- Konu Sahibi tutunamayanlx
-
2 ayda tanidigin biriyle evlenilir mi ?Öncelikle hepinize merhabalar,
İlk kez konu açıyorum. Bir de sizlerle paylaşmak istedim. Belki çok basit gelecek sizlere bu konu, belki de buna mi takiliyorsun diyeceksiniz? Çok kötü dönemlerimde birisi hayatıma girdi. Aslında hiç aklımda yokken bir ilişki, biz başladık birseylere. Ailelere söylendi. İkimizde şu süreçte işsizdik ve çok görüşme fırsatımız oldu. Başlarda aşık değildim ilgisi hoşuma gidiyordu. Ama sonra öyle bir alıştım ki sorunlar yaşadık ama ben ayrilamadim bir türlü. 2 ay kadar süren bir iliski ama yasanmisliklar çok fazla. Sonrasinda o ayrilmak istedi ben de o kızgınlıkla tamam dedim. Ayrılık sonrası sanki hic hayatımda olmamiscasina hic bir sekilde irtibat kurmadi. Onca evlilik hayali kurduk esya baktik sanki hic olmamis gibi oldu hersey. Sanki ben hayal görmüştüm. 1,5ay oldu ayrılalı ben dayanamadım bir şekilde irtibat kurdum kendisiyle. Ve bana hayatında biri olduğunu ve evlenmeyi düşündüğünü söyledi. Bu kadar kısa bir sürede hem unutmus hem birini sevmis hem de evlilik düşünebiliyor. Hani.biz de düşünmüştük ama zamani.vardi daha birşeylerin. Duyduğum günden beri kendime gelemedim. Sizce ben ona haksizlik mi ediyorum? İliski süresince elestiri disinda kötü bisey yapmadım. O beni bırakırsan ölürüm diyen insan bunlari nasil yapabildi aklim almiyor. Baskasinin mutsuzlugu ustune mutluluk kurulur mu peki?
Yaz tabi ,hatta seni üzen konuları yazsan mesela kendinle sohbet eder gibi. Sorular sorsan yazarak sonra yaniylasan çok rahatlarsin. Umarım üzmedim seni, aslında seni üzmek değil tam tersi iyi hissetmeni istemiştim. Ben de iyi dileklerin için tesekkur ederimInsana iste gereksizce kendi cektigi aci en buyuk aci gibi geliyor. Yazdikca insan rahatliyormus biraz da olsa. Farkli dusunceleri görmekte uzsede guzel. Buarada temennileriniz icin cok tesekkur ederim. Amin diyorum. Sizin de hersey umarim gönlünüzce olur.
Umarim o gunlerde gelir. Sevinc günleri.2 ayda tanidigin biriyle evlenilir mi ?
Neyseki gercek yuzunu görüp ayrilmisiniz, bnce kurtuldun diye sevin..
Siz uzmediniz tsk ederim gercekten yorumlar icin. Ama bazi insanlar galiba empati yoksunu olabiliyor. Ben pamuklara sarsinlar beni diye yazmadim. Ölçü cok onemli, tum fikirlere de saygim var ayrica.Yaz tabi ,hatta seni üzen konuları yazsan mesela kendinle sohbet eder gibi. Sorular sorsan yazarak sonra yaniylasan çok rahatlarsin. Umarım üzmedim seni, aslında seni üzmek değil tam tersi iyi hissetmeni istemiştim. Ben de iyi dileklerin için tesekkur ederim
Uzmedigime sevindim canım. Şimdi interneti kapat güzel bir uyku çek. Yarin çok güzel bir gün olacak diye umutla uyuSiz uzmediniz tsk ederim gercekten yorumlar icin. Ama bazi insanlar galiba empati yoksunu olabiliyor. Ben pamuklara sarsinlar beni diye yazmadim. Ölçü cok onemli, tum fikirlere de saygim var ayrica.
Diger kızın sizden haberi yoktur belki. Sondaki soruya anlam veremedim belkide o kizlsda ayrilir sixinlede evlilik hayali kurup ayrilmis onunlada ayrilir belki. Valls evlilikten cok korkar oldu sanki herkes mutsuzmus gibime geliyo yazilanlari okuyunca umarim sende kendini iyi hissedersin bundan sonra sende benim gibisin galba cok cabuk alisip inaniyosun karsindakineÖncelikle hepinize merhabalar,
İlk kez konu açıyorum. Bir de sizlerle paylaşmak istedim. Belki çok basit gelecek sizlere bu konu, belki de buna mi takiliyorsun diyeceksiniz? Çok kötü dönemlerimde birisi hayatıma girdi. Aslında hiç aklımda yokken bir ilişki, biz başladık birseylere. Ailelere söylendi. İkimizde şu süreçte işsizdik ve çok görüşme fırsatımız oldu. Başlarda aşık değildim ilgisi hoşuma gidiyordu. Ama sonra öyle bir alıştım ki sorunlar yaşadık ama ben ayrilamadim bir türlü. 2 ay kadar süren bir iliski ama yasanmisliklar çok fazla. Sonrasinda o ayrilmak istedi ben de o kızgınlıkla tamam dedim. Ayrılık sonrası sanki hic hayatımda olmamiscasina hic bir sekilde irtibat kurmadi. Onca evlilik hayali kurduk esya baktik sanki hic olmamis gibi oldu hersey. Sanki ben hayal görmüştüm. 1,5ay oldu ayrılalı ben dayanamadım bir şekilde irtibat kurdum kendisiyle. Ve bana hayatında biri olduğunu ve evlenmeyi düşündüğünü söyledi. Bu kadar kısa bir sürede hem unutmus hem birini sevmis hem de evlilik düşünebiliyor. Hani.biz de düşünmüştük ama zamani.vardi daha birşeylerin. Duyduğum günden beri kendime gelemedim. Sizce ben ona haksizlik mi ediyorum? İliski süresince elestiri disinda kötü bisey yapmadım. O beni bırakırsan ölürüm diyen insan bunlari nasil yapabildi aklim almiyor. Baskasinin mutsuzlugu ustune mutluluk kurulur mu peki?
Çok güzel yorumlamissiniz. ..gayet doğru bence de..Canım benim... bu işin matematiği yoktur. Bir şey hissetmezsin ya da bişiler itici gelir, ayrilirsin. Sorun yokken neden beni terketti diyemezsin. Birine neden beni tutkuyla sevmiyor diyemezsin. Duyguların matematiği yoktur. Sevmiyordur, o kadar.
E önceden seviyordu?
Önceden seven insanın şu an sevmeme hakkı var.
Buna biz davranışlarımizla sebep olmuş olabiliriz.
Öncelikle hepinize merhabalar,
Öncelikle hepinize merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?