Başkasına bakma ihtiyacım olmamalı dedi

Ben de kilonuz var sandım, 90’lardasınız sandım. Eşiniz tam bir öküz, kusura bakmayın gerçek sevgi, aşk şekilci değildir. Memeniz hiç mi sarkmayacak, hiç mi kırışmayacak göbeğiniz? Ben 30 kilo verip incecik olduğumda aldatıldım, kilo vermeniz kocanızın hödüklüğünü değiştirmez malesef.

Kırıcı olmamalı tabi ama ben de sevdiğim kişi gözüme güzel gelsin isterim ve uyarım da fazla kilo aldıysa kendi saldıysa. Tabi ki şekile de aşık oluyoruz bunu kabul etmemiz lazım. Ama sizin tek sorununuz bu değil bence.

tamam da o eş bozuntusu zaten bu şekilde görerek evlendi şimdi ne değişti.
belki bir hastalığı var kilo veremiyor bu kadın. insan bu şekilde yaklaşmaz eşine.
Burda kimse adamı savunmuyor ki. Niye direkt olayı siyah ve beyaz diye ayırıyorsunuz. Doğum yapanlar kendini örnek veriyor o da doğru örnek olmuyor. Hem ben konu sahibinden şunu da merak ediyorum. Eşi direkt kırıcı konuşmaya mı başlamış. Yoksa önce tatlı dille mı ifade etmiş. Baktı olmuyor taktik değiştirmiş. Bir insan kilo vermek istiyor ama veremiyorsa doktora gider zaten bir sorunum mu var diye. Kilodan da bağımsız bu. Hepimiz sağlık sorunu dışında evlendiginiz şekilde kalmasını isteyebiliriz eşimizin. Tabii arada kilo alır verir doğum yapar 2 yıl sonra veriri. Kilo alınan ve verilen bir şey sonuçta. O zaman öyle isteyen kadınlar da kocamızı mı metalastiriyor. Hımm erkeklesmis kadın oluyordu doğru:)

Ben hayatım boyunca hep fit bir kadınsın spor yaparım çok bakımlı biriydim. 14 ay önce kizkardesim vefat ettiği dönemlerde ağlama krizleriyle saçma sapan şeyler yiyordum. 3 aylık kanser tedavisi boyunca gazlı içecekler tatlılar ağlarken deli gibi yemek yemek falan... Kilo aldım hatta o kadar sağlıksız yiyeceklerle kötü bir gorunumdeydim acılar da eklenmişti tabi. Benim eşim çok fit bir adamdı aşırı spor yapan dikkat eden çok fit biri. Sorunlar kavgalar hatta kavgalar esnasında bana hakaretler devam etti boşandık..

Sonra yine spora başladım eski düzenime işime dönünce çok fit oldum 52 kıloyum 1.70 boy. O şekilci eski kocam geçen akşam mesaj yollamış bana. Hayatımda biri var ama onu senin kadar sevmiyorum seni canımdan çok seviyorum diye.. Bu kadar şekilci bazı aptal erkekler. Bunu birebir yaşadım.

