- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
- Konu Sahibi tutunamayanlx
-
Sonucta hep bir mutsuzluk üzerine kurulan yeni ilişkilerin ardından evlenilmiyor mu?bir ilişki biterken bir taraf mutsuz oluyor ,e o zaman kimse yeni bir ilişkiye başlamasınİki ay yahu iki ay... 7/24 bir arada olsanız bile iki ayda ne yaşanmışlık olacak.
Siz iki ayda evlenmeye karar verince sorun yok adam hayatına başka birini alıp evlenmeyi düşününce o kadar sürede evlilik mi olura bağlamışsınız. İki ayda oluyorsa 15 gün eksik olsa da olur, neden olmasın.
Başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulur mu bilmem de bir ilişki bitip mutlu bir ilişki başlayabilir. Sizinle iki ay birlikte oldu diye ömür boyu mutlu olmasın mı adam?
İki ayda seni seven, bir buçuk ayda başkasını sever arkadaşım. Ne bekliyordun. Ayrıca onlar senin mutsuzluğun üstüne kurmuyorlar mutluluklarını. Öyle olsaydı eski sevgililer ve eşler yüzünden dünyada kimse kimseyle evlenemezdi. Birliktelik yaşamışsınız, olmamış, ayrılmışsınız, adam yoluna devam etmiş. Doğru olan da bu. Ha büyük ihtimal yine sorunlar yaşayacak yeni ilişkisinde çünkü evlilik dediğin şeyin kararı öyle bir ayda iki ayda tanımakla, sevgili olmakla alınmaz. Ciddi bir iştir. Ama yürüse de yürümese de bunun seninle ilgisi olmayacak. Bence sen de en kısa zamanda çıkar aklından önüne bak.Öncelikle hepinize merhabalar,
İlk kez konu açıyorum. Bir de sizlerle paylaşmak istedim. Belki çok basit gelecek sizlere bu konu, belki de buna mi takiliyorsun diyeceksiniz? Çok kötü dönemlerimde birisi hayatıma girdi. Aslında hiç aklımda yokken bir ilişki, biz başladık birseylere. Ailelere söylendi. İkimizde şu süreçte işsizdik ve çok görüşme fırsatımız oldu. Başlarda aşık değildim ilgisi hoşuma gidiyordu. Ama sonra öyle bir alıştım ki sorunlar yaşadık ama ben ayrilamadim bir türlü. 2 ay kadar süren bir iliski ama yasanmisliklar çok fazla. Sonrasinda o ayrilmak istedi ben de o kızgınlıkla tamam dedim. Ayrılık sonrası sanki hic hayatımda olmamiscasina hic bir sekilde irtibat kurmadi. Onca evlilik hayali kurduk esya baktik sanki hic olmamis gibi oldu hersey. Sanki ben hayal görmüştüm. 1,5ay oldu ayrılalı ben dayanamadım bir şekilde irtibat kurdum kendisiyle. Ve bana hayatında biri olduğunu ve evlenmeyi düşündüğünü söyledi. Bu kadar kısa bir sürede hem unutmus hem birini sevmis hem de evlilik düşünebiliyor. Hani.biz de düşünmüştük ama zamani.vardi daha birşeylerin. Duyduğum günden beri kendime gelemedim. Sizce ben ona haksizlik mi ediyorum? İliski süresince elestiri disinda kötü bisey yapmadım. O beni bırakırsan ölürüm diyen insan bunlari nasil yapabildi aklim almiyor. Baskasinin mutsuzlugu ustune mutluluk kurulur mu peki?
İlgisinden mutluluk duyacağınız başka birini bulup kötü döneminizi atlatın, sonra artık evlenecek birisini ararsınız bence... iki ayda hem evliliğe karar verip hem bir sürü sorun atlatabildiğinize göre.. Yahut mantıklı davranın ve kendinize en kısa zamanda iş bulun ve çalışın, hem para kazanırsınız hem de biraz dünyayı tanırsınızÖncelikle hepinize merhabalar,
İlk kez konu açıyorum. Bir de sizlerle paylaşmak istedim. Belki çok basit gelecek sizlere bu konu, belki de buna mi takiliyorsun diyeceksiniz? Çok kötü dönemlerimde birisi hayatıma girdi. Aslında hiç aklımda yokken bir ilişki, biz başladık birseylere. Ailelere söylendi. İkimizde şu süreçte işsizdik ve çok görüşme fırsatımız oldu. Başlarda aşık değildim ilgisi hoşuma gidiyordu. Ama sonra öyle bir alıştım ki sorunlar yaşadık ama ben ayrilamadim bir türlü. 2 ay kadar süren bir iliski ama yasanmisliklar çok fazla. Sonrasinda o ayrilmak istedi ben de o kızgınlıkla tamam dedim. Ayrılık sonrası sanki hic hayatımda olmamiscasina hic bir sekilde irtibat kurmadi. Onca evlilik hayali kurduk esya baktik sanki hic olmamis gibi oldu hersey. Sanki ben hayal görmüştüm. 1,5ay oldu ayrılalı ben dayanamadım bir şekilde irtibat kurdum kendisiyle. Ve bana hayatında biri olduğunu ve evlenmeyi düşündüğünü söyledi. Bu kadar kısa bir sürede hem unutmus hem birini sevmis hem de evlilik düşünebiliyor. Hani.biz de düşünmüştük ama zamani.vardi daha birşeylerin. Duyduğum günden beri kendime gelemedim. Sizce ben ona haksizlik mi ediyorum? İliski süresince elestiri disinda kötü bisey yapmadım. O beni bırakırsan ölürüm diyen insan bunlari nasil yapabildi aklim almiyor. Baskasinin mutsuzlugu ustune mutluluk kurulur mu peki?
