- 11 Temmuz 2009
- 1.374
- 197
- 698
neyse biz bugün tartışırken yine benim ağzımdan eski sevgilimle ilgili
birlafçıktı. sonra tartışma devam etti. bana dedi ki başkasını bul git dedi.
bende tartışırken x ben istesemde istemesem de veriyordu dedim.sonra durdu durdu konuştuk baya kalktı ayrılalım başkasını bul dedi.
ayrılalım x e git diye söyledi... beni seviyor mu yani? sinirden mi söylemiştir.
beni sevmiyor musun dedim seviyorum desem ne olcak sevmiyorum desem ne olcak diyorbana
sevmiyorum dedi niye benlesin o zamn dedim sevmediğimden dedi.ne demeye çalışıyor?
merhaba
sevgilimle tartışıp durmalarımızı daha önce yazmıştım.neyse biz bugün tartışırken yine benim ağzımdan eski sevgilimle ilgili
birlafçıktı. sonra tartışma devam etti. bana dedi ki başkasını bul git dedi. seni mutlu edicek birisini bul dedi. tamam dedim.
dedim ama şok a uğramış gibiyim.neyse sonra gidelim dedim. böyle dediğine göre beni hiç sevmemiş midir?
Daha önce başkasını bulursan şöyle yaparım böyle yaparım diyordu. nasıl başkasını bul diye yüzüme söylüyor.
para yüzünden tartışıyorduk ben ondan para istedim çünkü beraber harcamıştık ve bende bugün parasız kaldım borç verir misin dedim.
sonra tartıştık akşam dedi. ben bişeyi söyleyince hemn yapıyorum.ama o iki kere söyletiyor.bende tartışırken x ben istesemde istemesem de
veriyordu dedim.sonra durdu durdu konuştuk baya kalktı ayrılalım başkasını bul dedi.bende bağırarak dün şunu yap ayrılırız demiştin dedim.
bugün beni bırakıp gitcen dediğini yapcan dimi dedim işin bitti tabi dedim bağırdım. sonra ayrılmayacaz ama beni sinir ediyorsun. çok sabırsızsın gibi
şeyler söyledi. beni arabayla yalnız bırakıp gitcekmiş gibi yaptı. gitmedi. yanıma geldi ama ayrılmıyacaz dedi. beni hiç sevmiyor mu bu kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?