Baskasinin mutsuzlugu ustune mutluluk kurulur mu peki?

tutunamayanlx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
83
60
3
Öncelikle hepinize merhabalar,
İlk kez konu açıyorum. Bir de sizlerle paylaşmak istedim. Belki çok basit gelecek sizlere bu konu, belki de buna mi takiliyorsun diyeceksiniz? Çok kötü dönemlerimde birisi hayatıma girdi. Aslında hiç aklımda yokken bir ilişki, biz başladık birseylere. Ailelere söylendi. İkimizde şu süreçte işsizdik ve çok görüşme fırsatımız oldu. Başlarda aşık değildim ilgisi hoşuma gidiyordu. Ama sonra öyle bir alıştım ki sorunlar yaşadık ama ben ayrilamadim bir türlü. 2 ay kadar süren bir iliski ama yasanmisliklar çok fazla. Sonrasinda o ayrilmak istedi ben de o kızgınlıkla tamam dedim. Ayrılık sonrası sanki hic hayatımda olmamiscasina hic bir sekilde irtibat kurmadi. Onca evlilik hayali kurduk esya baktik sanki hic olmamis gibi oldu hersey. Sanki ben hayal görmüştüm. 1,5ay oldu ayrılalı ben dayanamadım bir şekilde irtibat kurdum kendisiyle. Ve bana hayatında biri olduğunu ve evlenmeyi düşündüğünü söyledi. Bu kadar kısa bir sürede hem unutmus hem birini sevmis hem de evlilik düşünebiliyor. Hani.biz de düşünmüştük ama zamani.vardi daha birşeylerin. Duyduğum günden beri kendime gelemedim. Sizce ben ona haksizlik mi ediyorum? İliski süresince elestiri disinda kötü bisey yapmadım. O beni bırakırsan ölürüm diyen insan bunlari nasil yapabildi aklim almiyor. Baskasinin mutsuzlugu ustune mutluluk kurulur mu peki?

İki ay yahu iki ay... 7/24 bir arada olsanız bile iki ayda ne yaşanmışlık olacak.

Siz iki ayda evlenmeye karar verince sorun yok adam hayatına başka birini alıp evlenmeyi düşününce o kadar sürede evlilik mi olura bağlamışsınız. İki ayda oluyorsa 15 gün eksik olsa da olur, neden olmasın.

Başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulur mu bilmem de bir ilişki bitip mutlu bir ilişki başlayabilir. Sizinle iki ay birlikte oldu diye ömür boyu mutlu olmasın mı adam?

Ben yanlış düşünüyor olabilirim haklısınız ama ortada büyük sorunlar yokken birini terk etmek sizce adil mi? Onca hayal kurarken ki çoğu zaman frenlememe rağmen. Bu kadar kolay vazgeçilmesini kabul edemedim belki de. Ayrıca bizim ilişkimiz hemen biten iliskiler ustune kurulmus bisey degildi.

Ben de bu başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk olur mu lafını anlamadım.

Hayır adam seni aldatmış, kandırmis olur, o zaman bu cümleyi kullan. Öyle bir şey yok. Sen mutsuzsun diye o niye yeni ilişkiye baslamasin ki? Sana yalan soylememis bişey yapmamış.

İstersen depresyona gir. Adamın bunda bir suçu yok.

Senle hemen evliliğe karar veriyorsa onunla da verir

Sende alışmışlık var. Takılma atlatırsın.
Eğer seni rahatlıkla bırakabiliyorsa onu da bırakır.
Dengesiz belli ki, kurtuldum diye şükretsen fena olmaz

Başlıklar tanımlayıcı olmak ve ilgisini çeken insanların okumasını sağlamak için var. Nokta koyarak neden zamanımızı çalıyorsunuz?

Canım benim... bu işin matematiği yoktur. Bir şey hissetmezsin ya da bişiler itici gelir, ayrilirsin. Sorun yokken neden beni terketti diyemezsin. Birine neden beni tutkuyla sevmiyor diyemezsin. Duyguların matematiği yoktur. Sevmiyordur, o kadar.

