MaşallahBen hulusi hocanın hastasiyim yoğun ama ilgili bir dr ilk tedavimde pozitif aldım
Amin insallah insan pozitif alinca da tam rahat edemiyor icimde hep bir korku ... tam olarak sorunun ne inan benim durumum o kadar karmasikki hulusi hocanin agzindan %50 falan duyamadim hiç hatta ümit verici hic bisey duymadimMaşallahdarısı başıma olsun inşallahilk seferde olmayacak diye çok korkuyorum hulusi hocam benim durumuma bakarak şansımın 2 embriyo yerleştirdiği takdirde %50 olduğunu söyledi. Merhaba haziran başı tedaviye başlayacağız. Çok ama çok stresliyim
Amin insallah insan pozitif alinca da tam rahat edemiyor icimde hep bir korku ... tam olarak sorunun ne inan benim durumum o kadar karmasikki hulusi hocanin agzindan %50 falan duyamadim hiç hatta ümit verici hic bisey duymadimstres yapma şimdiden iyi beslenmeye başla ne olursa olsun hoca ne derse desin moralini bozma ben 15 ayı bu sekilde atlatmaya
Stres hormonlari cok etkiliyor, rahimi olumsuz etkiliyor yürüyüş yap,hobi edin baska seylere odaklanmaya çalışAh ah keşke elimdeolsa da stres yapmasam. Stres yüzünden regli olamadım. Olunca hemen tedaviye başlıycaz. Bu gerginlikle de biraz, zor olurum
Ben de ilk denememde pozitif aldim çok şaşırdım çünkü 37 yasindayim ve ağır çikolata kisti hastasiyim. Şu an 9 haftalik hamileyim hafif lekelenmem var kanama alani varmış biraz canimi sıktı siz kaç haftalik hamilesinizHulusi hocada ilk denememde pozitifi gördük darısı size inşallah.hulusi hocam yoğun oldugu için bazen sinirli olabiliyor ama hak veriyorum çünkü alanında cok iyi asla gereksiz bi işlem yapmıyor para için diğer merkezlerde olduğu gibi.ben herseyi hulusi hocaya bıraktım o ne derse oydu benim için şükür mutlu son darısı tüm isteyenlerin başına
Benimde tam 9. Haftamda şiddetli kanama ile acile yatmıştım iğne ile durdurdular şükür dikiş atıldı bu seferde erken doğum riskim var yatıyorum bende 36 yaşındayım hulusi hocam 11.haftaya kadar takip etti sonra sertaç hocama transfer oldum cok memnunumBen de ilk denememde pozitif aldim çok şaşırdım çünkü 37 yasindayim ve ağır çikolata kisti hastasiyim. Şu an 9 haftalik hamileyim hafif lekelenmem var kanama alani varmış biraz canimi sıktı siz kaç haftalik hamilesiniz
Benimde tam 9. Haftamda şiddetli kanama ile acile yatmıştım iğne ile durdurdular şükür dikiş atıldı bu seferde erken doğum riskim var yatıyorum bende 36 yaşındayım hulusi hocam 11.haftaya kadar takip etti sonra sertaç hocama transfer oldum cok memnunum
Geçmiş olsun sağlıkla kucağına alirsin inşallah sertaç beyi ben de düşünüyorum ama muayene ücreti yada doğum ucreti hicbisey bilmiyorum araştırma yapacagimBenimde tam 9. Haftamda şiddetli kanama ile acile yatmıştım iğne ile durdurdular şükür dikiş atıldı bu seferde erken doğum riskim var yatıyorum bende 36 yaşındayım hulusi hocam 11.haftaya kadar takip etti sonra sertaç hocama transfer oldum cok memnunum
Amin hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım inşallah.kanama alanını da kafana takma geçiyor sadece kendini yorma bol bol uzan.geçmiş olsun tekrarGeçmiş olsun sağlıkla kucağına alirsin inşallah sertaç beyi ben de düşünüyorum ama muayene ücreti yada doğum ucreti hicbisey bilmiyorum araştırma yapacagim
Insallah geçer yarin kontrolüm var bu hafta hep yattım pek iş yapmadım umarim işe yararAmin hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım inşallah.kanama alanını da kafana takma geçiyor sadece kendini yorma bol bol uzan.geçmiş olsun tekrar
ben de aynı ilk olacak ve çok heyecanlıyımMaşallahdarısı başıma olsun inşallahilk seferde olmayacak diye çok korkuyorum hulusi hocam benim durumuma bakarak şansımın 2 embriyo yerleştirdiği takdirde %50 olduğunu söyledi. Merhaba haziran başı tedaviye başlayacağız. Çok ama çok stresliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?