sinirden söylemistir veya sen yüzüne birseyleri vurduysan eski sevgilini met ettiysen hakli olarak demistir
merhaba
sevgilimle tartışıp durmalarımızı daha önce yazmıştım.neyse biz bugün tartışırken yine benim ağzımdan eski sevgilimle ilgili
birlafçıktı. sonra tartışma devam etti. bana dedi ki başkasını bul git dedi. seni mutlu edicek birisini bul dedi. tamam dedim.
dedim ama şok a uğramış gibiyim.neyse sonra gidelim dedim. böyle dediğine göre beni hiç sevmemiş midir?
Daha önce başkasını bulursan şöyle yaparım böyle yaparım diyordu. nasıl başkasını bul diye yüzüme söylüyor.
sizin tartismanizda eski sevgilinin isi ne?
cevabi yazmissin,
eger biri beni ex yle kiyaslasa iyi madem ona git derim..
iliskinizi cok zedeliyorsunuz,madem öyle birlikte harcamayin ya sevgilisiniz alti üstü
kesenizi ne diye ortak yapiyorsunuz
merhaba
sevgilimle tartışıp durmalarımızı daha önce yazmıştım.neyse biz bugün tartışırken yine benim ağzımdan eski sevgilimle ilgili
birlafçıktı. sonra tartışma devam etti. bana dedi ki başkasını bul git dedi. seni mutlu edicek birisini bul dedi. tamam dedim.
dedim ama şok a uğramış gibiyim.neyse sonra gidelim dedim. böyle dediğine göre beni hiç sevmemiş midir?
Daha önce başkasını bulursan şöyle yaparım böyle yaparım diyordu. nasıl başkasını bul diye yüzüme söylüyor.
beraber harcamaları neden yanlış olsun onu anlamadm bazı arkadaşlar karşı çıkmşta.. o benim herşeyim.. bende olmaz o bana verir istetmez.. onda olmaz ben veririm bi vergisi bişeyi vardır. hiçte konu etmem. hatta beraber hesap yaparız her ay nereye ne gidecek bize kalan ne diye fln.. hiç öyle bir sorunum olmadı. şuan yeni mezunum hiç bir gelir kaynağım yok ama onun parası benim param 1 ay sonra çalşmaya başlayınca da benm neym varsa onun. bizim herşeyimiz ortak.. buna takılmak yanlış bence...biz 8 bçk yıldır beraberiz bu arada...ama 4 yıldır bu durum böyle. hayatımız planlarımız hayallerimiz bile ortakken neden bütçemiz ortak olmasın? .
bence de ortak harcamaları kesinlikle yanlış değil.
benim param senin paran konusu bile geçmemeli
ama konu sahibinin eski sevgilisiyle kıyaslama yapması çok yanlış.
konu sahibi de takmıyo gerçi beni cevap vermiyo
ama tutamıyorum işte kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?