Acil yardıma ihtiyacım var
3 yıldır evliyim. Aslında mutlu huzurlu bir yuvam var ama son zamanlarda biraz kilo aldım kocam buna çok takıyor evlenirkende biraz balık etliydim hep zayıflamamı istiyordu. Ben biraz uğraştım. spor yapmaya çalıştım bir kaç kere yapamadım. Son zamanlarda da biraz fazla abartınca yeme olayını kilo aldım. Ben aldığım kiloları savunmak için yazmıyorum ama şuna takılıyorum insan gerçekten kişiyi mi sever yoksa bedeni mi? Bütün erkekler hep böyle şekilci mi? Bugüne kadar hiç bir isteğini eksik etmedim mutlu olsun diye elimden geleni yaptım. O da beni çok sevdiğini söylüyor ama kilolu olduğum için bazen çok ağır sözler sarfediyor. Beni çok üzdüğünü defalarca söyledim. Ama çok umursamıyor ama beni çok sevdiğini söylemeye devam ediyor. Anlamıyorum. Bazen sevişmekten kaçıyor. Bir iki kere konuşunca tahrik olmak istiyorum yoksa çok zevk almıyorum dedi aslında başka şeylerde söyledi ama hepsini söyleyemiyorum. Bu kadar önemli mi güzel vücutlu olmak. Çalışıyorum bu kadar işin arasında kilo vermeye vakit bulamıyorum. Çocuk istedim. Vücudun şimdi bana zor yetiyor çocuk yaptıktan sonra iyice salarsın dedi çocuk istemediğini söyledi. Gerçekten kilo verince bütün sorunlarımız bitecek mi bunu da merak ediyorum. Bazen boşanmayı bile düşünüyorum beni beğenmediğini düşündüğüm için. Sözle beni sevdiğini söylemesi beni mutlu etmiyor davranışlarıyla da göstermesini istiyorum. Ben şunu merak ediyorum gerçekten problemler benim kilolarım mı yoksa biz hep böyle problem yaşayacağız da kilolar kılıf mı? Genel olarak düşündüğüm de başka sorun yaşamıyoruz ama bu sorun bittiğinde başka problem bulur mu ondan korkuyorum. Ben sadece onu seviyorum bedeninin ne hale geldiğiyle ilgilenmiyorum kilo almış zayıf olmuş. Onu o olduğu için seviyorum. Biraz vücut konusunda takıntılı kilo almamaya çalışır spor yapar fit vücudunu korumaya çalışır. Bazen çok yıpratıyor kendini yeter biraz dinlen diyorum hep sana güzel görünmek istiyorum diyor. Erkekler hep böyle şekilci mi kilo versem biter mi sorunlarım. Şöyle bir gerçekte var ben hayatın kısa olduğunu düşünüyorum ve istediğimiz gibi yaşamamız gerektiğini düşünüyorum spor yapmayı sevmiyorum. Bana bu konuda saygı göstermesini istiyorum. Sürekli elimden geleni yaparım diyor ama hep başa sarıyoruz. Lütfen fikir verin çıkmazda kaldım.
Öncelikle kendiniz için kilonuza dikkat edin lütfen domino gırtlak yemenize gerek yok, ekmeği bırakın, şekeriz azaltın, akşam 5 ten sonra yemek yemeyin. Ben hamileyken bile öyle yemedim, 60 ile hamile kaldım, doğum yapalı 25 gün oldu, şu an 59 kg yim. Kendi sağlığım için dikkat ettim. Bebeğim de sağlıkla geldi dünyaya. Herkes iltifat ediyor ben de aşırı mutlu oluyorum. Kendi mutluluğunuz ve sağlığınız için yediklerinize dikkat edin, spor yapın. Eşinize gelince size böyle baskı oluşturması doğru değil, sizi zayıflamaya bu şekilde teşvik edemez, hatta daha da demoralize olursunuz. Zayıfladıktan sonra da aşağılamalara devam ederse, bebek yapmadan boşanın derim.

Eşinizin sizi sözleriyle incitmesi elbette doğru değil. Kimsenin hakkı yok buna. Evlenmeden önce çok zayıf değilmişsiniz zaten. Konuya bakış açınızı yanlış buldum ama elbette bedeni de severiz. Bedenle ruh ayrılmaz bir bütün. Örnek verecek olursam eşim elinde olmayan bir sebepten hastalık vs bedensel bir sorun yaşar o zaman ona olan hissiyatım zerre değişmez ama keyfi olarak dış görünüşünü boşlar, kendini salarsa bu ciddi bir sorundur, belki sonu ayrılığa kadar bile gidebilir. Ben kişisel bakımıma özen gösteriyorsam bunu karşı taraftan da beklerim. Sizin en baştan yanlış gitmiş aslında. Eşiniz dış görünüşe bu kadar önem veriyorsa kendisiyle aynı ölçüde önem veren biriyle evlenmeliydi. Nikahtan sonra haydi benim istediğim gibi ol artık tavrı bana çok yanlış geliyor.

Bazı yorumları hayretle okudum normal karşılamışsınız bu durumu. Güzel arkadasım evet eşlerin birbirinden beklentileri olabilir ama bu nasıl bir üslup bu nasıl bir çirkinlik ya daha bana zor yetiyorsun çocuk olsa ne olacak ? Ne kadar kırıcı ve yıpratıcı. Daha uygun bir dille dile getirmesi gerekiyor eşinizin kusura bakmayın ama bu konuşma tarzı sizi farkında olmasanız bile çok yıpratıyordur

Ben hayatım boyunca hep fit bir kadınsın spor yaparım çok bakımlı biriydim. 14 ay önce kizkardesim vefat ettiği dönemlerde ağlama krizleriyle saçma sapan şeyler yiyordum. 3 aylık kanser tedavisi boyunca gazlı içecekler tatlılar ağlarken deli gibi yemek yemek falan... Kilo aldım hatta o kadar sağlıksız yiyeceklerle kötü bir gorunumdeydim acılar da eklenmişti tabi. Benim eşim çok fit bir adamdı aşırı spor yapan dikkat eden çok fit biri. Sorunlar kavgalar hatta kavgalar esnasında bana hakaretler devam etti boşandık..

