Başkasını hayal etmek!!!

Eşiniz/sevgilinizle seks yaparken başkasını hayal ediyormusunuz?

• Ankete Katılan
    154
  • Anket Kapalı .

melek.acar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
149
0
96
Bursa
Merhaba;

Kendimize bile itiraf edemediğimiz bir soru. Eşiniz/sevgiliniz'le seks yaparken gözlerinizi kapatıp başkasıyla yaptığınızı hayal ediyormusunuz?

anket soruları gelmiş..
de kimse söyledinki sen soruları yazarken cevaplamışsın diye..
neyse ben cevabımı vereyim..
hayır bunu hiç yapmadım..

ya sorma dün gece rüyamda gördum benım sevgılımi hayal edıyodum ama beraber oldugum kişi bi baskasıydı, onu hayal edıp öpüpü kkluyodum
ama ruyamda bı baskasıydı o kişi ruya kötuydu yani.

düşünsenize eşiniz ahmet tam dalmış tam gaz gidiyosunuz recep yapma etme diyosunuz hayale takılıp:jeyyar:
gecenin devamını dşünemiyorum

--------------------------------------------------------------------------------

hayir hic olmaz aklima getirmedim getirmemde olmaz yahu ha onla yapmissin ha ruyanda bence ayni sey
esimle iliskiye girip baskasini dusunsem bile bence bi aldatma gibi olur yani
bu benim dusuncem

imkansız...
tek başımayken bile başkasını hayal edemem zaten.
başkasını arzulayamam ki..

hayalde olsa aldatmaya girer diye düşün,üyorum ama belki çeşitli nedenlerden yapanlar vardır:1no2:mesela eşini sevmeyenler:dilcikar:kadınlar ne kadar da duygusal allahım:1closedeyes:eminim erkeklerin çoğu yapıyordur:jeyyar:haa bu arada bende yapmadım:1no2:

Ne diye başka adamı hayal edeyim yahu,canlı kanlı kocam dururken ,hayalle ne işim olur.ama anket sonuçlarında hayal edenlerde var,onlarda bir yazsalar ne diye başkalarını hayal etme ihtiyacı duyuyorlar .

Evet ben bunu yaptım.. eski erkek arkadasımla kavgalıydık daha onu tam affetmemısken kavganın ardından boyle bırsey gerceklestı. Ben kendımı yenılmıs hıssettım .. onun bana dokunması o an hosuma gıtmedı ama yapacak bırseyım yoktu.. Kendımı bır an onu cok benzettıgım bı artıstle sevıstıgımı hayal ederken buldum.. tamamen psıkoljmı rahatlatmak amaclı bırseydı ama değişikti.. :)

asla asla asla!!! canımdan bile daha çok sevdiğim eşime nasıl yaparım bunu?? zaten insan eşini gerçekten seviyorsa bunun gibi şeyleri duyduğunda tepki vermeli ve aklının ucundan bile geçirmemeli... hayal bile olsa aldatmaya girer bana göre... Ben eşime aitim eşimde bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…