canım o balon madem bir dakikalığına koyuluyor ,yooo yapilan 2 operasyonda hic zor olmadi.. operasyon sonrasi ayilir ayilmaz her iki merkezden de ayrildim :) canim zaten histereskopi olurken doktor gorebiliyor icerisini anlar yani :) evet ilk operasyon sonrasi balon islemi uygulanmisti(birde spiral koyulmustu) 1 dk kadar tutuyorlar iceride ama o 1 dakika gercekten zorlu gecmisti benim icin(ayni islem bir baskasina yapildiginda merkezi inletmisti cigliklari ile)... agri esigine bagli canim.
1 dk icin bence narkoza gerek yok..canım o balon madem bir dakikalığına koyuluyor ,
neden anestezi altındayken koymuyor acaba?
Bende cok uzun zaman bekledim. 72 kg dim kilo verdim oldu kendilignden. bakalim umarim saglikli olur. henuz net birsey yokne güzel ya benim öyle bi durumum olmadı hulusi hoca yol gösterir size hem doktorda hem takıpte
Insallah bakalım kısmet ...inşallah yaaaa siz şimdi hulusi hocaya keseyi görmeye gideceksiznz o zaman inşallah çok güzel haber ALIRSINIZ NE GÜZEL GEREK KALMADAN HAMİLE KALMIŞSINIZ:))9
Meraba canım öncelikle geçmiş olsun.. Başkentte en son aralık ayındaki pgt fiyatı embriyo başına 300 TLydi ama belli sayının üstünde olunca toplu fiyatlar vardı tam hatırlamıyorum rakamları ama avantajlıydı.. Yalnız PGT de 5 kromozoma kadar inceleme yapılıyo fish yöntemi (biraz eski bi yöntem) kullanılıyo bilginiz olsun..kızlar merhaba bende pgt yöntemi ile tüp bebek yaptırcam genetik sorunumuz var. eşim ve ben talasemi taşıyıcısıyız. öncelikle pgt ve tüp bebek fiyatları nedir başkent üniversitesinde
Merhaba cnm tüp bebek fıyatlrı hakkında bilgin warmı peki Hulusi hocada yaptırmayı düşünüyorum bendeMeraba canım öncelikle geçmiş olsun.. Başkentte en son aralık ayındaki pgt fiyatı embriyo başına 300 TLydi ama belli sayının üstünde olunca toplu fiyatlar vardı tam hatırlamıyorum rakamları ama avantajlıydı.. Yalnız PGT de 5 kromozoma kadar inceleme yapılıyo fish yöntemi (biraz eski bi yöntem) kullanılıyo bilginiz olsun..
Ben bide uzaktan gitcem erzincan dan gidicem yaza doğru istediğim kiloya inince gitcem.. Sende mi ona gidiyoesin tüp bebek aşılama Vs yaptinmiRaporlu olursa 3900 + ilaclar 500 civari galiba o da. Hulusi hoca cok iyi bir doktor ama gercekten cok yogun.
Canım arkadaş cevaplamış zaten ama benim kısa protokolde ilaç masraflarım raporlu olduğu halde (bazı ilçaları rapor karşılamadığı için) 1000 Tl yi geçti bilgin olsun.. Uzun protokolde değişebilir..Merhaba cnm tüp bebek fıyatlrı hakkında bilgin warmı peki Hulusi hocada yaptırmayı düşünüyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?