Baskasinin mutsuzlugu ustune mutluluk kurulur mu peki?

Sonucta hep bir mutsuzluk üzerine kurulan yeni ilişkilerin ardından evlenilmiyor mu?bir ilişki biterken bir taraf mutsuz oluyor ,e o zaman kimse yeni bir ilişkiye başlamasın
 
İki ayda seni seven, bir buçuk ayda başkasını sever arkadaşım. Ne bekliyordun. Ayrıca onlar senin mutsuzluğun üstüne kurmuyorlar mutluluklarını. Öyle olsaydı eski sevgililer ve eşler yüzünden dünyada kimse kimseyle evlenemezdi. Birliktelik yaşamışsınız, olmamış, ayrılmışsınız, adam yoluna devam etmiş. Doğru olan da bu. Ha büyük ihtimal yine sorunlar yaşayacak yeni ilişkisinde çünkü evlilik dediğin şeyin kararı öyle bir ayda iki ayda tanımakla, sevgili olmakla alınmaz. Ciddi bir iştir. Ama yürüse de yürümese de bunun seninle ilgisi olmayacak. Bence sen de en kısa zamanda çıkar aklından önüne bak.
 
İlgisinden mutluluk duyacağınız başka birini bulup kötü döneminizi atlatın, sonra artık evlenecek birisini ararsınız bence... iki ayda hem evliliğe karar verip hem bir sürü sorun atlatabildiğinize göre.. Yahut mantıklı davranın ve kendinize en kısa zamanda iş bulun ve çalışın, hem para kazanırsınız hem de biraz dünyayı tanırsınız
 
2 ay içinde
yani 60 günde çoook şey yaşayan evlenme kararı alan,ailelere söyleyen,eşya bakan ayrılıp 1,5 ayda çocuk bile yapar.Bu ne hız ya.Hangi ara neyi paylaşıp aşık olup tanıyıp evlenme kararı alıyorsunuz.
Bir de anlaşamamışsınız bitmiş.Nedir yani hayatına kimseyi mi sokmayacakta kalacak mı öyle.Sen ayrıldın mutsuzsun diye niye başkası yoluna bakıp mutlu olmasın.Neyin haksızlığı olmamış bitmiş.
 
Bence o sızınleyken bulmus zaten arayıs ıcındeymıs buluncada ayrılmıs sızden.valla tam bı ş... mıs.çapkın biri gibi o bırlıkte oldugunu da aldatacagını hıssettım
 
Aman Allahim ne felaket yorumlar yapmissiniz. Hanginize cevap vereceğimi şaşırdım. Konuyu tam anlamadiginizi düşünüyorum. Benim daha once 3 yillik bir iliskim oldu. O zamanlar boyle bir beklenti icine girmedim. Tabi ki evlilik isterdim ama karsimdaki kisi zamani var daha seklinde konustugu icin hic hayal dahi kurmadim. Bunun disinda tabi ki eski sevgililer evlenecek buna bir sözüm yok. Ama sizden ayrilip hemen sonrasinda belki 1 hafta belki 3 gun sonrasinda boyle bisey yapmasi biraz agir oluyor. Yoksa herkes yani buyuk bi cogunluk birilerinin eski sevgilisi. Umarim aciklayici olmustur.
 
o eskıden varmıs...matematık uymaz sızı sevmıs 2 ay gecmıs onu sevmıs 2 ay gecmıs.valla ben bırıyle ayrıldım 2 ay oldu baskasını gozum gormuyor hala.
 

Ben konuyu okuyunca kim kimin mutsuzluğu üzerine mutluluk kuracak anlamadım.
Sen eski sevgilini tekrar kazanmaya çalışıp, diğer kızın mutsuzluğu üzerine mutluluk kurmayı düşünüyorsun sandım.
Düşün yani o derece sana bağlamadım olayı.
 
o eskıden varmıs...matematık uymaz sızı sevmıs 2 ay gecmıs onu sevmıs 2 ay gecmıs.valla ben bırıyle ayrıldım 2 ay oldu baskasını gozum gormuyor hala.
Iste anlamadigim olay sizin de soylediginiz gibi baskasini gozum gormuyor kismi. Onunla gecen suresi degil. 1 haftada da evlenme karari alsin sorun degil. Ben sadece biter bitmez biseyin baslamasina anlam veremedim. Yani insan az da olsa yasadiklarina saygi duyup biraz zaman gecsin istemez mi ustunden? Bi nefes almak.
 
Yok öyle bir düşüncem. Ben barismayi düşündüm. Ama duydugum anda yazmadim bile artik. Ben kendi yasadigimi o kiza yasatmam bunu biliyorum.
 
Aynen nefes almak ıster 1-2 ay kımseyı gormez .normalı budur.
 
Mutsuz olmak senin seçimin.
Adam hayatına kaldığı yerden devam ediyor sen de kendi kendine iki aylık ilişkinin yasını tutuyorsun.
 
Mutsuz olmak senin seçimin.
Adam hayatına kaldığı yerden devam ediyor sen de kendi kendine iki aylık ilişkinin yasını tutuyorsun.
Siz her istediginiz duyguyu yasayabiliyor musunuz? Mutsuz olmicam deyince olmuyosunuz galiba. Bu insanin elinde olan bir durum degil. Ya da varsa bunun bir yontemi paylasirsaniz sevinirim gercekten.
 
Erkekler maalesef oturup kadınlar gibi yas tutmuyor evli çoluk cocuk sahibi fıstık gibi eşleri olan erkekler karısını aldatabiluyor sizin partnerinizin bunu yapması çok da anlasilmayacak bir şey olmasin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…