Başkasına yazmış, sizden güç istiyorum

Size gram değer vermeyen insanların arkasından neden bu kadar ağlıyorsunuz anlamıyorum. Gözlemlediğim kadarıyla bazı insanlar acı çekmekten haz duyuyor, siz de onlardansınız sanırım. İnsan ömrü ortalama 75-80 yıl zaten, 5 yıldır kandırılmışsınız, kandırıla kandırıla ömür mü tüketeceksiniz? Dünyada erkek olarak bir sizin sevgiliniz yok, biraz özgüvenli olun.

Arkadasim aferdersn bikre kazigini yemissin nye devam ediyorsun iliskiye boyle adamlara degl 5 sene 5 gun ble cok yazik gecen yillarina adam seni yedek klubede tutuyor bnce kurban kes bittigi icin

Korkuyorum bu tip konulardan.. benimde ciddi bir iliskim var, ailelerle tanisildi edildi ve aramizda mesafeler var.. acaba odami beni aldatiyor ??? !!! Kafam allak bullak oldu simdi, ki sizin iliskiniz bes yil olmus.. biz iki yila yaklasiyoruz.. amannnnn evlenmessemmi napsam ya

Benimde böyle manyaklıklarla dolu saplantılı bi ilişkim vardı,bide tam ıspatlayamadığım aldatılmalar,saatlerce falan bizde telefon açık uyuya kalırdık, e gençliğin vermiş olduğu şapşallık diyelim..Sonra o adamla evlendim ben üzerinize afiyet 15 günlük evliyken aldatıldığını öğrenmiştim Sonra ne mi oldu boşadım tabi Yani bana güç verin demişsin ya belki güç olur sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…