kalırsanız doğuma 100 kilo ile girersiniz. Biraz bilinçli olmak lazım.

O zaman kesin beni hiç beğenmez doğumda ne kadar kilo alınır bilmiyorum ama çok korkuyorum şimdiden

Bacım sen taş ol, sonra da o adamı yanına yakıştırama, başkalarına bakmaya sen istiyorsun beni, tahrik olmuyorum vücudundan, zevk veremiyorsun bana diyerek boşa.
İntikam böyle alınır...
Pis herif ya!

Bacım kilolu da değilmişsin ki.. 1.70 boya 78 kilo göze batar bir kilo olduğunu düşünmüyorum. Hamilelikte daha çok alıyorsun, lohusalıkta vb. O zaman ne olcak o psikolıjiyle bide kocanın çenesini mi çekeceksin..ben doğumda kilo aldm verdimm ama sütüm yetmiyordu diye yedrdiler durdular daha çok kilo aldım şmdi vermeye çalışıyorum ama emzirinci canım daha cok yemek istiyor o zamanlarda ne yapacaksın pehhh

Biraz göbeğim sarkıyor ama kıyafet giydiğimde çok belli olmuyor

Bacım sen taş ol, sonra da o adamı yanına yakıştırama, başkalarına bakmaya sen istiyorsun beni, tahrik olmuyorum vücudundan, zevk veremiyorsun bana diyerek boşa.
İntikam böyle alınır...
Pis herif ya!
Erkekler niye böyle dış görünüşe önem veriyor anlamıyorum

Sadece erkekler değil ki bir kadın olarak ben de rahatsız olurum.Ayrıca yazmışsınız göbeğim sarkıyor ama kıyafette belli olmuyor.Eşiniz görüyor ama.Her şeyi geçtim ben kendimi öyle görsem çok rahatsız olurum.Sadece kocam rahatsız olduğu için değil.

Genelleme çok yanlış, şahsen tanıdığım bir iki erkek dışında böyle şeylere önem veren yok çevremde.
Eğer olsaydı zaten o kadınlarla evlenmezlerdi çünkü ne zayıflar ne popüler güzellik algılarına uyuyorlar.
Lakin birçok yönden hayran uyandıracak özellikleri var, her erkek aynı değil işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…