• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başkasıyla nişanlanmış..

Canım yanıyo tarifsiz bi acı şuan evet herturlu şiddet gordum ama bitiremedim sevgimi şimdi başkasıyla nişanlanmış mutlu huzurlu yazmış benim o kadar hakkima girdi ki öyle ahımı aldı ki benim gozyaslarimin ustune mutlu olur mu

Aynen bana hayatı zindan etti şimdi başkasını mutlu ediyo diyeck biseym yok canımın acısıyla yazıyorum deli gibi
canim benimki de bekar ve mutlu yazmis . ahimizi aldilar ne kadar mutlu olabilir . eminim sende cok birakmak istedin ama sevgin engel oldu ve bugunleri yasamaktan korktun ama seni onun gibi ceken bulunmaz . Bende kendimi söyle avutuyorum ilerde karsina seni mutlu eden bi adam ciktiginda onunla bittigine sukur ediceksin

canim benimki de bekar ve mutlu yazmis . ahimizi aldilar ne kadar mutlu olabilir . eminim sende cok birakmak istedin ama sevgin engel oldu ve bugunleri yasamaktan korktun ama seni onun gibi ceken bulunmaz . Bende kendimi söyle avutuyorum ilerde karsina seni mutlu eden bi adam ciktiginda onunla bittigine sukur ediceksin
Ben başkasını dusunemiyorm bile ama Rabbim benim gozyasimin ustune onu mutlu etmesin

Başkasıyla nişanlanmış.. iki buçuk sene mi verdiğim adam herşeyi silip başkasıyla nisanlanmis tarifsizim iyi değilim şuan hissettiğim.. dayanamiyorm..

Hayırlısı değilmiş demek ki. Kendin söylüyorsun 2,5 senemi verdim böyle yaptı diye. Al sana sebep. Düşünceleri havada bırakmayan bir adam daha. Kolayca unutabilmen için muhteşem sebepler vererek terk eden adam tipi. En temiz ayrılıktır hep söylerim.

Hayat boyle iste.. Devam ediyor. Ne olacagimiz hic belli degil. Erkekler bu konuda ayriliklardan sonra daha radikal kararlar veriyorlar.
Bir ornegi daha.
Siz de önünüze bakmalisiniz.

Sende başkasıyla nişanlanip evlenirsin hayat bu. Zaten sorunlu iliskiymis ağla üzül nasılsa geçecek zaman. Kızma geçmez deme geçer gecerrr. Takip etme bence dayanabiliyorsan bu saatten sonra donse de tiksinmeye odaklan

Canım yanıyo tarifsiz bi acı şuan evet herturlu şiddet gordum ama bitiremedim sevgimi şimdi başkasıyla nişanlanmış mutlu huzurlu yazmış benim o kadar hakkima girdi ki öyle ahımı aldı ki benim gozyaslarimin ustune mutlu olur mu

O şiddeti sen değil başkası görcek işte fena mı...kurtulmuşsun.

Bnm ahima giren adam gtti baskasiyla evlendi smdi cocugu oldu bn ilk gordugumde aglamstm ama zmnla geciyo illaki allaha havale et oyle bi mutlu oluyolarki bu erkekler kadinlarin acisi uzerine sasar klirsin hmde hc bsey olmamis gbi....

Evet herturlu şiddet ama hep kabul ettm sustum sevdim çok çok sevdim yinede birakmadm suan nasıl icimi söndürecegimi bilmiyorum onu naisl silecegimi bilmiyorum ne yaparsa yapsın sevgim azalmadi azalmiyo dayanamıyorum şuan bütün dünyanın yükü var ustumde sanki böylesine bi insan bu kadar acı verebilir mi

Kabul ettin.İyi halt ettin.Mazoşist misin sen???

Bir de bunu sevgi ispatı olarak buradakilere anlatmaya çalışıyorsun.

Derhal yardım al.Bari bir daha önüne çıkana ona göre davran.

Bu söylediklerin aklıbaşında insanın söyleyeceği şeyler değil.

Dön de konulara bir bak.Canından bezmiş, nereye kaçacağını şaşırmış kadınların dertlerini oku.

Onlar da hep çok sevdi evlendi.

