Başkasını bulmuş...

krgzzynp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
554
228
53
32
Lütfen lütfen beni anlayın. Buna çok ihtiyacım var. Uğruna ölmeyi göze aldığım, zerre kadar umrunda olmadığım o insanın artık bir sevgilisi olduğunu öğrendim. İnsanın sevdiğini, sakındığını, güvendiğini bir başkasıyla görmesi ne acı. Ve sanırım o kızdan emin olunca benden ayrıldı. Yani onun için beni bıraktı.

5 yılımız geçti. İlk terk edişinde beni sevmediği belliydi. Döndüğünde seviyorum pişmanım dediğinde ona inanmak istedim. Hata benimdi. Nasıl anlatsam, çok anlattım ben. Ailesizliğimi, sevgi isteğimi, yaşadıklarımı. Sizi yormak istemiyorum, herkesi sıkıyorum bunlarla biliyorum.

Uyku haplarıyla bile uyuyamıyorum aylardır. Antidepresanlarla ayakta durmaya çalışıyorum. Her şey üst üste geldi. İşsizlik, başarısızlık, terk ediliş.. Allah büyük dert vermesin şükrediyorum. Ama yaşayanlar vardır bu çok acı.

İnsan pişman olsun, haksızlık ettiğini anlasın isterken, içten içe elde olmadan beklerken başkasıyla mutluluğunu görmek..

Bana gelince 34 üne kadar gezmek isteyen, atanmadan evlenemeyiz diyen, türlü türlü bahanelerle oyalayan o insan birkaç aydır birlikte olduğu o insanla evlenecek.

Zoruma giden çok şey var. Diyemiyorum ki olmadı bitti. Böyle mi biter? Birine umutlar verip yarı yolda bırakmak... Kendime kızıyorum körlüğüm, sonsuz güvenim için. O kadar ihriyacım vardı ki inanmaya, güvenmeye.. Balıklama daldım.

Evet olan bana oldu. O birini buldu, senin için yapacak bir şeyim yok olmasaydı böyle iyiydi ama toparlayamam artık beni öldü bil deyip çekip gitti.

Dinmiyor acım dinmiyor. Bir de üstüne başkasıyla görünce.. Bi insan bu kadar dipten nasıl çıkamaz? Ben nasıl bir insanım böyle? Ne zayıflık, ne küçülüş..

Dizilerde olur ya hani can yakanın canı yanar falan. Hayat böyle değilmiş, can yakan gayet de mutlu. Aldığı her şey yanına kar kalıyor.

Artık size nasıl ayağa kalkıcam demiyorum. Ben size ne diyeceğimi de bilmiyorum ki. Acımı paylaşıyorum sadece. Bitmeyen acımı.

Böyle biri mutlu olmayacak emin ol senin suan yapacağın şey toparlanmak azmetmek hem atanmak bende daha sonra daha iyibiriyle birlikte olmak.onu düşünme artık

Böyle biri mutlu olmayacak emin ol senin suan yapacağın şey toparlanmak azmetmek hem atanmak bende daha sonra daha iyibiriyle birlikte olmak.onu düşünme artık
Evet atanmak istiyorum. Başarmak istiyorum bir şeyler başarmak. Ama son iki üç yılım onun için harap olmakla geçti. Dersler kimin umrunda. Ah benim hatalarım ah...

Suan ne desem acini hafifletmem biliyorum ama karsindaki adam kisiliksiz karakterszmis evlensenzde bu karakterde biriyle bosanirdnz.belki basta aci cekmek en dogrusudur.ilerde iyi ki ayrildm diyecegnz biride cikabilir karsiniza.inanirmsnz hayat bazen kotu olaylarin icinde guzelliklerle dolu biz sadece o an ki aciya odaklaniyoruz.ilerde ne olup bitecegni bilmedgmz icin.dibe batmanin en guzel yani ne biliyormusun gidecek bi yer kaliyor oda ennn yukarisi demis sair

İlk hedefin atanmak olsun bence bende benzer bir durum yaşadım nişanlanacağım kişi bir gün önce beni terk etti 2ay sonra başkasıyla evlendi.kolay değil çok zor insan bir daha hiç mutlu olamayacak bir daha hiç gelemeyecek gibihissediyor.amaöyledeğil .bu tür kişilerina dalamıştı olacağını düşünmüyorum

Biliyorum o benim için hayırlı değildi. Mutsuz olacaktık beni sevmeyen biriyle ömür.çürütecektim hatta dayanamayacaktım. Benim üzüldüm yanılmak. Madem böyle bitecekti ne diye gelip gelip içine ediyorsun ki hayatımın.. Ben de müsaade ettim tabi.

