- 20 Aralık 2016
- 83
- 60
- 3
- Konu Sahibi tutunamayanlx
-
Ben de bu başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk olur mu lafını anlamadım.Öncelikle hepinize merhabalar,
İlk kez konu açıyorum. Bir de sizlerle paylaşmak istedim. Belki çok basit gelecek sizlere bu konu, belki de buna mi takiliyorsun diyeceksiniz? Çok kötü dönemlerimde birisi hayatıma girdi. Aslında hiç aklımda yokken bir ilişki, biz başladık birseylere. Ailelere söylendi. İkimizde şu süreçte işsizdik ve çok görüşme fırsatımız oldu. Başlarda aşık değildim ilgisi hoşuma gidiyordu. Ama sonra öyle bir alıştım ki sorunlar yaşadık ama ben ayrilamadim bir türlü. 2 ay kadar süren bir iliski ama yasanmisliklar çok fazla. Sonrasinda o ayrilmak istedi ben de o kızgınlıkla tamam dedim. Ayrılık sonrası sanki hic hayatımda olmamiscasina hic bir sekilde irtibat kurmadi. Onca evlilik hayali kurduk esya baktik sanki hic olmamis gibi oldu hersey. Sanki ben hayal görmüştüm. 1,5ay oldu ayrılalı ben dayanamadım bir şekilde irtibat kurdum kendisiyle. Ve bana hayatında biri olduğunu ve evlenmeyi düşündüğünü söyledi. Bu kadar kısa bir sürede hem unutmus hem birini sevmis hem de evlilik düşünebiliyor. Hani.biz de düşünmüştük ama zamani.vardi daha birşeylerin. Duyduğum günden beri kendime gelemedim. Sizce ben ona haksizlik mi ediyorum? İliski süresince elestiri disinda kötü bisey yapmadım. O beni bırakırsan ölürüm diyen insan bunlari nasil yapabildi aklim almiyor. Baskasinin mutsuzlugu ustune mutluluk kurulur mu peki?
Canım benim... bu işin matematiği yoktur. Bir şey hissetmezsin ya da bişiler itici gelir, ayrilirsin. Sorun yokken neden beni terketti diyemezsin. Birine neden beni tutkuyla sevmiyor diyemezsin. Duyguların matematiği yoktur. Sevmiyordur, o kadar.Ben yanlış düşünüyor olabilirim haklısınız ama ortada büyük sorunlar yokken birini terk etmek sizce adil mi? Onca hayal kurarken ki çoğu zaman frenlememe rağmen. Bu kadar kolay vazgeçilmesini kabul edemedim belki de. Ayrıca bizim ilişkimiz hemen biten iliskiler ustune kurulmus bisey degildi.
Ben yanlış düşünüyor olabilirim haklısınız ama ortada büyük sorunlar yokken birini terk etmek sizce adil mi? Onca hayal kurarken ki çoğu zaman frenlememe rağmen. Bu kadar kolay vazgeçilmesini kabul edemedim belki de. Ayrıca bizim ilişkimiz hemen biten iliskiler ustune kurulmus bisey degildi.
Haklisiniz ben gercekten hic bu sekilde birden biten bir iliski yasamadim. Bu kadar ne ben kararli olabildim ne de karsimdaki insanlar. Bunu ilk kez yasadigim icin boyle oldu galiba.İlişkilerin bitmesi için büyük sorunlara gerek yok. Bir tarafın bitirmek istemesi yeterli sebeptir.
İlişkiniz de görüldüğü üzere hemen biten şeyler üzerine kurulmuş.
Ne kadar çabuk kabul ederseniz o kadar kolay atlatırsınız...
İlişkilerin doğası budur. Başlaması ne kadar dogalsa bitmesi de o kadar doğaldır.
Kendimi inanin çok suçladim. Ben haksızlık yaptım diye. Bitmezdi belki diye. Ne biliyim sağlıklı da dusunemiyorum.Ya şıpsevdi arkadaş yada senleyken onunla da görüşüyor olabilir. Seninki sadece alışkanlık. Böyle bir adamdan kurtulduğun için şükret, bırak kendini sorgulamayı.
Iste bundan hic emin olamadim. Normalde telefon fln karıştıran bir insan değilim ama bir insan tüm bulusmalarda o telefonu neden cebinden çıkarmaz anlamış degilim. Cok emin olamadigim seyler var. Sorgularim bitmedi. Bide calismiyorum cok fazla dusunmek için firsatim oluyor.Ya şıpsevdi arkadaş yada senleyken onunla da görüşüyor olabilir. Seninki sadece alışkanlık. Böyle bir adamdan kurtulduğun için şükret, bırak kendini sorgulamayı.
Kendimi inanin çok suçladim. Ben haksızlık yaptım diye. Bitmezdi belki diye. Ne biliyim sağlıklı da dusunemiyorum.
Belki de senin için böylesi gerçekten iyi olmuştur. Kendine haksızlık etmeyi bırak ve yoluna bak. Bak emin bile değilmişsin neden hala kendi kendini yiyorsun ki?Iste bundan hic emin olamadim. Normalde telefon fln karıştıran bir insan değilim ama bir insan tüm bulusmalarda o telefonu neden cebinden çıkarmaz anlamış degilim. Cok emin olamadigim seyler var. Sorgularim bitmedi. Bide calismiyorum cok fazla dusunmek için firsatim oluyor.
Sizin icin buyuk sorun yok mus. Karsi taraf icin varmis.Ben yanlış düşünüyor olabilirim haklısınız ama ortada büyük sorunlar yokken birini terk etmek sizce adil mi? Onca hayal kurarken ki çoğu zaman frenlememe rağmen. Bu kadar kolay vazgeçilmesini kabul edemedim belki de. Ayrıca bizim ilişkimiz hemen biten iliskiler ustune kurulmus bisey degildi.
Evet merkeze almışım bunu ayrılınca anladım. Yas olarak cok uzun süre flört etmek istemiyorum zaten. Bu sebeple de belki hizli alindi kararlar.2 ayda evlilik eşya düşünmek abartı olmuş.
Sürekli görüşmüşsünüz fazla muhabbet tez ayrılık getirir gibi bisi olmuş merkeze almışsın adamı.
Seninleyken birini garantileyip seni öyle bırakmış gibi geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?