E önceden seviyordu?
Önceden seven insanın şu an sevmeme hakkı var.
Buna biz davranışlarımizla sebep olmuş olabiliriz.

İlişkilerin bitmesi için büyük sorunlara gerek yok. Bir tarafın bitirmek istemesi yeterli sebeptir.
İlişkiniz de görüldüğü üzere hemen biten şeyler üzerine kurulmuş.
Ne kadar çabuk kabul ederseniz o kadar kolay atlatırsınız...
İlişkilerin doğası budur. Başlaması ne kadar dogalsa bitmesi de o kadar doğaldır.

Başta adam çok ilginç,2 ayda biriyle evlilik dusunuyor eşyalar bakılıyor hemen sonrasında 1 buçuk ayda tekrar biriyle evliliğe gidebiliyor çok hizli biriymiş.onun dışında size de haksızlık olmuş ama yapacak birşey yok artık başka biriyle, ama ona da güven olmaz belki bu adam onu da bırakır bir anda.sen kurtulduğunu şukret derim.

1. Beni aldatip aldatmadigini bilmiyorum. Cok şüphelerim oldu bu konuda. Ben de normalde 2 ayi büyütecek bi insan değilim ama gercekten bazen farklı olabiliyor. Ya da ben bu sekilde hissettim. Konudan da anlasilacagi uzere beni suclayasiniz diye acmadim sadece ben de ne dusunecegimi bilmedigim ve kotu hissettigim icin yazdim.

Ya şıpsevdi arkadaş yada senleyken onunla da görüşüyor olabilir. Seninki sadece alışkanlık. Böyle bir adamdan kurtulduğun için şükret, bırak kendini sorgulamayı.

Haklisiniz ben gercekten hic bu sekilde birden biten bir iliski yasamadim. Bu kadar ne ben kararli olabildim ne de karsimdaki insanlar. Bunu ilk kez yasadigim icin boyle oldu galiba.

Ya şıpsevdi arkadaş yada senleyken onunla da görüşüyor olabilir. Seninki sadece alışkanlık. Böyle bir adamdan kurtulduğun için şükret, bırak kendini sorgulamayı.
Iste bundan hic emin olamadim. Normalde telefon fln karıştıran bir insan değilim ama bir insan tüm bulusmalarda o telefonu neden cebinden çıkarmaz anlamış degilim. Cok emin olamadigim seyler var. Sorgularim bitmedi. Bide calismiyorum cok fazla dusunmek için firsatim oluyor.

Kendimi inanin çok suçladim. Ben haksızlık yaptım diye. Bitmezdi belki diye. Ne biliyim sağlıklı da dusunemiyorum.

Belki de senin için böylesi gerçekten iyi olmuştur. Kendine haksızlık etmeyi bırak ve yoluna bak. Bak emin bile değilmişsin neden hala kendi kendini yiyorsun ki?

Sizin icin buyuk sorun yok mus. Karsi taraf icin varmis.

sizin onemsiz dediginiz bir sorun baskasi icin donum noktasi olabir.

2 ayda evlilik eşya düşünmek abartı olmuş.
Sürekli görüşmüşsünüz fazla muhabbet tez ayrılık getirir gibi bisi olmuş merkeze almışsın adamı.
Seninleyken birini garantileyip seni öyle bırakmış gibi geldi bana.

Biraz önce yazdı. Ona atkı örmüştum. Dalga gecer gibi foto atmis. Ben de at gitsin dedim. Atamam yazmis. Bişey yazmadım. Büyük sorunlar belli başlı seylerdir bence. Cozumlenebilecek seyler cozulmeyip hemen vazgeciliyosa haksizlik gibi geliyor bana.

Evet merkeze almışım bunu ayrılınca anladım. Yas olarak cok uzun süre flört etmek istemiyorum zaten. Bu sebeple de belki hizli alindi kararlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…