Tamam bana yazmak kolay ama kardeşim sende her türlü şiddet gördüm demişsin , unut ve kurtulduğuna şükret ,zamanla geçecek sabır sadece

Başkasıyla nişanlanmış.. iki buçuk sene mi verdiğim adam herşeyi silip başkasıyla nisanlanmis tarifsizim iyi değilim şuan hissettiğim.. dayanamiyorm..
Allah askına bosveeerrr
Dışarda adam mı kalmadı
Sevip sevileceğin biri çıkacak
Unutamam dediğin kalbin başkasına atacak ;)

İnan şuan nefes alamiyorm Evet herturlu şiddet ama hep kabul ettm sustum sevdim çok çok sevdim yinede birakmadm suan nasıl icimi söndürecegimi bilmiyorum onu naisl silecegimi bilmiyorum ne yaparsa yapsın sevgim azalmadi azalmiyo dayanamıyorum şuan bütün dünyanın yükü var ustumde sanki böylesine bi insan bu kadar acı verebilir mi
Hiç değmeyen insanların şu kadar nasıl sevildiğine yanıyorum, bizi şöyle seven olmadı anasını satayım :işsiz:

Bu kadar canınızı yakmış olmasına rağmen ve şiddet görmüş olmanıza rağmen nasıl hala seviyorum diye kendinize bir sorun. Bunun tek cevabı var: Kendinizi sevmiyorsunuz, kendinize değer vermiyorsunuz, net. Önce kendinize saygı duyun lütfen.

Hiç değmeyen insanların şu kadar nasıl sevildiğine yanıyorum, bizi şöyle seven olmadı anasını satayım :işsiz:
Deveye diken adama bişey eden derler :)
Tecrübem herkese bu kural işliyor iyi oldun mu nazik oldun mu düşünceli oldun mu seni saf salak kullanılacak insan gibi görüyorlar..

Konu sahibi şiddet gördüğün insan içinde üzülüyorsan git kendini dövdürecek başka birini bul. Bu ne ya dövüyordu ama çok seviyorum neyini seviyorsun pardon ?

Deveye diken adama bişey eden derler :)
Tecrübem herkese bu kural işliyor iyi oldun mu nazik oldun mu düşünceli oldun mu seni saf salak kullanılacak insan gibi görüyorlar..

Konu sahibi şiddet gördüğün insan içinde üzülüyorsan git kendini dövdürecek başka birini bul. Bu ne ya dövüyordu ama çok seviyorum neyini seviyorsun pardon ?

Valla sesli güldüm :)

Valla ya okadar da iyi niyetli kizim. Kimse bu kadar sevmedi beni
Aynen aynen :)

Ayy canım sanki ben yazdım bunu seni en iyi ben anlarım heralde 2 senelik bir ilişkim vardı benimde benimle konusurken başkasıyla nisanlandigini öğrendim çok zor zor gercekten 10 gün falan oldu daha yeni benimde atlatamadim nasıl atlatirim bilmiyorum senide çok iyi anlıyorum :(

seni nasıl mutsuz ettiyse onu da edecek, sana nasıl şiddet gösterdiyse ona da gösterecek. böyle insanlar kolay kolay değişmezler. kurtulduğuna şükretmelisin bence.. mutlu, huzurlu yazdığına da bakma bence, sosyal medya yalan dolan. ordan kime baksan çok mutlu, çok harika bir hayat yaşıyor sanırsın ama işin aslı öyle değildir. her şey harikaymış gibi göstermek kolay. kendine değer ver. böyle bir adamı, böyle bir ilişkiyi haketmediğini düşün. daha iyisini daha mutlu bir aşkı yakalamaya çalış. umarım yeni kız da kurtulur bir an önce o adamdan.

Seni en iyi ben anlarım sanırım.

Daha bir ay önce eski sevgilim başkası ile sözlendi, biz ayrılalı 4 ay bile olmamıştı bir de, ki kasımda evlenecektik, her şey belliydi düşün, adamın tek derdi evlenmekmiş kimle olduğunun zerre önemi yokmuş. Görünce içim öyle bir yandı ki tarifi yok, hiç geçmeyecek sanmıştım çünkü bildiğin içim yanıyordu. Geçiyor inan sadece dua edip sabretmen lazım. Ben ne desem sen şu an geçmeyecek sanacaksın bunu da biliyorum.

Back
X