Asıl hayat kısa olduğu için bedenimize dikkat etmemiz gerekir. Yediğimiz şeyler aldığımız kilolar yaşam enerjimizi, sindirimimizi, hareketimizi olumsuz etkileyen şeyler.
Şekilci biri miyim bilmiyorum. Ama herşeyin şekilden ibaret olmadığını biliyorum. Buna göre yorum yapıcam.
Kişinin kendine gösterdiği özen bir nevi kendine saygısı olduğu anlamına gelir benim için. Kendine ve hayatına. Çünkü gerek spor gerek iyi beslenme yaşam kalitesini etkileyen şeyler.
Kişi kaza geçirmiş olabilir, sağlık problemi olabilir ve bunlar görüntüsünü etkiliyor olabilir, yani elinde olmayan nedenlerden ötürü böyle bir durum olsa benim sevgimden birşey eksilmez. Eşime de bunun lafını ettirmem. Ama sizin durumunuz farklı. Tamamen nefsinize hakim olamamakla ve üşenmekle alakalı. Ben haftanın 6 günü akşam 6ya kadar çalışır işten çıkınca arabayla yarım saatlik mesafedeki spor salonuna spora giderdim haftanın 3 günü pandemiden önce. O yüzden spor yapmaya çalıştım ama yapamadım bence iyi bir bahane değil.
Ayrıca evlendiğim kişi kendini salsa, kilo alsa ben de uyarırım. Noluyoruz derim.
Sonuçta tamam duygusal ilişki önemli ama fiziksel çekim de mühim ilişkilerde. Ve bir taraf bu kadar özen gösterirken bir tarafın salması tabi ki şikayete sebep olur.
Tabi eşinizin üslubu yanlış ama sizde de değişen birşey olmadığı için ifadelerini sertleştirmiş muhtemelen. Bir de böyle deniyor heralde.