- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
Verilemeyecek bir kilo değil bu. Size katılmadığım tek nokta kilo vermeye vaktim yok demeniz. Vakitle değil nefisle alakalı kilo vermek.Boy 1.70 kilom 78 Bi 15 kilo fazlalaıpım var
Hepsi palavra bu konuşmaların bu adam sizi hiç sevmiyor seven erkek asla böyle konuşamaz ben hamileliklerimde 20 ser kilo aldım yusyuvarlak oldum aynaya baktım çok ağladım eşim hep çok güzelsin verme bu kiloları sana çok yakıştı dedi verdim ama hepsini değil ve baya uzun süre sonra tabi bu süreçte eşimle ilişkimiz hiç yıpranmadi ben hep mutlu bir anneyim, eşiniz bencil onun istediği gibi olursanız sizinle yoksa yakında başka bahaneler bulur ve sizden ayrılır.Kilo ne ki alınır verilir Allah karaktere zeval vermesin.İlk başlarda kibarca ima ediyordu zayıflamamı istediğini ama artık bazen incitici seviyelerde yapıyor. 5 yıl oldu tanışalı. Hayatta karşıma çıkan en iyi şey sensin diyor. Hep güzel olmanı istiyorum güzel vücudun olsun istiyorum diyor sana yakıştıramıyorum diyerek gerekçe öne sürüyor kilo konusunda kavga ettiğimizde.
Aman bacım çocuk yapma o zaman. Şimdiden göbek durumu varsa çocuk olunca daha belirgin oluyor ben de öyle olduBiraz göbeğim sarkıyor ama kıyafet giydiğimde çok belli olmuyor
Bende rahatsız oluyorum sadece o başlama motivasyonunu toplayamadımSadece erkekler değil ki bir kadın olarak ben de rahatsız olurum.Ayrıca yazmışsınız göbeğim sarkıyor ama kıyafette belli olmuyor.Eşiniz görüyor ama.Her şeyi geçtim ben kendimi öyle görsem çok rahatsız olurum.Sadece kocam rahatsız olduğu için değil.
Çok mu kötü oluyorAman bacım çocuk yapma o zaman. Şimdiden göbek durumu varsa çocuk olunca daha belirgin oluyor ben de öyle oldu
Obez muamelesi yapmıyor aslında yediğime içtiğime laf söylemiyor ilk başlarda kibarca söylerdi son zamanlarda biraz kırıcı oldu her seferinde de özür diliyorAyyy delirecemm
Abi milletin kilosu kimi niye rahatsiz etsin yaaa? Böyle birsey olabilir mi?
Kilon da aşırı aşırı değil
anlamadim ki niye ultra obez muammelesi yaptırıyorsun kendine
Beni bırakmak istese zaten bırakır biraz dobra biri yani sevmiyor olsa bahane bulmaz benim yıllardır tanıdığım kişi böyle yani umarım yanılmamışımdır.Hepsi palavra bu konuşmaların bu adam sizi hiç sevmiyor seven erkek asla böyle konuşamaz ben hamileliklerimde 20 ser kilo aldım yusyuvarlak oldum aynaya baktım çok ağladım eşim hep çok güzelsin verme bu kiloları sana çok yakıştı dedi verdim ama hepsini değil ve baya uzun süre sonra tabi bu süreçte eşimle ilişkimiz hiç yıpranmadi ben hep mutlu bir anneyim, eşiniz bencil onun istediği gibi olursanız sizinle yoksa yakında başka bahaneler bulur ve sizden ayrılır.Kilo ne ki alınır verilir Allah karaktere zeval vermesin.
Sanırım yediklerimi kontrol etmenin zamanı geldi de geçiyorVerilemeyecek bir kilo değil bu. Size katılmadığım tek nokta kilo vermeye vaktim yok demeniz. Vakitle değil nefisle alakalı kilo vermek.
Ben seviyorsa beni olduğum gibi kabul etmeli dayatmasını kabul eden biri değilim. Eşlerin karşılıklı birbirinden beklentileri olabilir ama abartmadan kişiyi rencide etmeden ve baskılamadan.
Eşiniz inanılmaz itici bir adam. Sözleri gerçekten rencide edici.
