Başkasına bakma ihtiyacım olmamalı dedi

Ne diyim ki bir tatlı kocis meselesi :)) Insallah zaman beni değil seni haklı çıkarır.
Yani siz de kilo aldım diye ağlamışsınız, aynaya bakıp vahlanmissiniz. Ama eşiniz sevmeye, beğenmeye devam etmiş tamam orayı anladık. O zaman siz kendinizi mı sevmiyordunuz? Tam olarak olay bu. O halde kendinizi sevmediniz ağladınız falan. Kendi kendini beğenme normalken partnerini eskisi kadar beğenmeme niye olmasın. Illa çık sevmiyor diyemeyiz. Öyle çok daha seviyordur belki. Sonuçta göze hoş gelmek de önemli.

Ben eşinize hak verdim, başta aslında nazik davranmış bakmış ki sizin onu ciddiye aldığınız yok artık kabalaşmış. Biz eşimle birbirimizi eleştirip müdahale ederiz, genelde biri diğerinin söylediğini ciddiye alır üzerine yorum bile yapmaz. Sizinle evlenmek çok doğru bi karar değilmiş ama sanırım onun için siz yemeyi seviyorsunuz ve güzel olmaktansa yemek daha önemli, şişman olmanız da çok problem değil sizin için. Sizden olmaz sanmıyorum.

Bana böyle soylense ben hirs yaparim acikcası.Tahrik olmak evet istiyor olabilir ben bu konuda hak verdim.Sekste beynin uyarilmasi onemli,erkeklerde de bu görsellikle oluyor.Tatli ve yagli yiyecekleri azaltsanız ufak ufak sonuc alirsıniz gibime geliyor.Gercekten hamilelik ve bebek olayiyla toparlayamayabilirsiniz.O dönemler vücut da,istah da coşuyor

Ben eşinize hak verdim, başta aslında nazik davranmış bakmış ki sizin onu ciddiye aldığınız yok artık kabalaşmış. Biz eşimle birbirimizi eleştirip müdahale ederiz, genelde biri diğerinin söylediğini ciddiye alır üzerine yorum bile yapmaz. Sizinle evlenmek çok doğru bi karar değilmiş ama sanırım onun için siz yemeyi seviyorsunuz ve güzel olmaktansa yemek daha önemli, şişman olmanız da çok problem değil sizin için. Sizden olmaz sanmıyorum.
Yüzde yüz ben mi hatalıyım sizce

O niyetle yazmadım ama yerin dibine batırmak olarak algıladıysanız bu durumda ben yerin dibine batırmış olmuyorum ki, siz kendinize bunu yapmış oluyosunuz maalesef. Çünkü bu bir gerçek ki görsellik önemsiz diye bir şey yok. İki cins için de durum böyle. Kim derse ki ben karşimdaki erkeğin tipine bakmam recep ivedik gibi de olsa kabulüm, yalan söyler. Dolayısıyla bu şekilcilik değil, sadece erkeklere özgü de değil. hayatın gerçekleri oluyo bence. Yorumumdaki amaç da sizi yere batırmak değildi yani. Bu sebepten eşinizle boşanma raddesine gelecek bir pencereden bakmakta inat etmenizin mantıksız olduğunu anlatmak istedim yani. Sizin için de sağlıklı bi durum değil zaten, mantıklı da değil yani kiloma laf etti ben de boşandım rahat rahat kilo aldım oh mu olcak işin sonunda. Mantıksız yani, art niyetle yazmadım gerçekten.
Teşekkür ederim art niyetle yazdığınızı düşünmedim zaten ben olumlu bir eleştiri yaptığınızı düşünüyorum :)

Ki eşin senin için kendine özen gösteren biriyken senden de bunu beklemesi çok normal
Eşinin kendisine okadar özen gösterdiğini nerede yazmış?? Ayrıca milyonlarca kililolu ve zayıflayamayan insanlar var onlar özensizmi oluyor. Konu sahibi zayıflayıp kendini beğenmiş kocayı bırakanlardan olursunuz umarım.

Eşinin kendisine okadar özen gösterdiğini nerede yazmış?? Ayrıca milyonlarca kililolu ve zayıflayamayan insanlar var onlar özensizmi oluyor. Konu sahibi zayıflayıp kendini beğenmiş kocayı bırakanlardan olursunuz umarım.
Biraz vücut konusunda takıntılı kilo almamaya çalışır spor yapar fit vücudunu korumaya çalışır. Bazen çok yıpratıyor kendini yeter biraz dinlen diyorum hep sana güzel görünmek istiyorum diyor.
Bunu konu sahibi eşi için yazmış ve evet eşi haklı

Yapıcı eleştiri yapanlara teşekkür ederim ama gerçekten saçmalayan bir grup var siz eşimi haklı görebilirsiniz. Saygı duyuyorum teşekkür ederim ayrıca yorumunuz için
Burada kimse seni de tanımıyor eşini de. Kendin anlatıyorsun, eşim kendine çok dikkat ediyor, fit bakımlı , ben kilo adlım şişmanım, vermeye zamanım yok, diet yapamıyorum, eşim de kızıyor bu duruma diye. Hasta değilsen tamamen yemek yemekten keyfi olarak kilo alıp şişmanladıysan evet eşin ne yazık ki çok haklı. Kimse saçmalamıyor. Bir an önce toparlan ve diyete başla bence, 15 kilo çok fazla değil 3 4 ayda verirsin.

Ve kilolu insanlarda hep bu savunma var. Benim de bir arkadaşım var 30 kilo fazlası var ve tamamen yemekten, hastalığı yok. Onun da sürekli ağzında, işte diyet yapılmıyor, evde diyet yapılmıyor, annem şu yemeği yapmış diyet yapılmıyor, yok kilo çok mu önemli, insanın içi önemli fln. İçi önemli elbet ama bilinen bir laf vardır, dışını beğenmediğin kişinin içini merak etmezsin. Ayrıca sizin çok fazlanız yok, 10 15 kilo çok rahat verilir.

