Başkasına yazmış, sizden güç istiyorum

aman uzak dur . evlenir aldatır böyle tipler .
aldatma kanında var.
bi insan birini neden aldatır.
at 5 yılını çöpe daha iyi . ağlama. sevin ki yol yakınken kurtuldun. evlenseydin nolcaktı.

O yaptığından utansın sen ne çöp gibi hissediyosun sen ona sadık kalmis0s0in o ne yapmış seni aldatmis seni gercekten sevseydi eğer kiyamazdi sana kendine bunu yakistiran adama sen fazlasin bile simdi üzülürsun ama gun gelir sukredersin. Birgun sana yasattiklarini bir kizda ona yasatir anlar ozaman yaptigi karaktersizligi. Umarım senin kıymetini bilicek biri çıkar karşına

Zaten seni sevseydi başkalarına kör sağır olurdu. Bence bu tipte birinin senin peşinden koşmasını özür dilemesini istemem yanlış bir hareket. Swarm nedir arkadas ya ordan bulup feysten yazmak nedir MERHABA nedir ya cok ergence tavırlar bunlar yada doyumsuzluğun diger adı. Üzülme sevin önüne bak

Ben sizi sevdiğini düşünmüyorum,sadece yurt dışına gitmek için bir fırsat olarak görüyor sizi.size hakaret eden,tehdit eden ve sadık kalmayan birisinin sizi sevdiğine nasıl inandınız?
Onunla hep sanaldan mı görüştünüz?yüzyüze konuşma fırsatınız oldu mu

Nefes dinleyen romantik adamdan hiç beklenmedik hareketler ...şu hayatta kimse nefesimi dinlemedi yahu..

adam daha önce de yapmış ne bekliyodun ki? bi de hemen bitti mi demişsin, adam özür dileyecekse affedeceksin yani. aldatılmaya bu kadar meraklı olmayın ya.

Ablacim şu ilk Sevgilim di ilk aşkimdi falan drama lari biz kadınların zaafiyeti. ..kapılmayın bunlara. ..seninle konuştuğu sırada başkasına da yazmak ve hatta yazılmak zihniyet ve tihniyet meselesi. ..Koca okyanusun suyunun tuzlu olduğunu anlamak için Okyanusu boşaltmana gerek yok ki bir avuç almissin işte! Neyin acısı neyin sizisi? Ona bunca anlam yükleyen sen kendinsin. ..verdiğin değeri de geri alırsın okur biter...Ederi kadar Değer seni mutlu eder...

Eski konulariniza bi goz attim da gercekten kirilmayin ama bosa yazip ciziyor buradaki arkadaslar.
Allah akil fikir versin.

Bir keresinde gelmezsen ayrılırım senden demişti ve ailemden gizli türkiyeye yanına gitmiştim. Öyle delilikler yapmıştım ki... öyle toplasak 3-4 hafta görüşümdur.. haklısınız. Ailemden yönelik bir eksiklik yaşadım küçükken baba tarafından. Sanırım ona ozamanlar aşık olmamdaki neden buydu. Sevkate muhtaçtım.. hala muhtacım... sesini duymam bile benimle ilgilenmesi bile sevkat oluyordu benim için. Çünkü beni öyle sorup soran kardeşlerim yok. Herkes kendi hayatı ile ilgileniyor... hep dedim onlara.. lütfen benimle ilgilenin biraz sevkat gösterin yoksa böyle hatalar yapabilirim dedim. 1 hafta ilgi gösterip bıraktılar. Öyle sadık güzel biri çıkar mı ki karşıma? Almanyada zaten çok az türk var.. bilmiyorum herkesi o sevdiğime benzetirim gibi geliyor. Neden ilk kişi olarak elimi tuttu ki? Elimden bu ilklerimi niye alıyor madem kendisine güvenmedi?

Daha ne yapsın adam onca hatası olmuş ,alah aşkına nedir bu kendinizi bu kadar değersizleştiriyorsunuz bir adam için, 5 eğil 50 senede geçse aynı haltları yemeyedevam eder,gözünü açta etrafına bak bir

Çok haklısınız güç buldum yazdığınız da biraz... cok gel gitli duygular yaşıyorum. Burada yazılanlar bi gözümü açıyor. Sonra gene aptallastigim da bi vakit geliyor. Onun için ben hiç tek olmadım ki. Tek taraflı platonik aşk yaşamışım.

Gelgit li duygular yaşamanız gayet normal çok anlam yuklemissiniz olacak tabii o kadar. ..Kendinize tedavi süresi verin bu süreçte asla aramayı surundurmeyi falan düşünmeyin gerçek şu ki SADECE KENDINIZI ASAGIYA çekip düşürursünüz ..Kendinize bunu sakin yapmayın istikrarlı durun ablacim. ..

Uzak mesafe ilişkilerinde kadın sadık kalabilse bile erkek kalamıyor yapısı gereği. Mutlaka başka kızlarla yazışıyor görüşüyor ve mümkünse cinsellik yaşıyor. Biraz zeki olan bunu yakalanmadan yapabilir ama yakalanmayana rast gelmedim yapılan şey er ya da geç ortaya çıkıyor. Uzun lafın kısası uzaktan ilişki sağlıklı olmuyor ve yıpratıcı oluyor. Ha gözünün önünde olan adam aldatmıyor mu aldatıyor ama benim düşüncem adam karaktersiz değilse maymun iştahlı değilse yapmaz olay sadece kişisel ihtiyaç değil birde doyumsuz olanlar var varda var. Allah bundan sonra sizi sadık ve iyi insanlarla karşılaştırsın.

Kadınlar daha çabuk bağlanıyor erkekler böyle değil olaya duygusal yaklaşmıyorlar. Sen çok üzülüyorsun mesela ama ben Emin'im o başka kızlarla yazışmaya devam ediyordur. Kadın ve erkek çok farklı. Bizim en büyük sorunumuz çok çabuk inanıp güvenip bağlanmak. Hiç bi şey senden değerli değil. Senin yerinde olsaydım erkenden foyası ortaya çıktı diye sevinirdim ve öfke nefret besleyip direk silerdim, birkaç gün üzülürdüm sonuçta aldatılmak çok kötü bişey ama sonra geçerdi. Sana tavsiyem hayatta çizgilerin olsun prensiplerin olsun biri seni aldatırsa kim olursa olsun arkanı dönüp bakma. Bi insana yapılabilecek en büyük hakarettir aldatmak.

Ben sizin eski konularınızı da okumuştum ve bu adamdan hala ayrılmış olmamana şok oldum şuan. İyi ki böyle bi şey olmuş da kurtulmuşsun.
Gerçi içimden bi ses, geri gelse affedip barışacağını söylüyor da neyse..

Tedavi goruyor musunuz? Konularizi biliyorum ve bunu tum ciddiyetimle soyluyorum. MUTLAKA yardim almalisiniz. MUTLAKA.

Allahım sana geliyorum.
5yıl çöpe mi gitti diyor ya.
Gitmedi canım sen bu kafayla üstüne bi beş yıl daha aptal yerine konulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…