- 20 Mayıs 2013
- 888
- 81
- 123
- Konu Sahibi rzgrgulu92
-
Sanırım koymadiSence?koymuş gibi mi görünüyor? Bununla ilgili bir belirti gördün mü hic?Yapmayın ya değeri üç kuruş olan adamlara ederinden fazla değer vermeyin. Sonra bir tarafları kalkıyor böyle üzülen yine kadınlarımız kızlarımız oluyor.Bir gün kafasına dank.edermi bilmem edersede çok geç kalmış olacak tabi sen silkelenip kendine gelmeyi başarabilirsen.
Amin.. Allah hepimizi iyi insanlarla.. vicdanli insanlarla karşılaştırsın.Ucuz atlattım diye sevinme vaktidir.
Adam değer nedir bilse zaten bunları yaşatmazdı.
Biz kadınlar duygusal olduğumuz için çok bağlanıyoruz malesef. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Verilmiş sadakanız varmış. Şükredin.
Amin.. Allah hepimizi iyi insanlarla.. vicdanli insanlarla karşılaştırsın.keşke beni şuan görebilseydi.. ne kadar üzdüğünü kırdığını görseydi.
Üzülme zararın neresinden dönsem kardır de devam et yoluna.Kaç yıllık evlilikler bitiyor da insanlar dimdik ayakta durmaya çalışıyor sende dur o defteri kapat.Üzülüp durmak sana fayda sağlamaz giden yine senin zamanından giderSanırım koymadibeş yil öyle bi günde nasıl atılır. Çok mutsuzum. Niye affettim ki onu daha önceden.
Görse de birşey değişmez emin ol. En fazla yalvar yakar affedersin sonra da yine aynı mesele. Hele evlendikten sonra çok zor.
Aldatmak bu adamın hamurunda var. Hiiiççç bulaşma. Kendine yeni aktiviteler bul. Kafanda bitir önce.
Bi arkadaşımın sevgilisi böyle olsa bende aynen uzak dur kurtul ondan derdim. Ama kendime gelince sanki evlenince çok huzurlu şevkatli bi yuvam olacakmış gibi hissediyorum. Beni inandirmis bunave benden sonrasina değer verecek.. onun için de çok üzülüyorum. Bana çöp gibi davrandı.. o başkasına mi değer verecek şimdi...
Daha önce de ilişkimizi zedeleyecek kızlar ile görüşmüştü. Fakat artık son bir yıldır iş daha da ciddiye bindiginden dolayı bu durumları aştigimizi düşünüyordum.
Hiç mi sevmedi beni o Adam
Ayyyyyy bu konuyu gorunce aklima Almanyada yasayan ama turkiyeden biriyle instagramdan ya da facebooktan tanisip iliski yasamak isteyen uye geldi. Keske bu konuyu okusa. Bence ortada iliski yokmus zaten bosuna uzulmeyin yani. Bilgisayar ekranindaki 1 ve 0 lardan ibaretmis ya sizin iliskiniz. Arada ses ve dijital goruntu o kadar. Iliski mesajla telefonda konusmayla mi oluyor? Ama siz emek de vermissinizdir simdi size de haksizlik etmiyim. Boynuz yemek icin iliski gerekir ama sizinki degil iste once bunu bi yazin kafaya. Uzak mesafe ne zaman olur: zaten yillardir berabersindir ama egitim is vs yuzunden bir sure ayri yerlerde yasanir ama hep sanal sanal hem de baska ulkede yasayip bir de ustune boyle arabeske nasil baglayabiliyorsunuz?Birlikte uyurduk öyle telefonda normalde
:))) size katiliyorum ve arttiriyorum. Yalniz farkettim de genelde ayni yorumu yapiyorum ama hakkaten durumu cuk diye karsiliyor ve cozuyor bu diyecegim sey. Boyle uzak mesafe yillarca 'iliski' yasama neden yaygin turk kizlari arasinda? cunku zaten ayni sehirde olsa bile, cinsellik yasamadigi icin, ha baska ulkede olmus ya dibinde farketmiyor. Ama arada oyle bi musabet olan bir kulturden olsa, bu kizimiz ikinci aydan itibaren noluyo ya der ceker giderdi. bi eksiklik hissedecegi icin. Ama kizin ihtiyac duymamasi, erkegin duymayacagi anlamina gelmedigi icin , burda boyle ' 8 sene telefondan konusa konusa iliskiye emek verdim ama o baska kizlara gitti. BohuuuuuuuuAşk temalı egzantirik saplantilardan yeminle kusasim geliyor.