Zayıflamanı istiyorum demenin bin türlü yolu var. Öküzlüğün alemi yok.
Bu görüşünüzü mutlaka dikkate alacağımTam tersi olsa eşin kilolu olsa istersen misin? Kilo insanın güzelliğini gizliyor, yaşlı gösteriyor, sağlığını bozuyor. Kaç kilosunuz bilmiyorum ama doğumlarda da insan kilo alıyor. Ben hayatımda 65’in üzerini görmezken doğumdan sonra 75 oldum. Tam dikkat edeyim diyet yapayım diyorum sütüm azalıyor. Hele pandemi döneminde dışarı çıkamıyoruz, sürekli evdeyiz. Size tavsiyem hamile kalmadan sorunu çözün.
Fırsata ihtiyacınız yok, hayatın içinde zayıflayabilirsiniz. 78 kilodan 61e düştüm hem de kendimi hiç yıpratmadan. Dşyet bölümünde hikayem var 77.7den 61.5e diyetisyensiz zayıflamak diye, okuyun lütfen, ben buraya uzun uzun yazmayayım, zayıflayınca siz de daha mutlu ve hareketli hşssedeceksiniz.Katılıyorum bende güzel bir vücuda sahip olmak istiyorum ama yeteri kadar fırsat bulamıyorum
Çok haklısınız teşekkür ederimFırsata ihtiyacınız yok, hayatın içinde zayıflayabilirsiniz. 78 kilodan 61e düştüm hem de kendimi hiç yıpratmadan. Dşyet bölümünde hikayem var 77.7den 61.5e diyetisyensiz zayıflamak diye, okuyun lütfen, ben buraya uzun uzun yazmayayım, zayıflayınca siz de daha mutlu ve hareketli hşssedeceksiniz.
Şekil çok mu önemli kısmı kişiden kişiye değişir ama eşiniz size iyi görünmekten hoşlanıyorsa bunu sizden beklemesi de garip değil. Bu ilişkinizi daha iyi yapacaksa emeğinize değer
Eşiniz şekilci ve bencil ne demek bana zor yetiyorsun.Şuan bana zor yetiyosun çocuk olunca daha fazla salarsın demesi çok incitici değil mi sizce de
Bizde tam tersiyiz. Eşim göbekliydi iyice büyüttü bense hep dikkat eden spor yapan biriyim. Spor yapmasam bile az yerim. 2 kilo alsam önlem alırım. Eşim kilo aldıkça sinir olurum. Kaç kere dedim spor yap kendini bu genç yaşta iyi hisset yaşlı görünüyosun hamilemisin nerede büyüttün falan diyorum ama öyle kırıcı hakaret tarzında değil gülerek derim ve kilo ver de derim. Bu aralar spor yapıyor ama sonrasında gece çerez falan götürüyor yani.. Ne bilim ben olsam bana biri kilom hakkında böyle konuşsa çok alınır ve hemen kilo vermeye başlardım. Birdaha bana bunun lafını bakmasın ve beni begensin diye yapardım. Evet onu seksi bulmam ve çok istemem için biraz kendine dikkat etmesi lazım. Kilo olunca terlemeler de çok oluyor kötü geliyor bana. Hem ben iyiliğini düşünüyorum yarın birgün kolesterol, şeker, tansiyon vs de çıkabilir. Kocamı çok seviyorum aşığım ama bir 8-9 kilo verse dehşet arzularım..Acil yardıma ihtiyacım var
3 yıldır evliyim. Aslında mutlu huzurlu bir yuvam var ama son zamanlarda biraz kilo aldım kocam buna çok takıyor evlenirkende biraz balık etliydim hep zayıflamamı istiyordu. Ben biraz uğraştım. spor yapmaya çalıştım bir kaç kere yapamadım. Son zamanlarda da biraz fazla abartınca yeme olayını kilo aldım. Ben aldığım kiloları savunmak için yazmıyorum ama şuna takılıyorum insan gerçekten kişiyi mi sever yoksa bedeni mi? Bütün erkekler hep böyle şekilci mi? Bugüne kadar hiç bir isteğini eksik etmedim mutlu olsun diye elimden geleni yaptım. O da beni çok sevdiğini söylüyor ama kilolu olduğum için bazen çok ağır sözler sarfediyor. Beni çok üzdüğünü defalarca söyledim. Ama