Kimse beni taşlamasın ama ben eşinizi haklı buldum açıkçası. Adam yan gelip yatıp göbeğini kaşıyarak TV izleyen biri olsaydı sinirlenebilirdim. Kendisi dikkat ediyormuş sizin de özen göstermenizi isteyebilir bence. Şu an ben diyet yapıyorum, zayıflamaya çalışıyorum, erkek arkadaşımın da kendisine özen göstermesini istiyorum, bunda bence bir sorun yok

Katılıyorum bende güzel bir vücuda sahip olmak istiyorum ama yeteri kadar fırsat bulamıyorum
Bakın, vakit bulamıyorum, fırsat yaratamıyorum diye bir durum yok. Acayip seksi kaslarım olsun diyorsanız evet spor elzem, ama kilo için olay %80 ne yediğinde bitiyor.

Günde sadece 2 ögün yer, şeker ve unlu ürünleri tamamen keser, akşam 6-7 den sonra yememeye özen gösterirseniz çok hızlı kilo verirsiniz.

Bi de olaya diyet, öcü bir durum diye bakmayın. Sağlıklı, ve asıl kolay olan bu. Yaşam kaliteniz artar zamanla, siz de keyif alırsınız bu beslenmeden.

Son düzenleme:
Bu yazıyı yazdığımdan beri biraz araştırdım ne yapabilirim. şekeri tamamen kestim sadece meyve yiyorum canım şeker isterse. bir kaç günde bile fark etti hareket ve egzersizleri çok az arttırdım arabayı kullanmak yerine mümkün mertebe yürümeyi tercih ediyorum. Kilo vermenin ve verdikten sonra geri almamanın en sağlıklı if diyeti diye bir şey varmış. Akşam 8den sonra bir şey yemiyorum ertesi gün sabah kahve içip öğlen normal yemek yiyorum akşam ise yine aç kalmayacak şekilde yiyorum. Vücudum şekil aldı biraz. Şekeri 30 gün kullanmamayı düşünüyorum ve başaracağımda. Günlük almam gereken. Kaloriyi hesapladım. Kilo boy endeksine göre biraz fazla alıyormuşum istediğim kilodaki ihtiyaç duyduğum kaloriyi açmıyorum. Bir anlık sinirle yazdım yazıyı aslında eşimi seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum bu konuyu uzun uzun konuştuk kendisini yanlış ifade etsede aslında istediği sebepler gerçekten önemliymiş hamile kaldığımda çok sıkıntı yaşayacağımı yaş aldıkça yağ yakma daha zorlaştığını bazı şeyleri erken düstur haline getirmenin önemli olduğunu anlattı. Defalarca özür diledi kırıcı konuştuğu için. Neyse bakalım nasıl olacak 20 gün sonra. Güzel yorumlar ve gerçekten faydalı yorumlar için çok teşekkür ederim çok kaliteli insanlar varmış bu sayfada iyiki varsınız

Katılıyorum bende güzel bir vücuda sahip olmak istiyorum ama yeteri kadar fırsat bulamıyorum
Çocuğunuz da yokmuş niçin fırsat bulamıyorsunuz, insan kafaya koydumu yapamayacağı şey yok,evde kendi kendinize bile yaparsınız, bir sürü spor programları var indirin telefonunuza, günde kendinize yarım saat bir saat ayırın, zayıflayıp vücudunuzun şekil aldığını gördüğünüzde çok mutlu olacaksınız

Erkekler niye böyle dış görünüşe önem veriyor anlamıyorum

Her erkek böyle değil ; hayatın bin bir türlü hali var, hormonların bozulabilir, şeker sorunun olabilir, ilerleyen yıllarda görünüşünü etkileyen bir sürü sorun yaşayabilirsin, görünen o ki bu ihtimallerde kocan yanında olmayacak. Böyle bir adam için tırnağımı bile değiştirmem, evet sağlık için kilo kontrolü şarttır ama böyle psikolojik şiddetle insanın üzerinde baskı kurmak başka bir durum, asla sineye çekmem, o adamı da hayatımda tutmam.

Her erkek böyle değil ; hayatın bin bir türlü hali var, hormonların bozulabilir, şeker sorunun olabilir, ilerleyen yıllarda görünüşünü etkileyen bir sürü sorun yaşayabilirsin, görünen o ki bu ihtimallerde kocan yanında olmayacak. Böyle bir adam için tırnağımı bile değiştirmem, evet sağlık için kilo kontrolü şarttır ama böyle psikolojik şiddetle insanın üzerinde baskı kurmak başka bir durum, asla sineye çekmem, o adamı da hayatımda tutmam.

neden adamın eleştirme luksu olmasın, evlendiği zaman 15 kilo daha zayıfmış, 2 yıldır korkudan tartılmıyorum diyor ve yemesine dikkat etmiyor adam çıldırmasına rağmen. sevdiğimiz kişiyi bakımlı görmek istemek luks mu? ben de eşim böyle kendini salsa önce yumuşak eleştiririm, sonra dinlemezse daha da sert eleştiririm,sonunda da çıldırırım haliyle, e ne yani adam bir sağlık sorunu yokken sadece yemek yemeyi sevdiği için 200 kg olsa da sevmek zorunda mıyım şekilci olmadığımı ispatlamak için.
Allah tan gelen bir sorun olsa insan yanında olur, ama surekli tıkınmak isterse, surekli atıştırmak,kola cips abur cubur yerse inanılmaz sinirlenirim.

Back
X