Başkasına bakma ihtiyacım olmamalı dedi

Boy 1.70 kilom 78 Bi 15 kilo fazlalaıpım var
Verilemeyecek bir kilo değil bu. Size katılmadığım tek nokta kilo vermeye vaktim yok demeniz. Vakitle değil nefisle alakalı kilo vermek.
Ben seviyorsa beni olduğum gibi kabul etmeli dayatmasını kabul eden biri değilim. Eşlerin karşılıklı birbirinden beklentileri olabilir ama abartmadan kişiyi rencide etmeden ve baskılamadan.
Eşiniz inanılmaz itici bir adam. Sözleri gerçekten rencide edici.
Zayıflamanı istiyorum demenin bin türlü yolu var. Öküzlüğün alemi yok.

Hepsi palavra bu konuşmaların bu adam sizi hiç sevmiyor seven erkek asla böyle konuşamaz ben hamileliklerimde 20 ser kilo aldım yusyuvarlak oldum aynaya baktım çok ağladım eşim hep çok güzelsin verme bu kiloları sana çok yakıştı dedi verdim ama hepsini değil ve baya uzun süre sonra tabi bu süreçte eşimle ilişkimiz hiç yıpranmadi ben hep mutlu bir anneyim, eşiniz bencil onun istediği gibi olursanız sizinle yoksa yakında başka bahaneler bulur ve sizden ayrılır.Kilo ne ki alınır verilir Allah karaktere zeval vermesin.

Biraz göbeğim sarkıyor ama kıyafet giydiğimde çok belli olmuyor
Aman bacım çocuk yapma o zaman. Şimdiden göbek durumu varsa çocuk olunca daha belirgin oluyor ben de öyle oldu

Bende rahatsız oluyorum sadece o başlama motivasyonunu toplayamadım

Ayyy delirecemm
Abi milletin kilosu kimi niye rahatsiz etsin yaaa? Böyle birsey olabilir mi?
Kilon da aşırı aşırı değil
anlamadim ki niye ultra obez muammelesi yaptırıyorsun kendine
Obez muamelesi yapmıyor aslında yediğime içtiğime laf söylemiyor ilk başlarda kibarca söylerdi son zamanlarda biraz kırıcı oldu her seferinde de özür diliyor

Beni bırakmak istese zaten bırakır biraz dobra biri yani sevmiyor olsa bahane bulmaz benim yıllardır tanıdığım kişi böyle yani umarım yanılmamışımdır.

Sanırım yediklerimi kontrol etmenin zamanı geldi de geçiyor

Reactions: 000
Bu görüşünüzü mutlaka dikkate alacağım

Katılıyorum bende güzel bir vücuda sahip olmak istiyorum ama yeteri kadar fırsat bulamıyorum
Fırsata ihtiyacınız yok, hayatın içinde zayıflayabilirsiniz. 78 kilodan 61e düştüm hem de kendimi hiç yıpratmadan. Dşyet bölümünde hikayem var 77.7den 61.5e diyetisyensiz zayıflamak diye, okuyun lütfen, ben buraya uzun uzun yazmayayım, zayıflayınca siz de daha mutlu ve hareketli hşssedeceksiniz.
Şekil çok mu önemli kısmı kişiden kişiye değişir ama eşiniz size iyi görünmekten hoşlanıyorsa bunu sizden beklemesi de garip değil. Bu ilişkinizi daha iyi yapacaksa emeğinize değer

Çok haklısınız teşekkür ederim

Şuan bana zor yetiyosun çocuk olunca daha fazla salarsın demesi çok incitici değil mi sizce de
Eşiniz şekilci ve bencil ne demek bana zor yetiyorsun.
Sağlığınız ve kendiniz için kilo verin verecekseniz.
Bunun doğumu var çatlağı var meme sarkması var iyi düşünün derim.

Bizde tam tersiyiz. Eşim göbekliydi iyice büyüttü bense hep dikkat eden spor yapan biriyim. Spor yapmasam bile az yerim. 2 kilo alsam önlem alırım. Eşim kilo aldıkça sinir olurum. Kaç kere dedim spor yap kendini bu genç yaşta iyi hisset yaşlı görünüyosun hamilemisin nerede büyüttün falan diyorum ama öyle kırıcı hakaret tarzında değil gülerek derim ve kilo ver de derim. Bu aralar spor yapıyor ama sonrasında gece çerez falan götürüyor yani.. Ne bilim ben olsam bana biri kilom hakkında böyle konuşsa çok alınır ve hemen kilo vermeye başlardım. Birdaha bana bunun lafını bakmasın ve beni begensin diye yapardım. Evet onu seksi bulmam ve çok istemem için biraz kendine dikkat etmesi lazım. Kilo olunca terlemeler de çok oluyor kötü geliyor bana. Hem ben iyiliğini düşünüyorum yarın birgün kolesterol, şeker, tansiyon vs de çıkabilir. Kocamı çok seviyorum aşığım ama bir 8-9 kilo verse dehşet arzularım..

