Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnan şuan nefes alamiyorm kendini buraya nasıl attm nasıl bi teselli arıyorum bilmiyorum daha çok yeni iki buçuk senelik sevdiğim adam başkasıyla nişanlanmışAnlatımın harika çok ayrıntılı![]()
İlk yazdığın yerden usteki konunu düzenle herkes ilk yazdığına göre yorumlarİnan şuan nefes alamiyorm kendini buraya nasıl attm nasıl bi teselli arıyorum bilmiyorum daha çok yeni iki buçuk senelik sevdiğim adam başkasıyla nişanlanmış
Nefes alamiyorm iki buçuk sene herseyimi verdiğim insan başkasıyla dayanamıyorum buradan başka kimseyle paylasamiyorm şuan elim ayağım tutmuyo bu nasil biseycanım üzülme kaybettiğini sandıkların kazandıklarındır belki hayat bu ..
Evet herturlu şiddet ama hep kabul ettm sustum sevdim çok çok sevdim yinede birakmadm suan nasıl icimi söndürecegimi bilmiyorum onu naisl silecegimi bilmiyorum ne yaparsa yapsın sevgim azalmadi azalmiyo dayanamıyorum şuan bütün dünyanın yükü var ustumde sanki böylesine bi insan bu kadar acı verebilir miAdam ?? Siddet gosteren hani ? Siddet gosteriyorsa adamlikla bagdastiramadim ben ?
Canım yanıyo tarifsiz bi acı şuan evet herturlu şiddet gordum ama bitiremedim sevgimi şimdi başkasıyla nişanlanmış mutlu huzurlu yazmış benim o kadar hakkima girdi ki öyle ahımı aldı ki benim gozyaslarimin ustune mutlu olur mu
Olur. Eden bu dunyada bulacak diye bir sey yokCanım yanıyo tarifsiz bi acı şuan evet herturlu şiddet gordum ama bitiremedim sevgimi şimdi başkasıyla nişanlanmış mutlu huzurlu yazmış benim o kadar hakkima girdi ki öyle ahımı aldı ki benim gozyaslarimin ustune mutlu olur mu
Nasıl kurtulucm bundan şuan acıdan ölüyorm evet belki bana akılsız diyosunuz herşey diyosunuz ama icime engel olamiyorm kendime hakim olamiyormO sevgi degil kuzum bilincaltinin sana oynadigi bi oyun
Onunla hayallerini gercekletiremedigin tam manasiyla elde edemedigin icin bagimlilik yapmis
Doğru şuan mutlu olduğu gibi.. yani olan sadece bana oldu..haklisinOlur. Eden bu dunyada bulacak diye bir sey yok
Nefes alamiyorm iki buçuk sene herseyimi verdiğim insan başkasıyla dayanamıyorum buradan başka kimseyle paylasamiyorm şuan elim ayağım tutmuyo bu nasil bisey