canım orda göğşen hoca da var ondna da çok memnun kalanlar var,baskent hastanesi hulusi hoca ve yine nokta atışıyla insallah ikizlerim bana tutundu tedavisi tek kelimeyle harika hoca bu işi biliyor arkadaşşşş başka yerlerde heba etmeyin kendinizi tek adres diyebilirimmmm
Bu arada ben de göğşen hocanın hastasıyım.. Kendisini o kadar çok seviyorum ve güveniyorum ki keşke hastanenin imkanları daha farklı olsaydı da 2. denememi de onunla yapabilseydimcanım orda göğşen hoca da var ondna da çok memnun kalanlar var,
sen nasıl karar vermiştn hulusi hocaya
canım sanıırm ben de ona giderim ankaraya gidersem.....Bu arada ben de göğşen hocanın hastasıyım.. Kendisini o kadar çok seviyorum ve güveniyorum ki keşke hastanenin imkanları daha farklı olsaydı da 2. denememi de onunla yapabilseydim
3 tane yumurta ile ikiz gebelik elde ettik ilk tedavimde.. Gerçi gebeliğim devam etmedi 9. haftada kaldı ama bence tutması da bi başarı sayılır.. Göğşen beyle mutlaka tanışmanız lazım..canım sanıırm ben de ona giderim ankaraya gidersem.....
çok naif olduğuna dari çok yorum okuudm,
e zaten prof ve tüp bebek merkeznde görevli ise iş konusndaki deneyimini konuşmak haddime bile düşmez,
gerçekten bilgisi yanında naif dr lara da ihtiyacımız var
canım sen histereskopi falan yaptırdın mı göğşen bey de3 tane yumurta ile ikiz gebelik elde ettik ilk tedavimde.. Gerçi gebeliğim devam etmedi 9. haftada kaldı ama bence tutması da bi başarı sayılır.. Göğşen beyle mutlaka tanışmanız lazım..
Yok yaptırmadım canım öyle bişey öngürmedi ama bundan sonra öngörürmü bilmiyorum.. Şu anda hala ona devam ediyorum.. henüz bu konuda bişey demedi..canım sen histereskopi falan yaptırdın mı göğşen bey de
ona devam ediyorum derken?Yok yaptırmadım canım öyle bişey öngürmedi ama bundan sonra öngörürmü bilmiyorum.. Şu anda hala ona devam ediyorum.. henüz bu konuda bişey demedi..
Şu an kürtajın etkilerinden kurtulmaya çalışıyoruz rahimde incelme var ilaçla kalınlaştırmaya çalışıyoruz.. Ve genetik testlerim de henüz sonuçlanmadı şu an sadece takipteyiz canım hiçbişey yapılmıyor..ona devam ediyorum derken?
neler yapıyor ya da yapmayı düşünüyor acaba?
canim randevu alip gittim regl degildim.. ki zaten regl olsamda hicbi isleme baslanmayacakti cunku hulusi hoca kullanmam icin esime ve bana vitaminler verdi.. histereskopi yapti.. rahimde sekil bozuklugu vardi benim. istanbulda histereskopi olmus olmama ragmen hulusi hoca 2 kez daha tekrarladi.. bu islemler sonrasinda basladik biz tedaviye.m himm suda var bazi dönemler kendisi girmek istedi ama 2 yada 3 kez istanbuldaki baskentte onun yonlendirdigi doktorda takibimi yaptirdim.. transfer vs hepsi ankarada olduhayırlı uğurlu olsun inş. canım,
ilk randevu alıp mı gittin başkente yoksa adetinin belli bir ünüe mi denk getrdn?
nasıl yaptın mesafeler zor oluyo çünkü,
histereskopiyi neden yaptılar, zor oldu mu
Tamam tesekkur ederim :)Genelde adetin 2-3. günü çağırırlar ama siz yine de telefonla da bi sorun şehir dışından geldiğinizi de söyleyin yardımcı olurlar..
rahimdeki şekil bozukluğu nasıldı canım benmkisi y şeklindecanim randevu alip gittim regl degildim.. ki zaten regl olsamda hicbi isleme baslanmayacakti cunku hulusi hoca kullanmam icin esime ve bana vitaminler verdi.. histereskopi yapti.. rahimde sekil bozuklugu vardi benim. istanbulda histereskopi olmus olmama ragmen hulusi hoca 2 kez daha tekrarladi.. bu islemler sonrasinda basladik biz tedaviye.m himm suda var bazi dönemler kendisi girmek istedi ama 2 yada 3 kez istanbuldaki baskentte onun yonlendirdigi doktorda takibimi yaptirdim.. transfer vs hepsi ankarada oldu
benim de oyleydi canim.rahimdeki şekil bozukluğu nasıldı canım benmkisi y şeklinde
ameliyat zor oldu mubenim de oyleydi canim.
Aşılama falan da yapılıyor canım durumuna göre tedavi şekli önerilerek ilerleniyor..Ya bi de o dusuklerimde herhangi bir tedavi surevim olmadi hamjlelikten oncede sonrada dogal yolla hamile kalmistim bu hastane sadece tup bebek uzerinemi tedavi veriliyor .kafam cok karisik yardmci olursanjz sevinirim
canım ben de 7-9-11. günler idrar testinde pozitifti.. 12. gün de pozitif olmuştu.. İnşallah pozitiftir hakkında hayırlısı olsunarkadaşlar bugün transferimin dokuzuncu günü kan tahlilim 57 di çıktı. acaba tek gebelikmi belli olurmu şimdiden sizce
dilerim..hulusi hocada tedavi oldum bende hemşire pozıtıf oldugunu iki gun sonra bir yada iki katına çıkması gerektiğini söyledi bakalımcanım ben de 7-9-11. günler idrar testinde pozitifti.. 12. gün de pozitif olmuştu.. İnşallah pozitiftir hakkında hayırlısı olsun
ameliyat zor oldu mu
peki bu şeklin perdeden değil d erahim şeklnden kaynaklandığına nasıl emin oldu dr?
ameliyat sonrası balon koydular mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?