Sonra yine spora başladım eski düzenime işime dönünce çok fit oldum 52 kıloyum 1.70 boy. O şekilci eski kocam geçen akşam mesaj yollamış bana. Hayatımda biri var ama onu senin kadar sevmiyorum seni canımdan çok seviyorum diye.. Bu kadar şekilci bazı aptal erkekler. Bunu birebir yaşadım.
Ay lütfen yüz verme, salyalarıyla birlikte bıraktığın yerde kalsın, olduğu yeri kirletsin pis. Sen güçlü, güzel ve mutlu ol. 👏

"Vücudun şimdi bana zor yetiyor çocuk yaptıktan sonra iyice salarsın dedi çocuk istemediğini söyledi."bunu gerçekten söylediyse iğrenç bir insanmis.

Yuh diyorum eşinize. Bana şimdi anca yetiyorsun ne demek. Hayir şu lafı yeter benim kocamın gözümden düşmesine. Kendinizi falan rahatlatmaya çalışmayın ki cok isterdim size olumlu seyler yazmak ama sizde gayet farkindasiniz. Siz niye o kilo alsa bile ben onu o oldugu icin seviyorum diyorsunuz? Bakin cevabi kendiniz veriyorsunuz. Sevgi bu çünkü. Cidden çocuk olunca nolacak zaten kilo almaya meyilli yapınız var belliki bana yetemiyorsun diyip baska kapıya mi gidecek? Her kilo alan aldatilsin yetersiz olsun. Boşversene.

Eşinizin böyle konuşması çok yanlış. Kiloyu kendiniz için verin onun için değil. Zaten kilo verdikçe mantalitenizde değişecek. Sağlığınızda büyük farklar hissedeceksiniz. Bende şuan sizin kilonuzdayım ve bu 10 kilo vermiş halim 😂 evlenmeden önce 70 kiloydum. Evlendikten sonra 19 kilo aldım 89 oldum😢 Hap kullandım ve çok düzensiz yedim ozamanlar. 3 ay önce diyete başladım 78e düştüm. Daha yolum var 😂 bundan 5 sene önce yine 90dan 65e düşmüştüm, besin değerleri ve sporla çok ilgilendim. Çok kolay: Şekeri azaltın, egzersiz yapın, bir sürü egzersiz videoları var. Herkesin günde 10 dkksı vardır herhalde. Bende çalışıyorum. Asansör yerine merdiven kullanın, yürüyüşe çıkın, ekmeği az yiyin, çok su için. Abur cubur yerine sevdiğiniz meyveleri yiyin. Pilav yerine sebze yiyin, türlü yapın. Yemek kaçmıyor, kiloyu verin ara sıra kaçamaklar yapın. Ve bazı arkadaşlara kulak asmayın, obez degilsiniz. Kilo ve boyunuza bakarsanız 8 kilo fazlalığınız var. Ben çok abartılı buldum bazıların yaklaşımını

Acil yardıma ihtiyacım var
3 yıldır evliyim. Aslında mutlu huzurlu bir yuvam var ama son zamanlarda biraz kilo aldım kocam buna çok takıyor evlenirkende biraz balık etliydim hep zayıflamamı istiyordu. Ben biraz uğraştım. spor yapmaya çalıştım bir kaç kere yapamadım. Son zamanlarda da biraz fazla abartınca yeme olayını kilo aldım. Ben aldığım kiloları savunmak için yazmıyorum ama şuna takılıyorum insan gerçekten kişiyi mi sever yoksa bedeni mi? Bütün erkekler hep böyle şekilci mi? Bugüne kadar hiç bir isteğini eksik etmedim mutlu olsun diye elimden geleni yaptım. O da beni çok sevdiğini söylüyor ama kilolu olduğum için bazen çok ağır sözler sarfediyor. Beni çok üzdüğünü defalarca söyledim. Ama çok umursamıyor ama beni çok sevdiğini söylemeye devam ediyor. Anlamıyorum. Bazen sevişmekten kaçıyor. Bir iki kere konuşunca tahrik olmak istiyorum yoksa çok zevk almıyorum dedi aslında başka şeylerde söyledi ama hepsini söyleyemiyorum. Bu kadar önemli mi güzel vücutlu olmak. Çalışıyorum bu kadar işin arasında kilo vermeye vakit bulamıyorum. Çocuk istedim. Vücudun şimdi bana zor yetiyor çocuk yaptıktan sonra iyice salarsın dedi çocuk istemediğini söyledi. Gerçekten kilo verince bütün sorunlarımız bitecek mi bunu da merak ediyorum. Bazen boşanmayı bile düşünüyorum beni beğenmediğini düşündüğüm için. Sözle beni sevdiğini söylemesi beni mutlu etmiyor davranışlarıyla da göstermesini istiyorum. Ben şunu merak ediyorum gerçekten problemler benim kilolarım mı yoksa biz hep böyle problem yaşayacağız da kilolar kılıf mı? Genel olarak düşündüğüm de başka sorun yaşamıyoruz ama bu sorun bittiğinde başka problem bulur mu ondan korkuyorum. Ben sadece onu seviyorum bedeninin ne hale geldiğiyle ilgilenmiyorum kilo almış zayıf olmuş. Onu o olduğu için seviyorum. Biraz vücut konusunda takıntılı kilo almamaya çalışır spor yapar fit vücudunu korumaya çalışır. Bazen çok yıpratıyor kendini yeter biraz dinlen diyorum hep sana güzel görünmek istiyorum diyor. Erkekler hep böyle şekilci mi kilo versem biter mi sorunlarım. Şöyle bir gerçekte var ben hayatın kısa olduğunu düşünüyorum ve istediğimiz gibi yaşamamız gerektiğini düşünüyorum spor yapmayı sevmiyorum. Bana bu konuda saygı göstermesini istiyorum. Sürekli elimden geleni yaparım diyor ama hep başa sarıyoruz. Lütfen fikir verin çıkmazda kaldım.
Oncelikle sunu soylemek istiyorum, kimse kimsenin bedenine karismamali ve soz soylememeli. Herkes beninden kendi sorumlu cunku. Hele hele incitici kelimeler, ozguven zedeleyici yorumlar hic soylenmemeli. Siz zaten bilmiyormusunuz da surekli bedeniniz hakkinda incitici yada iyi yorumlar yapiyor. Kendinizle barisik olmazsaniz hic kilo veremezsiniz diyet yapmak eziyete donusur. Cocuk olunca tabi ki kilo alacaksin herkes aliyor, o halde zaten istedigi gibi olmayacak hicbir sey. Cok yanlis.

