Baskasinin mutsuzlugu ustune mutluluk kurulur mu peki?

Bi ilişki bittiğinde iki taraftan biri daha kolay atlatır. Ben hiç bi sevgilimin arkasından yas tutmadım mesela. Hiç gözyaşı dökmedim. Çünkü bitiriyorsam o noktaya gelmişsem çoktan atlatmışım demektir. O yas öncesinde tutulmuş, yeterince gözyaşı dökülmüştür. Bu ilk yorumum bu konuya.

Bide sizin açınızdan bakacak olursam... 2 ayda sizinle evlenme aşamasına gelen bi adam pekala başkasıyla da kısa sürede o aşamaya gelebilir. Amacı evlenmek, bi an önce yuva kurmak gibi geldi bana.

Önceki eski sevgilisidir. Ayrılıp sizle görüşmüş barışmış bıçak gibi kesmiştir sizle diyaloğunu.
Ben bu olasılığa yüzde 90 veriyorum.
Adamın haysiyetsizlik oranı da yüzde 100 oluyor bu durumda.
Özetle: Değmez. Uzun ömrün içinde iki ay nedir ki? İki aya iki aydan fazla feda etmeyin. Keyfinize bakın

Eski sevgilisi değil eminim bu durumdan. Ama tanışıyor olduklarını biliyorum yani öyle söyledi. Belki ben varken onunla da ihtimalleri düşünüyordu. Çok haklısınız ben bu kadar üzülüp kendime gelemeyecegimi bilmiyordum. Belki de kendime kızıyorum niye.bu kadar perişan oldun diye.

Başlık atma konusunda pratiğe ihtiyaç var sanırım? Konuyu okumayı engelliyor böyle başlıklar.

Çok yakınımın başına benzeri geldi Adam o kızla önceden çıkmış, şimdi evli. Bence Bi işe girin ya da Bi kursa yazılın. Size sadece oyalanacak bişeyler lazım

Çok yakınımın başına benzeri geldi Adam o kızla önceden çıkmış, şimdi evli. Bence Bi işe girin ya da Bi kursa yazılın. Size sadece oyalanacak bişeyler lazım
Ins. Is arayışı içindeyim. Maalesef ülkenin sıkıntılı hali bu durumu da etkiliyor. Ama kurs cok mantıklı. Yani yazmış oldugunuz durumu dusunursem herhalde daha kötü hissederim. Bir akrabası olduğunu biliyorum sadece.

Yillar suren bir iliski olsa neyse. Veya evlilik olsa sizi biraksa. Ama bir kac aylik diyorsunuz. Sizi gercekten sevmis olsa bu kadar cabuk evlenmeye kalkismazdi. Bunu dert etmeyin kendinize mutlu olmaya bakin. Yeryuzundeki tek erkek degil sonucta...

Olabilir.Demekki bazı şeyler oturmadı olmadı kafasına yatmadı.Bitmiş bir ilişki üzerine kurulan ilişkiye fesatlanmayın

bence.Bakın yolunuza.

Sizde 2 ay içinde evlilik hayali kurup eşya falan bakmışsınız. Şu an hayatındaki insanla da aynı şeyleri düşünüyor olması sizi neden şaşırtıyor ki ? Bu kadar kısa sürede nasıl bu kadar fazla anlam yükleyebiliyorsunuz bazı şeylere ilginç gerçekten. Sizin de dediğiniz gibi alışmışsınız. Bi süre sonra geçecektir. Ayrıca ne mutsuzluğu ? Kötü biten bir ilişki yok, aldatılma yok ayrılmak istemiş siz de tamam demişsiniz ayrılmışsınız. Alışılmışlıktan öte birşey göremedim. Siz de mutluluğunuza bakın.

Ben erkeklere kar tanesi kadar bile güvenmiyorum . Günahını almayayim ama belki de sizle birlikteyken olan bir ilişkiydi. Belki suanki kızla bir ayrılık dönemiydi o araya sizi aldı. Sonra o kıza yakalanmayayim diye sizi çıkardı hayatından. Tez atın dışkısı seyrek olurmuş. Kısaa surede olan şeylere pek inanmamak lazım, karşıdaki de bu konuda pek güvenilir gelmedi bana. 2 Ay evet kısa bir sure ama ilişkide süreden çok sizin o ilişkiye ne anlam yüklediğiniz belirliyor ayrılık acısını. Başlığa cevabım da hayır ben inanmıyorum. Nefes aldığımız dünyada kurulurmus gibi görünse de benim ilahi adalete inancım tam, kim kimi ne kadar uzduyse ne kadar yıprattı ve hakkını aldıysa eminim sonsuzluk aleminde karşısına çıkacaktır.
Size tavsiyem onu takip etmeyin, hatta her yerden engelleyin. Kendinize bir koşuşturmacaya verin. Baktınız yine olmuyor, emdr düşünebilirsiniz, bunun için bir psikologa gidin. Şansınız açık olsun.

Bu olayın bana getirisi de bu oldu. Güvensizlik. Belki yaşamam gerekiyordu bu durumu. Koşulsuz guvenmelerim son buldu en azından. Emdr yöntemini araştırdım. Hatta imkanim olmadığı için videolardan yapmaya çalıştım. 1 gün sadece. Çok anlam yuklemisim gerçekten. Cok. Beddua degil belki hayatimdaki ilk insan degildi, ilk askim degildi ya da. Üstünden zaman gecse belki biraz bu kadar üzülmezdim. Biz basladigimizda daha onceki iliskilerimiz tabi benim bildigim biteli 6 aydan uzun bir sure olmustu. Ben ayrilali 1.5 ay oldu diyorum ve dusununce benden ayrilip hemen almis hayatina birini gibi duruyor. Insanin ne olursa olsun yasananlara az da olsa saygisi olmaz mi? Burda yeni iliski icin fesatlik yapmayin diyenler olmuş bu fesatlik degil ki. Kızı tanimam etmem. 1 tane kotu soz soylemedim hakkinda. Benim kizdigim insan belli. Ve insan mutsuzken aa evleniyomus cok mutlu olsun diyebiliyorsa helal olsun ona.

