Başkasına yazmış, sizden güç istiyorum

Ucuz atlattım diye sevinme vaktidir.
Adam değer nedir bilse zaten bunları yaşatmazdı.
Biz kadınlar duygusal olduğumuz için çok bağlanıyoruz malesef. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Verilmiş sadakanız varmış. Şükredin.

Sanırım koymadi beş yil öyle bi günde nasıl atılır. Çok mutsuzum. Niye affettim ki onu daha önceden.

Amin.. Allah hepimizi iyi insanlarla.. vicdanli insanlarla karşılaştırsın. keşke beni şuan görebilseydi.. ne kadar üzdüğünü kırdığını görseydi.

Amin.. Allah hepimizi iyi insanlarla.. vicdanli insanlarla karşılaştırsın. keşke beni şuan görebilseydi.. ne kadar üzdüğünü kırdığını görseydi.

Görse de birşey değişmez emin ol. En fazla yalvar yakar affedersin sonra da yine aynı mesele. Hele evlendikten sonra çok zor.
Aldatmak bu adamın hamurunda var. Hiiiççç bulaşma. Kendine yeni aktiviteler bul. Kafanda bitir önce.

Hem engelle, hemde neden çabuk vazgeçti de. Bende bu mantığı anlamıyorum, daha evli bile değilken sadık kalamayan adamdan evlilik mi bekliyorsun?

Sanırım koymadi beş yil öyle bi günde nasıl atılır. Çok mutsuzum. Niye affettim ki onu daha önceden.
Üzülme zararın neresinden dönsem kardır de devam et yoluna.Kaç yıllık evlilikler bitiyor da insanlar dimdik ayakta durmaya çalışıyor sende dur o defteri kapat.Üzülüp durmak sana fayda sağlamaz giden yine senin zamanından gider

Keske sen kendini disardan izleyebilseydin.
Gozyasina bile degmez bir insan icin niye kendini uzuyorsun. İlk once kendini sevmekle basla sonra hayatina birini alirsin.

Bi arkadaşımın sevgilisi böyle olsa bende aynen uzak dur kurtul ondan derdim. Ama kendime gelince sanki evlenince çok huzurlu şevkatli bi yuvam olacakmış gibi hissediyorum. Beni inandirmis buna ve benden sonrasina değer verecek.. onun için de çok üzülüyorum. Bana çöp gibi davrandı.. o başkasına mi değer verecek şimdi...

Başkasına da aynısını yapacak.
Bu seninle ilgili bir durum değil. Adamın karaktersizliğiyle ilgili. Bu adamla birlkte olan birini görürsem de sakın üzülme sadece acı.

Daha önce aldatılmışsınız, affetmişsiniz. Tekrarlanmış, affetmek için adım bekliyorsunuz. Pişman olsun , değerimi anlasın diyorsunuz . Haksız olduğunda bile sizi tehdit eden bir insan var karşınızda , eğer olurda pişman olursa sizin başınıza bela olur, beni sevmesin diye dua edersiniz. Sevgiden çok alışkanlık olmuş sizde. Ki böyle bir durumda sevgiyi unutmak ihaneti unutmaktan daha zor olmamalı diye düşünüyorum..

Daha önce de ilişkimizi zedeleyecek kızlar ile görüşmüştü. Fakat artık son bir yıldır iş daha da ciddiye bindiginden dolayı bu durumları aştigimizi düşünüyordum.

Hiç mi sevmedi beni o Adam

Lütfen ya rica ediyorum ! Bu tip insan müsfettelerine adam demeyin .
Adam seni sevmiyor . Sende kendinden nefret ediyorsun .
Ben artık senin gerçek olduğuna eski konularına mütemadiyen inanmak istemiyorum .
Burada bir çok insan size bir çok akıl verdi hala adam beni sevmiyor mu diyorsunuz ...
Eski konularınızı okuyun bence bir ...

iyi ki bu adamların peşinde dolaşan ve yapışan kadınlar varda piyasada dolaşmıyorlar
ayrılmayın evlenin başkalarının başına musallat olmasın bu adamlar

Birlikte uyurduk öyle telefonda normalde
Ayyyyyy bu konuyu gorunce aklima Almanyada yasayan ama turkiyeden biriyle instagramdan ya da facebooktan tanisip iliski yasamak isteyen uye geldi. Keske bu konuyu okusa. Bence ortada iliski yokmus zaten bosuna uzulmeyin yani. Bilgisayar ekranindaki 1 ve 0 lardan ibaretmis ya sizin iliskiniz. Arada ses ve dijital goruntu o kadar. Iliski mesajla telefonda konusmayla mi oluyor? Ama siz emek de vermissinizdir simdi size de haksizlik etmiyim. Boynuz yemek icin iliski gerekir ama sizinki degil iste once bunu bi yazin kafaya. Uzak mesafe ne zaman olur: zaten yillardir berabersindir ama egitim is vs yuzunden bir sure ayri yerlerde yasanir ama hep sanal sanal hem de baska ulkede yasayip bir de ustune boyle arabeske nasil baglayabiliyorsunuz?