Allah akıl fikir ihsan etsin,amin.
Ayyyyyy bu konuyu gorunce aklima Almanyada yasayan ama turkiyeden biriyle instagramdan ya da facebooktan tanisip iliski yasamak isteyen uye geldi. Keske bu konuyu okusa. Bence ortada iliski yokmus zaten bosuna uzulmeyin yani. Bilgisayar ekranindaki 1 ve 0 lardan ibaretmis ya sizin iliskiniz. Arada ses ve dijital goruntu o kadar. Iliski mesajla telefonda konusmayla mi oluyor? Ama siz emek de vermissinizdir simdi size de haksizlik etmiyim. Boynuz yemek icin iliski gerekir ama sizinki degil iste once bunu bi yazin kafaya. Uzak mesafe ne zaman olur: zaten yillardir berabersindir ama egitim is vs yuzunden bir sure ayri yerlerde yasanir ama hep sanal sanal hem de baska ulkede yasayip bir de ustune boyle arabeske nasil baglayabiliyorsunuz?
Benim görüştüğüm 5 yıllık sevgilim vardı. Ben yurtdisinda o turkiyede.. Daha önce de ilişkimizi zedeleyecek kızlar ile görüşmüştü. Fakat artık son bir yıldır iş daha da ciddiye bindiginden dolayı bu durumları aştigimizi düşünüyordum. Yanında olmayışımı hep bahane ederdi yaptığı hatalarda..
En son cumartesi bana aşk sözleri yazarken bir yanından aynı saatlerde bir kız görmüş cafe de swarm dan eklemis ve kıza face den "merhaba" diye yazmış. Kiz cevap vermemiş.
Ben bu yaptığına öyle çok üzüldüm ki. Biz okadar her şeye yakinlasmisken bu baskasiyla tanışma isteği nedenbu ay vize alıp buraya gelecekdi ve artık ailemle taniscakdi .... ben o kiza yazdigini öğrenirken aynı anda telefon açıktı nefesimizi dinliyorduk ve ben ona Screenshot attım öğrendiğimi görsün diye.. ve telefonda ağlıyordum. Erkek arkadaşım gördü öğrendiklerimi ve benim ağlamama tek dediği şey "sakin ol" oldu.
Ondan sonra ipler koptu bende ve her yerden engelledim onu. 30 kez aramış bir tehdit mesajı atmış bende bütün ailene yazarım diye (kıza yazdım ya, o da şimdi birilerine yazacak intikam olarak). Ertesi gün gene aramış sadece. Ama hiç bir özür mesajı yokşimdi iki gündür de ne arıyor ne baska bişey. Hemen bitti mi yani ? Beş yıl çöp mu oldu?
Böyle birden ortadan kaybolusum ona acı vermez mi???? Beni arasın, değerimi bilsin istiyorum. Şuan kendimi sadece bir çöp parçası gibi hissediyorum. Atıverdi beni bi köşeye. Hiç mi sevmedi beni o Adam
Siz kendinize değer vermiyorsunuz ki adam size değer versin. Daha önce bir sürü hatası olmuş sadece siz aştınız sanmışsınız üstüne bu hatalarda ısrar ediyor üstüne tehdit ediyor üstüne hala bir özür yok ama size minicik bir hareket yapsa hemen affedeceksiniz. Sizin için en hayırlısını diliyorum ki o da bu adamdan kurtulmanız olacak.
Haklisiniz. Beni öyle kandırmış ve aşık etmiş ki. İstediği zaman kapımı çalsa sanki sarilivercem gene ona. Öyle çok zorlanıyorum ki kelimeler le ifade edemem. Canım çok yanıyorben demekki ayakta tutmaya çalışmasam çoktan gitmişti o benden. Tek taraflı ilişki olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?