İki ay çıkmışsın zaten hemen hayal kurmak neden??çabuk bağlanmışsınız..
Sizden ayrılan o,demek ki birini bulmuş ayrılmak istemiş..üzülmeyin yolunuza bakın..

İki ay çıkmışsın zaten hemen hayal kurmak neden??çabuk bağlanmışsınız..
Sizden ayrılan o,demek ki birini bulmuş ayrılmak istemiş..üzülmeyin yolunuza bakın..
Bakın hayali kuran yalniz başına kuran kişi ben değildim. Size yemin ediyorum onu cogu zaman erken diye de uyardim. Ama kaptirmisim kendimi o arada.

Bakın hayali kuran yalniz başına kuran kişi ben değildim. Size yemin ediyorum onu cogu zaman erken diye de uyardim. Ama kaptirmisim kendimi o arada.
Sizi anlıyorum ama şöyle ki erkeklere güvenmemek lazım temkinli olmakta fayda var bakın üzülen taraf siz olmuşsunuz..Olaya farklı açıdan bakın yaşadığımız herşey tecrübedir bunuda ders olarak alın kimseye çabuk bağlanmayın..Ve gidenlere şükredin..

Bu zamanda işsizlik çok zor. Yanlış hatırlamıyorsam konusunda issizdik demissin. Belki de işsizliğin sende oluşturduğu boşluğu onunla doldurdun ve o nedenle ona bağlandın. Evlilik bir düzen oturtma isiymis gibi bir algı var ya, belki sen de iş yok bari en azından evleneyim hayata oradan başlayayim diye dusundun. Hepsi bir sebep olabilir, bunları dusun. Yani o çokk iyi olduğu için sen ona bağlanmadin, hayat algilardan ibaret bana gore. Yani ilüzyon gibi, senin ona yukledigin anlam sebebiyle o bugün aklında. Ona neden anlam yüklediğini dusunur ve bunu bulursan, bu soruna çözüm bulmak kolaylaşır. Bence onun suanki yangından mal kaçırır gibi yaptığı bence temeli çok sağlam olmayan şeyi sorgulamak yerine, bunları sorgulamalisin ki biran önce bu durumdan siyril.
Suanki ruh haliyle mutsuzluğunu istemen doğal, haksızlığa uğramış hissediyorsun. Bak şuan mesela o çocukla ilgili varsayımlar yaptık yorumlarda. Ama hiçbirimiz onu tanımıyoruz,b ence sen de tanimiyorsun. Ne biliyorsun belki sana gosterdiginden bambaşka biri. Yani sözün özü bence onun hayatıyla ilgili kendini uzecek şeyler dusunmek yerine ,kendi ruh halini ciceklendirecek şeyleri dusunmelisin. Emdr bence tek başına yapabileceğin bir şey değil, onu bir terapist danışmanlığında yapman daha iyi.
Kendinde değiştirmek istediğin şeyleri dusun bir de. Mesela cilt bakımı, kilo kontrolü vs onlarla ilgili harekete geç. Bu da hem zamanını doldurmana vesile olur hem de kendine güzellik yapmış olursun.

Oncelikle tsk ederim yorumunuz icin. Evet gercekten hem cok kotu bir surecten geciyordum hem de issizlikle birlikte tum hayatimi ona verdim. Sebepleri biliyorum ama çıkış yolunu ariyorum kendimce bulamayinca sizlere de sormak istedim. Evlenmeyi dusundugum insani da tanimadigim asikar. Bunu da cok kotu sekilde anladim iste. Onermis oldugunuz seyleri de dusunecegim.

Çıkış yolu bulamiyorsan doğru yerde aramiuorsun demekki, aramayı bırak. Yani mesela şupur o zaman bu mevzuyu, ertele yani. De ki ben iş sahibi olduğumda veya işte hayatımı düzene koyduğumda bu aşk acısını doyasiya yaşayacagim. O zamana dek zaten unutursun bile. Acı da biraz kendini avutmak lazım.ne yapmak mutlu ederse seni onu yap mesela. Her gün yap . Bir de şu var, hayatını bilmiyorum ama genelde insanı en çok üzen şey en son aldığı darbe oluyor. Yani bu aşk acisinin ustune Allah muhafaza bir yakınına bir şey olsa bu da dert mi der aşk acısını pek takmazdin bile. Bak dün bir büyükelçi öldü,bir can yitip gitti. Suanki nefes bile çok büyük bir şans. Bunlarin farkında olmak da seni rahatlatır. O kişi sana güvensizlik duygusu bırakmış, bırak öyle olsun. Her insan bir ders veriyor belki istemeden iyilik yaptı bu devirde babana bile guvenmiyceksin zaten. şuan böyle konuşuyor olsak da birgün birini çok sevdiğinde yine guveneceksin aslında, insan sevdiginin yalanina bile inanmak istemiyor çünkü bazen. Yani o sana şuan güvensizlik asilamis gibi gözükse de zamanı geldiğinde onun senden hiçbir şey götüremedigini göreceksin. Allah iyilerle karsilastirsin. Diledigin ise de girersin umarım.

Insana iste gereksizce kendi cektigi aci en buyuk aci gibi geliyor. Yazdikca insan rahatliyormus biraz da olsa. Farkli dusunceleri görmekte uzsede guzel. Buarada temennileriniz icin cok tesekkur ederim. Amin diyorum. Sizin de hersey umarim gönlünüzce olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…