İtici mi itici bir koca...Yani insan kendi sağlığı için, kendini iyi hissetmek için eğer normalin üstünde bir kilodaysa kilo vermeli. Ama her şeyi söylemenin bir adabı var. Bu şekilde sizin kilo vermenize faydası olmuyor, tam tersi duygu durumunuzu bozarak zarar veriyor.

Hadi geçtim kiloyu. Dış görünüşünüz demek ki çok önemli adam için. Allah korusun, bir hastalık gelse başınıza, kontrolünüzün dışında görünüşünüz değişse. Adam kusura bakma deyip çekip gidecek demek ki.

Aşk denen şeyin altında birine karşı cinsel arzu duymak vardır, yani cinsel çekim duymadığımız birine aşık olmayız. Bedensel olarak hoşlanmadığımız birine de cinsel çekim duymayız. Ve unutulmamalı ki aşk ve sevgi aynı şeyler değildir. Bu nedenle eşinizin beklentilerini çok da yersiz göremiyorum açıkçası, ayrıca aynı konu daha önce başka bir üye tarafından açıldığında “önce kendi öz saygınız için kilo verin” dediğimde taşlanmıştım ama hala aynısını düşünüyorum.

Aslında şu anki kilonuz çok fazla değil ama doğum ve sonrasında da kilo alındığı için eşiniz kendince önlem almaya çalışıyor gibi geldi bana. Siz de kilonuzdan memnunmuşsunuz, hayat kısa yiyeyim içeyim dediğiniz için doğumdan sonra iyice artar kilosu diye korkmuş sanırım. Ben de 170 boyundayım . Eşimle tanıştığında 55 kilo civarı fit biriydim, orda yiyelim burda yiyelim derken 65 kilo oldum. Sonra bebek düşünüyoruz diye diyet ve spora başladım 55 kilo ile hamile kaldım. 2 yılda peşpeşe 2 hamilelik yaşayınca 75 kiloya çıktım. Hayatımda olduğum en kilolu halimdeyim ve çok zorlanıyorum. Bebeği emzirdiğim için de diyet yapamıyorum, iki bebekle spor da pek mümkün değil. Bebek 6 ayı doldurup ek gıdalar oturduktan sonra başlıycam hemen diyete.
Şimdiden kilo varsa doğum sonrası çocukla vermek daha zor oluyor, gebelik öncesi kilonuzu verin ki doğum sonrasına alacak yeriniz olsun

evlilikten elin paşasına 7/24 fashion tv misali show yapmak değildir.
bu beklentiyi normal kabul eden de erkekleşmiş kadınlardandır bu herifler işte böyle kadınlardan yüz bulmakta.
Belki kocası da Eric Bana’dır nerden biliyorsunuz 😂 o da evde striptiz şov yapıyor belki six pack olamaz mı😂 dünya değişti erkekler eskisi gibi değil. gereksiz feministlik oluyor bu söyledikleriniz.

Back
X