• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başkasını bulmuş...

Mevlana'nın o çok güzel ve meşhur sözünün bir kısmını paylaşayım size:
Allah der ki, kimi benden çok seversen onu senden alırım..
Bu sözü hiç aklınızdan çıkarmayın..
Her şey de vardır bir hayır..
... en garibide budur ya. Öldüm der durur yinede yasarsin.

Ya cok güzelllll :KK200:

Kiyamam cok uzuldum bende yasadim. Bu aciyi hicbisey gecirmez...

Bir insanı unutabilirsin, Bir insanın sana neler yaptığını da unutabilirsin, ama o insanın sana ne hissettirdiğini asla unutamazsın, demiş.. Sigmund Freud.

sevdiğinizin kıymetini bilin, çabalayın, bu arada her şeyi de erkeklere suç atmayın, bu erkeklere ne yapıyorsunuzda gidiyorlar acaba ? neyse konumuz bu değil tabi, kısacası sevdiklerinizin değerini bilin. ömür kısa, yarın bir gün hepimiz öleceğiz.

Bir insanı unutabilirsin, Bir insanın sana neler yaptığını da unutabilirsin, ama o insanın sana ne hissettirdiğini asla unutamazsın, demiş.. Sigmund Freud.

sevdiğinizin kıymetini bilin, çabalayın, bu arada her şeyi de erkeklere suç atmayın, bu erkeklere ne yapıyorsunuzda gidiyorlar acaba ? neyse konumuz bu değil tabi, kısacası sevdiklerinizin değerini bilin. ömür kısa, yarın bir gün hepimiz öleceğiz.
Ne mi yaptım? Haddinden fazla sevdim. O yapmış bana yapacağını.. Ölüm var diye diye her davranışını sineye çektim. Melek değilim, hatalarım vardır. Ama onu aşağılamadım, küçük düşürmedim, kendimden bile çok sevdim. Bu yüzden gitti.

Geçecek yahu, elbet geçecek.
Şuan çok ağır ve imkansız gelse de, bir gün karşılaşırsanız ‘aaa o muydu ki’ diyecek kıvama geleceksiniz.
Ölüm acısı unutuluyor, hüznü kalıyorsa geriye; aşk acısı dibine kadar yaşanıp, artık ona dair bir şey kalmadığını farkettiğinizde geçecek.

Benimki geçti, gerçi aylar sonra yeniden beraber oldum ama, etim acırdı sanki açık yaram varmış gibi.
Ama o acı bitti, ben hayatıma dönüp yeni insanlar tanıdığımda barıştım, acıyla değil yani.
Ondan iyi bilirim, her gün biraz biraz tükenecek.

Ben de aynı durumdayım aldatıldım sandım ki günlük ilişki meğerse işyerindeki şey daha boşanmanın üzerinden 3 hafta geçti .cicek verdıgı yerin adresine giriş yaptım bide ne göreyim sevgililer gününde cicekler gitmiş aynı işyerimden o kişide.cocugumda var.kadın olsaydın elinde tutsaydın dedi daha bir sürü hakaret içim paramparça

Hemde o kadar Taşeli çocuğumun yüzüne bakacak dermanım yok hakaretler etti keşke o çocuk senden olmasaydı dedi git kiminle yararsan yat dedi

Öldü bil dedi, öyle biliyorum. Yanımdan geçip gitse dönüp bakmayacağım ona. Öldü netice de. Sildim sonsuza dek. Ama bende bıraktığı hasarları nasıl toplarım toplanır mı bilmiyorum. Sevdiğim herkes bir bir giderken kime güveneyim daha ben..
Sen toplamıyscaksın zaten. Güzel bi adam gelecek yaralarını tek tek saracak ve o senin iyikin olacak. Bu hikayeler hep böyle biter bi bak çevrene ileride geriye döndüğünde benim cahilce körce sevdiğim adam bumuymuş diyeceksin hay aklıma diye güleceksin hatta. Sadece bunları başarmanın ilk adımı hayat enerjini yeniden kazanman ve sosyal çevreye karışman. Yalnızlık sıkıntıyı sıkıntı üzüntüyü getirir canım önce bu döngüyü yok et

Sen toplamıyscaksın zaten. Güzel bi adam gelecek yaralarını tek tek saracak ve o senin iyikin olacak. Bu hikayeler hep böyle biter bi bak çevrene ileride geriye döndüğünde benim cahilce körce sevdiğim adam bumuymuş diyeceksin hay aklıma diye güleceksin hatta. Sadece bunları başarmanın ilk adımı hayat enerjini yeniden kazanman ve sosyal çevreye karışman. Yalnızlık sıkıntıyı sıkıntı üzüntüyü getirir canım önce bu döngüyü yok et
Evet şu kendimi değmeyen şeyler için paraladığıma şaşırıp kızıcam ama şu başkasının gelip yaramı saracak kısmkna inanmıyorum. Yani allah razı olsun giderken o insan bu inancı yerle bir etti. Yani erkeklere güvenim kalmadı.

Ben de aynı durumdayım aldatıldım sandım ki günlük ilişki meğerse işyerindeki şey daha boşanmanın üzerinden 3 hafta geçti .cicek verdıgı yerin adresine giriş yaptım bide ne göreyim sevgililer gününde cicekler gitmiş aynı işyerimden o kişide.cocugumda var.kadın olsaydın elinde tutsaydın dedi daha bir sürü hakaret içim paramparça
Kadın olsaydın elinde tutsaydım diyen kim size

Evet şu kendimi değmeyen şeyler için paraladığıma şaşırıp kızıcam ama şu başkasının gelip yaramı saracak kısmkna inanmıyorum. Yani allah razı olsun giderken o insan bu inancı yerle bir etti. Yani erkeklere güvenim kalmadı.
Zaten kendiliğinden çıkıp gelip kendine güvendiriyor o kişi sen merak etme rabbim bişeyi elinden alıyosa daha güzelini veriyor merak etme bol bol etkinlik yap canım hiç bilemedin avm alışveriş bi şekilde hayatın içine karış kendine eziyet etme lütfen ilk iş o hapları azaltmaya bak

Alın benden de o kadar.:bicak:
Cevabı bekliyorum metres demişse çok güzel sözler hazırladım :KK53:
Ah ben bu bayanı hatırladım çok zeki bi bayan eşinin konumunda otel çıkınca oteli arayıp eşinin sekreteri olduğunu o günün faturası lazım olduğunu kaç kişi olduğunu öğrenmiş vatsaptan faturayı almıştı otelden. Meğer adam eskort tutmuş o gün hiç işe gitmemiş bütün gün o eskortla vakit geçirmiş otelde. Şimdide aynı iş yerimden falan diyor pislik yeni birini buldu galiba

Back
X