Her ne kadar beni yerin dibine batırsanızda güzel yorumlamılsınız durumuBen bakış açınızı çok yanlış buldum. Son cümlelerinizden anlaşılıyo ki sizin zaten kilo vermek gibi bir hevesiniz, arzunuz veya çabanız yok. Bunun dışındaki fırsat bulamıyorum, yoğun çalışıyorum tarzı söylemleriniz sadece bahane. Herhangi bir sağlık sorununuz olsa kesinlikle eşinizi haksız bulurdum veya çabalayıp da yine de veremeseniz haksız olurdu. Ama bence şuanki durumda eşinizin yaptığı şekilcilik falan değil. Haklı bi istek. Siz kabul etmek istemeseniz de kadın erkek ilişkilerinin yarısı görsellik zaten. Bu sizin için de böyle ama değil diye iddia ediyosunuz. Ben takmiyorum onun vücudunu sorun etmiyorum diyosunuz da neyini sorun ediceksiniz ki adam çok spor yapıyomuş ve gayet de fitmiş? Ha siz kilolu olduğunuz için kilolu birini sorun etmeyebilirsiniz orası tamam ama fit biri olsanız da eşiniz kilolu olsa, yani sadece kilolu olması değil, yerim içerim kilo da veremem kusura bakma zaten hayat kısa kilom da umrumda değil gibi bi bakış açısı olsa siz de sorun ederdiniz bence. Ben olsam ederim yani. Tamam insan belli dönemlerde kilo alabilir kendini salabilir ama hayat kısa ben de yerim içerim kilo alırım diye bakmak bana göre yanlış bi bakış açısı. Hayat kısaysa kendimize daha iyi bakmamız, daha çok ozenmemiz gerekir diye düşünüyorum. Ben bu bakiş açısındaysam karşımdaki kişiden de bunu beklerim. Dolayısıyla eşim de bana bu bakiş açısıyla gelse sorun çıkarırdım. Eşinizin konuşma tarzı çok kırıcı evet ama muhtemelen sizin bu bakiş açınızla baş etmek için bilerek bunu yapıyo bence, belki biraz hırs yaparsınız da harekete geçersiniz diye. Çünkü evlenmeden önce de söylüyomuş demek ki o zaman kibarca söylüyodu ki evlenmeyi tercih ettiniz diye anlıyorum şuan. Adam kibarca söyleyince ona da bence hayat kısa tezinizi savunuyosanız o da taktik değiştirdi herhalde kendince sizi hırslandırmaya falan çalışıyo. Normalde böyle doğum kilosuna veya sağlık sorunu kaynaklı kiloya falan laf eden erkeklere ağzıma geleni sayarım ama sizin konunuzda eşinizi haklı buldum.