2 ay içindeÖncelikle hepinize merhabalar,
Bence o sızınleyken bulmus zaten arayıs ıcındeymıs buluncada ayrılmıs sızden.valla tam bı ş... mıs.çapkın biri gibi o bırlıkte oldugunu da aldatacagını hıssettımÖncelikle hepinize merhabalar,
o eskıden varmıs...matematık uymaz sızı sevmıs 2 ay gecmıs onu sevmıs 2 ay gecmıs.valla ben bırıyle ayrıldım 2 ay oldu baskasını gozum gormuyor hala.Aman Allahim ne felaket yorumlar yapmissiniz. Hanginize cevap vereceğimi şaşırdım. Konuyu tam anlamadiginizi düşünüyorum. Benim daha once 3 yillik bir iliskim oldu. O zamanlar boyle bir beklenti icine girmedim. Tabi ki evlilik isterdim ama karsimdaki kisi zamani var daha seklinde konustugu icin hic hayal dahi kurmadim. Bunun disinda tabi ki eski sevgililer evlenecek buna bir sözüm yok. Ama sizden ayrilip hemen sonrasinda belki 1 hafta belki 3 gun sonrasinda boyle bisey yapmasi biraz agir oluyor. Yoksa herkes yani buyuk bi cogunluk birilerinin eski sevgilisi. Umarim aciklayici olmustur.
Öncelikle hepinize merhabalar,
Iste anlamadigim olay sizin de soylediginiz gibi baskasini gozum gormuyor kismi. Onunla gecen suresi degil. 1 haftada da evlenme karari alsin sorun degil. Ben sadece biter bitmez biseyin baslamasina anlam veremedim. Yani insan az da olsa yasadiklarina saygi duyup biraz zaman gecsin istemez mi ustunden? Bi nefes almak.o eskıden varmıs...matematık uymaz sızı sevmıs 2 ay gecmıs onu sevmıs 2 ay gecmıs.valla ben bırıyle ayrıldım 2 ay oldu baskasını gozum gormuyor hala.
Yok öyle bir düşüncem. Ben barismayi düşündüm. Ama duydugum anda yazmadim bile artik. Ben kendi yasadigimi o kiza yasatmam bunu biliyorum.Ben konuyu okuyunca kim kimin mutsuzluğu üzerine mutluluk kuracak anlamadım.
Sen eski sevgilini tekrar kazanmaya çalışıp, diğer kızın mutsuzluğu üzerine mutluluk kurmayı düşünüyorsun sandım.
Düşün yani o derece sana bağlamadım olayı.
Aynen nefes almak ıster 1-2 ay kımseyı gormez .normalı budur.Iste anlamadigim olay sizin de soylediginiz gibi baskasini gozum gormuyor kismi. Onunla gecen suresi degil. 1 haftada da evlenme karari alsin sorun degil. Ben sadece biter bitmez biseyin baslamasina anlam veremedim. Yani insan az da olsa yasadiklarina saygi duyup biraz zaman gecsin istemez mi ustunden? Bi nefes almak.
Siz her istediginiz duyguyu yasayabiliyor musunuz? Mutsuz olmicam deyince olmuyosunuz galiba. Bu insanin elinde olan bir durum degil. Ya da varsa bunun bir yontemi paylasirsaniz sevinirim gercekten.Mutsuz olmak senin seçimin.
Adam hayatına kaldığı yerden devam ediyor sen de kendi kendine iki aylık ilişkinin yasını tutuyorsun.
Erkekler maalesef oturup kadınlar gibi yas tutmuyor evli çoluk cocuk sahibi fıstık gibi eşleri olan erkekler karısını aldatabiluyor sizin partnerinizin bunu yapması çok da anlasilmayacak bir şey olmasinAman Allahim ne felaket yorumlar yapmissiniz. Hanginize cevap vereceğimi şaşırdım. Konuyu tam anlamadiginizi düşünüyorum. Benim daha once 3 yillik bir iliskim oldu. O zamanlar boyle bir beklenti icine girmedim. Tabi ki evlilik isterdim ama karsimdaki kisi zamani var daha seklinde konustugu icin hic hayal dahi kurmadim. Bunun disinda tabi ki eski sevgililer evlenecek buna bir sözüm yok. Ama sizden ayrilip hemen sonrasinda belki 1 hafta belki 3 gun sonrasinda boyle bisey yapmasi biraz agir oluyor. Yoksa herkes yani buyuk bi cogunluk birilerinin eski sevgilisi. Umarim aciklayici olmustur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?