Aşk temalı egzantirik saplantilardan yeminle kusasim geliyor.
Allah akıl fikir ihsan etsin,amin.
:))) size katiliyorum ve arttiriyorum. Yalniz farkettim de genelde ayni yorumu yapiyorum ama hakkaten durumu cuk diye karsiliyor ve cozuyor bu diyecegim sey. Boyle uzak mesafe yillarca 'iliski' yasama neden yaygin turk kizlari arasinda? cunku zaten ayni sehirde olsa bile, cinsellik yasamadigi icin, ha baska ulkede olmus ya dibinde farketmiyor. Ama arada oyle bi musabet olan bir kulturden olsa, bu kizimiz ikinci aydan itibaren noluyo ya der ceker giderdi. bi eksiklik hissedecegi icin. Ama kizin ihtiyac duymamasi, erkegin duymayacagi anlamina gelmedigi icin , burda boyle ' 8 sene telefondan konusa konusa iliskiye emek verdim ama o baska kizlara gitti. Bohuuuuuuuu ((' temali konulari cok okuyoruz. Demiyorum ki herkes sevissin, ortalik woodstock festivaline donsun. ama arada bu munasebet olmadigi icin uzak mesafe kadini rahatsiz etmiyor ve etmedigi icin de hersey supper saniyor. Ama adamin uckurunun tus kilidi yok.onu unutuyor.

İnsan böyle de sevebiliyor.. bende asla böyle ilişki yaşamam. Bu nedir nette tanışmak falan.. çocuklarıma anlatamam bu tanışmayı falan diyordum. Ama insan büyük konuşunca başına geliyor ya.. benimde gelmişti işte. Çok sevdim. llk ciktigim. İlk elini tuttugum. İlk sevgi sözcükleri söylediğim. İlk gözüne baktığım erkek. Simdi nasil unutacağım. Sizin söyledikleriniz ilişki yaşamadığımızi düşündürüyor ama sanırım dedikleriniz o nun için geçerli.. benim için değil. Ben daha önce bir ilişki yaşamadığım için bu beş yıla vermişim kendimi.... sürekli ilişkiyi ayakta tutmaya çalıştım. Hala da çok seviyorum niyese. Canım çok yanıyor. Ona yazmamak için çok zorlanıyorum. Ben susarak ayrıldım.... ve beş yıl öyle bitiverdi

Kız cevap yazmış ve onunla haşır neşir o yuzden aklına bile gelmiyorsun. Net

Siz kendinize değer vermiyorsunuz ki adam size değer versin. Daha önce bir sürü hatası olmuş sadece siz aştınız sanmışsınız üstüne bu hatalarda ısrar ediyor üstüne tehdit ediyor üstüne hala bir özür yok ama size minicik bir hareket yapsa hemen affedeceksiniz. Sizin için en hayırlısını diliyorum ki o da bu adamdan kurtulmanız olacak.

Haklisiniz. Beni öyle kandırmış ve aşık etmiş ki. İstediği zaman kapımı çalsa sanki sarilivercem gene ona. Öyle çok zorlanıyorum ki kelimeler le ifade edemem. Canım çok yanıyor ben demekki ayakta tutmaya çalışmasam çoktan gitmişti o benden. Tek taraflı ilişki olmuş

İki farklı ülkede ne kadar vakit geçirdiniz bu adamla? Ne kadar tanıyorsunuz? Pek çok yanlış hareketi olmuş, ne yaptıda aşık etti bu kadar. Bir sürü hata görüyorum ben. Bence siz ona değil aşka ihtiyaç duyuyorsunuz. Hayatınızda birisinin olmasına. Yoksa bu kadar falsolu bir adam neden vazgeçilmez olsun? Çok daha iyisini hakediyorsunuz. Seviyeli sizi seven size sadık biri neden olmasın hayatınızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…