Tüp Bebek Merkezleri Başkent Üniversitesi Tüp Bebek için Hulusi hoca mı, Göğşen hoca mı?

pucky06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
1.686
641
198
Arkadaşlar dört saatlik mesafeden geleceğim, iki doktoru araştırmalarım sonucu buldum. çok kararsız kaldım hangisine gitmeliyim? yardımcı olursanızok sevinirim..

Merhaba, ben ikisini de denedim ikisinde de olmadi ama tabi bende olmadı diye sizde de olmayacak diyemem Hulusi hoca çok yoğun bence Göğşen hocayi deneyin ikisi de çok ilgili

Ben hulusi hocanın hastasiyim yoğun ama ilgili bir dr ilk tedavimde pozitif aldım
Maşallah 🧿darısı başıma olsun inşallahilk seferde olmayacak diye çok korkuyorum hulusi hocam benim durumuma bakarak şansımın 2 embriyo yerleştirdiği takdirde %50 olduğunu söyledi. Merhaba haziran başı tedaviye başlayacağız. Çok ama çok stresliyim :(

Maşallah 🧿darısı başıma olsun inşallahilk seferde olmayacak diye çok korkuyorum hulusi hocam benim durumuma bakarak şansımın 2 embriyo yerleştirdiği takdirde %50 olduğunu söyledi. Merhaba haziran başı tedaviye başlayacağız. Çok ama çok stresliyim :KK43:
Amin insallah insan pozitif alinca da tam rahat edemiyor icimde hep bir korku ... tam olarak sorunun ne inan benim durumum o kadar karmasikki hulusi hocanin agzindan %50 falan duyamadim hiç hatta ümit verici hic bisey duymadim😊 stres yapma şimdiden iyi beslenmeye başla ne olursa olsun hoca ne derse desin moralini bozma ben 15 ayı bu sekilde atlatmaya çalıştım

Amin insallah insan pozitif alinca da tam rahat edemiyor icimde hep bir korku ... tam olarak sorunun ne inan benim durumum o kadar karmasikki hulusi hocanin agzindan %50 falan duyamadim hiç hatta ümit verici hic bisey duymadim😊 stres yapma şimdiden iyi beslenmeye başla ne olursa olsun hoca ne derse desin moralini bozma ben 15 ayı bu sekilde atlatmaya

Ah ah keşke elimdeolsa da stres yapmasam. Stres yüzünden regli olamadım. Olunca hemen tedaviye başlıycaz. Bu gerginlikle de biraz, zor olurum😬

Ah ah keşke elimdeolsa da stres yapmasam. Stres yüzünden regli olamadım. Olunca hemen tedaviye başlıycaz. Bu gerginlikle de biraz, zor olurum😬
Stres hormonlari cok etkiliyor, rahimi olumsuz etkiliyor yürüyüş yap,hobi edin baska seylere odaklanmaya çalış

Hulusi hocada ilk denememde pozitifi gördük darısı size inşallah.hulusi hocam yoğun oldugu için bazen sinirli olabiliyor ama hak veriyorum çünkü alanında cok iyi asla gereksiz bi işlem yapmıyor para için diğer merkezlerde olduğu gibi.ben herseyi hulusi hocaya bıraktım o ne derse oydu benim için şükür mutlu son darısı tüm isteyenlerin başına

Hulusi hocada ilk denememde pozitifi gördük darısı size inşallah.hulusi hocam yoğun oldugu için bazen sinirli olabiliyor ama hak veriyorum çünkü alanında cok iyi asla gereksiz bi işlem yapmıyor para için diğer merkezlerde olduğu gibi.ben herseyi hulusi hocaya bıraktım o ne derse oydu benim için şükür mutlu son darısı tüm isteyenlerin başına
Ben de ilk denememde pozitif aldim çok şaşırdım çünkü 37 yasindayim ve ağır çikolata kisti hastasiyim. Şu an 9 haftalik hamileyim hafif lekelenmem var kanama alani varmış biraz canimi sıktı siz kaç haftalik hamilesiniz

Ben de ilk denememde pozitif aldim çok şaşırdım çünkü 37 yasindayim ve ağır çikolata kisti hastasiyim. Şu an 9 haftalik hamileyim hafif lekelenmem var kanama alani varmış biraz canimi sıktı siz kaç haftalik hamilesiniz
Benimde tam 9. Haftamda şiddetli kanama ile acile yatmıştım iğne ile durdurdular şükür dikiş atıldı bu seferde erken doğum riskim var yatıyorum bende 36 yaşındayım hulusi hocam 11.haftaya kadar takip etti sonra sertaç hocama transfer oldum cok memnunum

Benimde tam 9. Haftamda şiddetli kanama ile acile yatmıştım iğne ile durdurdular şükür dikiş atıldı bu seferde erken doğum riskim var yatıyorum bende 36 yaşındayım hulusi hocam 11.haftaya kadar takip etti sonra sertaç hocama transfer oldum cok memnunum

Geçmiş olsun sağlıkla kucağına alirsin inşallah sertaç beyi ben de düşünüyorum ama muayene ücreti yada doğum ucreti hicbisey bilmiyorum araştırma yapacagim

Geçmiş olsun sağlıkla kucağına alirsin inşallah sertaç beyi ben de düşünüyorum ama muayene ücreti yada doğum ucreti hicbisey bilmiyorum araştırma yapacagim
Amin hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım inşallah.kanama alanını da kafana takma geçiyor sadece kendini yorma bol bol uzan.geçmiş olsun tekrar

Maşallah 🧿darısı başıma olsun inşallahilk seferde olmayacak diye çok korkuyorum hulusi hocam benim durumuma bakarak şansımın 2 embriyo yerleştirdiği takdirde %50 olduğunu söyledi. Merhaba haziran başı tedaviye başlayacağız. Çok ama çok stresliyim :KK43:
ben de aynı ilk olacak ve çok heyecanlıyım

Back
X