Baskasinin mutsuzlugu ustune mutluluk kurulur mu peki?

2 ayda tanidigin biriyle evlenilir mi ?
Neyseki gercek yuzunu görüp ayrilmisiniz, bnce kurtuldun diye sevin..

Yaz tabi ,hatta seni üzen konuları yazsan mesela kendinle sohbet eder gibi. Sorular sorsan yazarak sonra yaniylasan çok rahatlarsin. Umarım üzmedim seni, aslında seni üzmek değil tam tersi iyi hissetmeni istemiştim. Ben de iyi dileklerin için tesekkur ederim

Siz uzmediniz tsk ederim gercekten yorumlar icin. Ama bazi insanlar galiba empati yoksunu olabiliyor. Ben pamuklara sarsinlar beni diye yazmadim. Ölçü cok onemli, tum fikirlere de saygim var ayrica.

Siz uzmediniz tsk ederim gercekten yorumlar icin. Ama bazi insanlar galiba empati yoksunu olabiliyor. Ben pamuklara sarsinlar beni diye yazmadim. Ölçü cok onemli, tum fikirlere de saygim var ayrica.
Uzmedigime sevindim canım. Şimdi interneti kapat güzel bir uyku çek. Yarin çok güzel bir gün olacak diye umutla uyu

Demek ki adamin amaci evlenmek. Evlenecegi kadinin kim olacagi hakkinda cok dusunmeye deger bulmuyor. Ayni eski usul 'askerlik bitti elim ekmek tuttu,ana bana eş bul' zihniyeti...
Hayallere dalmak icin degil ama ailelere yaymak icin biraz acele etmissiniz,olsun bi da size hayat deneyimi olur.
Cok sevdiniz cok guzel gunler yasadiniz ama zaten ilk iki ay cicim ayidir,bu duygular cok normal. Elbet yeniden asik olacaksiniz,siz yolunuza bakin
Ayrica baskalarinin mutsuzlugu uzerine mutluluk cok da guzel oluyor. İnan ki terkeden kisi hayatina yeni aldigi kisiyle mutluysa o eski gunler de geride biraktigi da aklina bile gelmiyordur. Gercekten söylüyorum. Zaten sevse sizi terketmezdi,caba gösterirdi. Lütfen kendinizi daha fazla üzmeyin ve siz de mutlu olmaya bakin

2 ayda tutturduğunu hız Need For Speed serilerinde yok! Sonra da, adamın hızlı bir şekilde hayat kurmasına takılıyorsunuz. Bence yolunuza devam edin.

Ayrıca başkalarının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurmanın anlamı daha farklı, sizin olay değil yani...

Diger kızın sizden haberi yoktur belki. Sondaki soruya anlam veremedim belkide o kizlsda ayrilir sixinlede evlilik hayali kurup ayrilmis onunlada ayrilir belki. Valls evlilikten cok korkar oldu sanki herkes mutsuzmus gibime geliyo yazilanlari okuyunca umarim sende kendini iyi hissedersin bundan sonra sende benim gibisin galba cok cabuk alisip inaniyosun karsindakine

Bu gönül ilişkilerini fazla abartmayı doğru bulmuyorum. Hepi topu 2 ay birlikteliğiniz olmuş. O veya bu sebepten bitmiş. Burada suçlu yok. İkiniz de önünüze ve yeni insanlara bakabilirsiniz. Onun sizden sonra kimle ne yaşadığı sizi ilgilendirmiyor, kısa sürede yine evlilik kararı alması onu bağlar iyi veya kötü. Mutsuzluk üzerine mutlu olmak durumu değil bu. Milyonlarca sevgili ayrılıyor, onlardan birisiniz. Bunun üzerine mutluluk olmasaydı dünyada mutlu insan kalmazdı. Bunu aşamayıp onun hayatını izlemeniz sizin sorununuz malesef.

Yani 2 aylik iliski icin edecegin beddualar ahlar ne kadar tutar bilmem ama seninle bir iki ayda isi aile boyutuna getiren adam diger kizla da ayni sureci yasar bunda bi gariplik gormedim

Sana yapilmis bir haksizlik gormuyorum. Sevgisi, ilgisi neyse bitmis ve ayrilmis. Sen uzulme diye seninle evlenmek zorunda degil. Ayrildiktan sonra 1 sene yasını tutmak zorundada degil. Istedigini yapar.

