- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi rzgrgulu92
-
aman uzak dur . evlenir aldatır böyle tipler .Benim görüştüğüm 5 yıllık sevgilim vardı. Ben yurtdisinda o turkiyede.. Daha önce de ilişkimizi zedeleyecek kızlar ile görüşmüştü. Fakat artık son bir yıldır iş daha da ciddiye bindiginden dolayı bu durumları aştigimizi düşünüyordum. Yanında olmayışımı hep bahane ederdi yaptığı hatalarda..
En son cumartesi bana aşk sözleri yazarken bir yanından aynı saatlerde bir kız görmüş cafe de swarm dan eklemis ve kıza face den "merhaba" diye yazmış. Kiz cevap vermemiş.
Ben bu yaptığına öyle çok üzüldüm ki. Biz okadar her şeye yakinlasmisken bu baskasiyla tanışma isteği nedenbu ay vize alıp buraya gelecekdi ve artık ailemle taniscakdi .... ben o kiza yazdigini öğrenirken aynı anda telefon açıktı nefesimizi dinliyorduk ve ben ona Screenshot attım öğrendiğimi görsün diye.. ve telefonda ağlıyordum. Erkek arkadaşım gördü öğrendiklerimi ve benim ağlamama tek dediği şey "sakin ol" oldu.
Ondan sonra ipler koptu bende ve her yerden engelledim onu. 30 kez aramış bir tehdit mesajı atmış bende bütün ailene yazarım diye (kıza yazdım ya, o da şimdi birilerine yazacak intikam olarak). Ertesi gün gene aramış sadece. Ama hiç bir özür mesajı yokşimdi iki gündür de ne arıyor ne baska bişey. Hemen bitti mi yani ? Beş yıl çöp mu oldu?
Böyle birden ortadan kaybolusum ona acı vermez mi???? Beni arasın, değerimi bilsin istiyorum. Şuan kendimi sadece bir çöp parçası gibi hissediyorum. Atıverdi beni bi köşeye. Hiç mi sevmedi beni o Adam
O yaptığından utansın sen ne çöp gibi hissediyosun sen ona sadık kalmis0s0in o ne yapmış seni aldatmis seni gercekten sevseydi eğer kiyamazdi sana kendine bunu yakistiran adama sen fazlasin bile simdi üzülürsun ama gun gelir sukredersin. Birgun sana yasattiklarini bir kizda ona yasatir anlar ozaman yaptigi karaktersizligi. Umarım senin kıymetini bilicek biri çıkar karşınaBenim görüştüğüm 5 yıllık sevgilim vardı. Ben yurtdisinda o turkiyede.. Daha önce de ilişkimizi zedeleyecek kızlar ile görüşmüştü. Fakat artık son bir yıldır iş daha da ciddiye bindiginden dolayı bu durumları aştigimizi düşünüyordum. Yanında olmayışımı hep bahane ederdi yaptığı hatalarda..
En son cumartesi bana aşk sözleri yazarken bir yanından aynı saatlerde bir kız görmüş cafe de swarm dan eklemis ve kıza face den "merhaba" diye yazmış. Kiz cevap vermemiş.
Ben bu yaptığına öyle çok üzüldüm ki. Biz okadar her şeye yakinlasmisken bu baskasiyla tanışma isteği nedenbu ay vize alıp buraya gelecekdi ve artık ailemle taniscakdi .... ben o kiza yazdigini öğrenirken aynı anda telefon açıktı nefesimizi dinliyorduk ve ben ona Screenshot attım öğrendiğimi görsün diye.. ve telefonda ağlıyordum. Erkek arkadaşım gördü öğrendiklerimi ve benim ağlamama tek dediği şey "sakin ol" oldu.
Ondan sonra ipler koptu bende ve her yerden engelledim onu. 30 kez aramış bir tehdit mesajı atmış bende bütün ailene yazarım diye (kıza yazdım ya, o da şimdi birilerine yazacak intikam olarak). Ertesi gün gene aramış sadece. Ama hiç bir özür mesajı yokşimdi iki gündür de ne arıyor ne baska bişey. Hemen bitti mi yani ? Beş yıl çöp mu oldu?
Böyle birden ortadan kaybolusum ona acı vermez mi???? Beni arasın, değerimi bilsin istiyorum. Şuan kendimi sadece bir çöp parçası gibi hissediyorum. Atıverdi beni bi köşeye. Hiç mi sevmedi beni o Adam
+1Yol yakinken kurtulmussun bence, evliyken bunu yasayanlar var ve gerçekten bosanmak.kolay is degil
Anladigim kadariyla adam bunu daha once se yapmis ve durum gösteriyor ki yine yapacakti. Verilmiş sadakan varmis
Ablacim şu ilk Sevgilim di ilk aşkimdi falan drama lari biz kadınların zaafiyeti. ..kapılmayın bunlara. ..seninle konuştuğu sırada başkasına da yazmak ve hatta yazılmak zihniyet ve tihniyet meselesi. ..Koca okyanusun suyunun tuzlu olduğunu anlamak için Okyanusu boşaltmana gerek yok ki bir avuç almissin işte! Neyin acısı neyin sizisi? Ona bunca anlam yükleyen sen kendinsin. ..verdiğin değeri de geri alırsın okur biter...Ederi kadar Değer seni mutlu eder...Haklisiniz. Onu affetiklerimle de kendimi degersizlestirdim...ilk sevgilimdi.. hayatım girmiş tek insan... boyle mi bitmeliydi çok değersiz hissediyorum kendimi çok.... pişman olur mu peki bi gün? Hiç mi anlamaz değerimi bir gün? İçi pişmanlıktan kavrulsun istiyorum... Ona bir şey demeden onu terk etmem ona hiç mi "koymadi"?
İki farklı ülkede ne kadar vakit geçirdiniz bu adamla? Ne kadar tanıyorsunuz? Pek çok yanlış hareketi olmuş, ne yaptıda aşık etti bu kadar. Bir sürü hata görüyorum ben. Bence siz ona değil aşka ihtiyaç duyuyorsunuz. Hayatınızda birisinin olmasına. Yoksa bu kadar falsolu bir adam neden vazgeçilmez olsun? Çok daha iyisini hakediyorsunuz. Seviyeli sizi seven size sadık biri neden olmasın hayatınızda?
Ablacim şu ilk Sevgilim di ilk aşkimdi falan drama lari biz kadınların zaafiyeti. ..kapılmayın bunlara. ..seninle konuştuğu sırada başkasına da yazmak ve hatta yazılmak zihniyet ve tihniyet meselesi. ..Koca okyanusun suyunun tuzlu olduğunu anlamak için Okyanusu boşaltmana gerek yok ki bir avuç almissin işte! Neyin acısı neyin sizisi? Ona bunca anlam yükleyen sen kendinsin. ..verdiğin değeri de geri alırsın okur biter...Ederi kadar Değer seni mutlu eder...
Gelgit li duygular yaşamanız gayet normal çok anlam yuklemissiniz olacak tabii o kadar. ..Kendinize tedavi süresi verin bu süreçte asla aramayı surundurmeyi falan düşünmeyin gerçek şu ki SADECE KENDINIZI ASAGIYA çekip düşürursünüz ..Kendinize bunu sakin yapmayın istikrarlı durun ablacim. ..Çok haklısınız güç buldum yazdığınız da biraz... cok gel gitli duygular yaşıyorum. Burada yazılanlar bi gözümü açıyor. Sonra gene aptallastigim da bi vakit geliyor. Onun için ben hiç tek olmadım ki. Tek taraflı platonik aşk yaşamışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?