çok umursamıyor ama beni çok sevdiğini söylemeye devam ediyor. Anlamıyorum. Bazen sevişmekten kaçıyor. Bir iki kere konuşunca tahrik olmak istiyorum yoksa çok zevk almıyorum dedi aslında başka şeylerde söyledi ama hepsini söyleyemiyorum. Bu kadar önemli mi güzel vücutlu olmak. Çalışıyorum bu kadar işin arasında kilo vermeye vakit bulamıyorum. Çocuk istedim. Vücudun şimdi bana zor yetiyor çocuk yaptıktan sonra iyice salarsın dedi çocuk istemediğini söyledi. Gerçekten kilo verince bütün sorunlarımız bitecek mi bunu da merak ediyorum. Bazen boşanmayı bile düşünüyorum beni beğenmediğini düşündüğüm için. Sözle beni sevdiğini söylemesi beni mutlu etmiyor davranışlarıyla da göstermesini istiyorum. Ben şunu merak ediyorum gerçekten problemler benim kilolarım mı yoksa biz hep böyle problem yaşayacağız da kilolar kılıf mı? Genel olarak düşündüğüm de başka sorun yaşamıyoruz ama bu sorun bittiğinde başka problem bulur mu ondan korkuyorum. Ben sadece onu seviyorum bedeninin ne hale geldiğiyle ilgilenmiyorum kilo almış zayıf olmuş. Onu o olduğu için seviyorum. Biraz vücut konusunda takıntılı kilo almamaya çalışır spor yapar fit vücudunu korumaya çalışır. Bazen çok yıpratıyor kendini yeter biraz dinlen diyorum hep sana güzel görünmek istiyorum diyor. Erkekler hep böyle şekilci mi kilo versem biter mi sorunlarım. Şöyle bir gerçekte var ben hayatın kısa olduğunu düşünüyorum ve istediğimiz gibi yaşamamız gerektiğini düşünüyorum spor yapmayı sevmiyorum. Bana bu konuda saygı göstermesini istiyorum. Sürekli elimden geleni yaparım diyor ama hep başa sarıyoruz. Lütfen fikir verin çıkmazda kaldım.
Siz kilo vermeye yönelik çabalarınızı dönemlik gösteriyorsunuz sanırım. Yani biraz rejim spor yapıp istediğiniz kiloya gelince kaldığınız yerden devam edemezsiniz. Spor ve sağlıklı beslenme bir hayat biçimi olmalı. Artı kilonun yerleşmesi diye bir şey var. İstediğiniz kiloya geldikten sonra en az 1 sene de onu korumalısınız ki en ufak bir salmada yeniden eski kilonuza gelmeyin. Emek istiyor maalesef ama zor değil. Eşinizin ifade biçimini sevmedim, başkasına bakmak zorunda olmak gibi laflar hoş değil. Ama şu konuda haklı, henüz çocuğunuz yokken yapamıyorsanız çocuk olunca daha da zorlanırsınız. İdeal kiloda hamile kalmak da avantajdır ayrıca. Bence siz her şeyden önce kendiniz için yavaş yavaş başlayın spora ve sağlıklı beslenmeye. Yaptıkça iyi hissedeceksiniz.Bende özen gösteririm ama hayatımın belli döneminde kilo alsam yine başa mı saracağız hep bu stresi yaşayacak mıyım
Yani ben mecburi sezeryan olduğum için göbeğimi eritemedim birtürlü.. şimdi yürüyüşe başladım ne olur bilmiyorumÇok mu kötü oluyor
Benim hislerim inanılmaz kuvvetlidir söylediklerimi yabana atma, kocan her açıdan gönül güzelliğine onem verseydi seni böylesine kırmazdi yarın kimin kaza geçirip engelli kalacağı bilinmez böyle adamlar insana iki gün destek olmaz dış görünüşüne çok güvenmesin size mutluluklar dilerim ancak asla benim evleneceğim bir erkek tipi değil iyi gün dostu.Beni bırakmak istese zaten bırakır biraz dobra biri yani sevmiyor olsa bahane bulmaz benim yıllardır tanıdığım kişi böyle yani umarım yanılmamışımdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?