Erkek bu beklemez iste. Senin icinde ölmemis iste. Bosversene o seni takmiyosa sen onu hic takma be. Beddua flnda etme geri doner sana aman diyim. Allah bildigi gibi yapsin.

Çok güzel yorumlamissiniz. ..gayet doğru bence de..

Sevmemiştir ayrılmıştır. ...dürüst davranmis aslında. ...seviyor gibi yapıp iki ayda bu kadar umutlu olan sizi uzun vadede terketmis olsa ooooooo siz daha nasıl toparlanacak siniz? Takintili biri iseniz hayat zor olur size....Aşın bu konuyu önünüze bakın. ..

Yahu gören de sanki senelerce çıktınız, evlenme teklifi yaptı, nişandan falan döndünüz zanneder topu topu iki ay çıkmışsınız me kadar görüşmüş olursanız olun evlilik fikri için de eşya bakmak için de çok erken bir süre. Kaldı ki anlaşamamış ayrılmışsınız bu çok doğal insanlar birbirlerini tanımak için flört ederler olmazsa ayrılırlar yeni insanlar girer hayatına. Mutsuzluk üstüne mutluluk kurulur mu demişsiniz de ne yapsaydı anlaşamadığı halde sizinle evlense miydi bu daha kötü olmaz mıydı? Herkes bir şekilde hayatına bakacak bence artık rahatsız etmeyin siz de hayatınıza bakın.

iyi de olayda "Baskasinin mutsuzlugu ustune mutluluk kurulur mu peki?" sorusunun kaynağı nerede

adama artık sizi değil onu istiyor

sizin bu durumdan mutsuz olmanız onların sizin mutsuzluğunuzun üzerine mutluluk kurduğu anlamına gelmez ki

evli olsanız anlarım hatta siz sevgiliyken o kişi ile ilişkisi olsa yine anlarım da sizin ilişkiniz bitmiş gitmiş

sizinle hayal kurdu diye ömür boyu kimse ile olmasın mı

daha 40 ına gelmeden 3 kere evlenmiş ayrılmış insanlar tanıyorum ben bırakın sevgili olmayı

ne yani şimdi ilk sevgililerinin mutluluğunu mı engellemiş oldu son eşler

iyi de adam sizden ayrılmış. sizin mutsuzluğunuz artık onun vebalinde değil ki.

demek ki karşındaki hızlı gonzales.. seninle 2 ayda (artık ne kadar her şey olursa) her şeyi yaşamayı becerebilmiş, sonra 1,5 ayda da aynı hızda(!) başkasıyla bir şeyler yaşayabilmiş. helal diyorum bu nadide erkeğe..
sen peki daha ne kadar takılıp kalacaksın bu don juan'a? kendi hayatını yaşamaya başlamalısın artık..
sen onun birlikte olduğu kişinin çok mu umrundasın sanıyorsun da senin mutsuzluğun üzerine mutluluk kuramayacaklarını düşünüyorsun?
neyse işte umarım anlamışsındır.

Yanlis anlamayin ama sizin durumunuz baskasinin mutsuzlugu uzerine mutluluk kurmak degil. Adamla ayrilmissiniz, olmus bitmis, adam gitmis baska kisiyle birlikte olmaya baslamis. Yani halen sizle birlikteyken baslayan bir iliski degil. Anlattiklarinizdan bunu anladim. Ee bunun uzerine de birisinin mutsuzlugu ustune mutluluk diyemiyorum ben, olsa olsa siz mutsuzken ve unutamamisken onlarin mutlu olmasi olur.

Ha tabii ki uzulursunuz, her ne kadar kisa bir donem olsa da varligina alismissiniz, aliskanlik kadar da yaralayan bir sey yoktur. Bu yuzden sizi anlayabildigimi dusunuyorum, umarim kisa zamanda unutur ve hayatiniza devam edersiniz. Size tavsiyem mutsuzlugum uzerine mutluluk kuruyor dusuncesinden vazgecmeniz ve gercekten mutlu olmaya odaklanmaniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…