Kendin için kilo ver mutlu olacaksan..ama unutma kilolu olmak yada zayıf olmak bir sorun değil..dünya güzeli olsan nanköre yaranamazsın..esin sana sadece bir kilo yüzünden gereksiz konuşuyor kalbini kırıyorsa..allah korusun yarin öbür gün başına bisey gelse sana bakar mı ?bu mu hayat arkadaşı anlayışı acaba? bir sor bakalim..

kendi sağlığınız için kilo verin.

Sağlıklı beslenmek hayat felsefeniz olsun o zaman zaten kilo verirsiniz. kilo vereceğim diye değil sağlıklı beslenip sağlıklı bir vucuda sahip olacağim diye sartlayın kendinizi.

Esiniz dikkat ediyorsa ben esinizi haksız bulmadım.

Bizde de ben hep yediğime içtiğime dikkat ederim. 170 boyunda 60 kiloyum (hamileyim 58 57 aralığındayimdır genelde) paketli gıda abur cubur asitli sekerli iceceklerden uzak dururum. hergün kahvaltı yapmaya özen gosteriririm. tencere yemegi ve corbayla karnımı doyururum. beyaz ekmegi hayatimdan cikardim. tam buğdayı da kahvaltıda sadece yerim. pirinci hayatimdan cikardım sebzeli bulgur pilavı yaparım pilav yapacaksam. mutlaka çorbam olur aksam yemeğinde. kızartma çok nadir yaparım. makarna yı da çok nadir yaparım. haftada 1 balık yemege dikkat ederiz esimde seviyor. sık sık hamur isi yapmam arada yaparsam yaparim o da az yaparim hemen bitsin çok yemeyelim diye yaparsam sutlü tatlı yaparım arada o da sekerini az koymaya calisirim. sekeri tam olarak çıkartamadım hayatimdan ama cok azalttim. tam olarak cıkartmak önümüzdeki hedefim.

Geriye ne kalıyor. sut, sut urunleri, et et urunleri, sebze meyve ve bakliyatlar. inanın doymak icin bunlar yetiyor insana sadece beslenme alışkanlığınızı degistirin yeterli. tabi bunlarda sağliklı diye porsiyon porsiyon yememek lazım meyvede de cok glikoz var mesela.

Esimide alıştırdım bu duzene ama esim bazen yine kacırıyor olcuyu ve kilo alıyor. bende esimi uyarıyorum. onu beğenmediğimden degil sağlıgını dusundugumden. fazla kilo bir cok hastalığın tetikleyicisi çünkü.

Spora gelince bazen sadece yurumek binada asansor kullanmamak bile spor yerine gecıyor bence özel aletlerle özel hareketleri yapmaktan hoşlanmıyorsaniz yuruyun. takın kulaklikları mahallenizde turlayin. cok yuksek olmayan katlara merdivenle çıkın. Ben cok hareketsiz kaldıgımı dusundugum zaman 3. kattaki evime hep merdivenle inip cıkıyorum.

Evet hayata bir kere geliyoruz bunun icin bedenimize iyi bakmalıyız. bu da cok yemekten degil olculu yemekten gecer.

Bende özen gösteririm ama hayatımın belli döneminde kilo alsam yine başa mı saracağız hep bu stresi yaşayacak mıyım
Siz kilo vermeye yönelik çabalarınızı dönemlik gösteriyorsunuz sanırım. Yani biraz rejim spor yapıp istediğiniz kiloya gelince kaldığınız yerden devam edemezsiniz. Spor ve sağlıklı beslenme bir hayat biçimi olmalı. Artı kilonun yerleşmesi diye bir şey var. İstediğiniz kiloya geldikten sonra en az 1 sene de onu korumalısınız ki en ufak bir salmada yeniden eski kilonuza gelmeyin. Emek istiyor maalesef ama zor değil. Eşinizin ifade biçimini sevmedim, başkasına bakmak zorunda olmak gibi laflar hoş değil. Ama şu konuda haklı, henüz çocuğunuz yokken yapamıyorsanız çocuk olunca daha da zorlanırsınız. İdeal kiloda hamile kalmak da avantajdır ayrıca. Bence siz her şeyden önce kendiniz için yavaş yavaş başlayın spora ve sağlıklı beslenmeye. Yaptıkça iyi hissedeceksiniz.

Benim de erkek arkadaşım biraz kilolu incitmeden söylüyorum . Adam umursamıyor , beni böyle seveceksen sen modunda .yahu tamam severim de ben zayıf ve dikkat ediyorken senin salman , hoş değil yani .
bir de bu açıdan düşünün .yani ikiniz de kilolu olsanız sizden böyle bir şey istemeye hakkı yok , ama kendi dikkat ediyorsa size de (kırmadan ) söyleyebilir .

Beni bırakmak istese zaten bırakır biraz dobra biri yani sevmiyor olsa bahane bulmaz benim yıllardır tanıdığım kişi böyle yani umarım yanılmamışımdır.
Benim hislerim inanılmaz kuvvetlidir söylediklerimi yabana atma, kocan her açıdan gönül güzelliğine onem verseydi seni böylesine kırmazdi yarın kimin kaza geçirip engelli kalacağı bilinmez böyle adamlar insana iki gün destek olmaz dış görünüşüne çok güvenmesin size mutluluklar dilerim ancak asla benim evleneceğim bir erkek tipi değil iyi gün dostu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…