Olmayacak, değmeyecek insan için kaç yılınız heba olmuş yazık değil mi? Aşk sevgi güzel şeyler elbette ama hayatdaki hersey demek değil.

Biraz kendinizi de sevin, silkelenip yeniden başlayın..

O acının da bir ömrü var, acınızı yaşayın ama uzatmayın. Odağınızı değiştirmenin yolunu bulun, yoksa hata üzerine hata yapıp kendinizi daha da dibe çekeceksiniz. Sonrasında yine pişmanlık başlıkları gelecek. Bu kısır döngü kırılmalı...

Hata yap hatta birden fazla hata yap hata yapmadan dogru insani bulamazsnki.yaptgmz her yanlis ve hata hayatimiza baska bi tecrube katiyo

Olmayacak, değmeyecek insan için kaç yılınız heba olmuş yazık değil mi? Aşk sevgi güzel şeyler elbette ama hayatdaki hersey demek değil.

Biraz kendinizi de sevin, silkelenip yeniden başlayın..
Yazık tabi, zaten onu başkasıyla gördüğümde ilk kez kendim için üzüldüm.

O mutlu olacak mı saniyorsun? Bi insani üzüp mutlu olanı hiç görmedim Allah'in adaletin de zaman aşımı yoktur. Sen kendini toparla ve yoluna bak kesinlikle yazma ve sil.
Öldü bil dedi, öyle biliyorum. Yanımdan geçip gitse dönüp bakmayacağım ona. Öldü netice de. Sildim sonsuza dek. Ama bende bıraktığı hasarları nasıl toplarım toplanır mı bilmiyorum. Sevdiğim herkes bir bir giderken kime güveneyim daha ben..

Seni cok iyi anliyorum ama inan oyle bir zaman gelecek ki bu gunleri animsayip kendimi gereksiz yere ne kadar yipratmisim degmezmis diyeceksin. Acin dindigi anda da o kisinin ettigini bulduguna sahit olacaksin. Gecmeyecekmis gibi geldigini biliyorum ama insan neleri unutuyor. Sorumluluklarina tutun emin ol butun acilar diniyor ama insan bu surecte ihmal ettigi, kacirdigi seylere daha cok uzuluyor. Yeniden seveceksin ve sevileceksin mutlaka. Kendini yipratma lutfen her sey cok cok guzel olacak senin icin

Canim senin kimseye ihtiyacın yok ki. Önce bunu iyice kavra herkesin kendine göre dertleri var bi beyinsiz hayatindan çıktı diye sevin vallahi.

Sevdiğim herkes bir bir giderken kime güveneyim daha ben..
Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar dedikleri.. Hayat böyle biyermiş acıyı çeke çeke tecrübe ediyoruz işte Allah kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın. Sezen Aksu’ dan ‘Bu da geçer neler neler geçmedi ki’ gelsin.

Zaten ona yandım ya.. Aylardır uyuyamıyorum .ilaçlarla bile.. Adam gününü gün ediyormuş meğer. Benim bana yaptığımı daha o bana yapmadı. Farkındayım. Tek istediğim atanmak. Temiz bir sayfa açmak.

Hayırlısı buymuş
Ya evlendiğinizde sizi aldatsaydı?

Bence yatın kalktın dua edin
Gerçek yüzünü evlenmeden gördüğünüz için
Az önce terk edilen bir arkadaşa yazdığımı size de yazıyorum
Keşke onu o kadar seveceğinize
Azıcık kendinizi sevseydiniz şu anda bu durumda olmazdınız

Hayatta her acı geçer
Zamana bırakın tecrübe olarak görün

Yeni hayatınız da
Mutluluk sağlık diliyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…