- 3 Kasım 2016
- 690
- 1.094
- 33
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ay Allah korusun. Kolaylıklar dilerim o zaman. Ve tabi ki hayırlı doğumlar.Biara odun soba kurmustuk diger evde oda evi yakicaktimda annem yetisti saolsun.bu ev kucuk oldigu icin odun sobada girmez girsede ben cesarey edemem artik :)
Gunduzleri oturma odana alirsin bebegini esin iste olunca sigara icinde kapi acilmaz.aksamlarida yatak odana alirsin.ben 40 cikana kadar yatak odamdan pek cikarmadim mesela.Orasa yatak odasi yatak odasinu nasil dis kapiya acilan yere kurayim.bi kucucuk oda var oda evden bagimsiz terasta orayida kiler olarak kullaniyorum
Aynen oyle yapicamGunduzleri oturma odana alirsin bebegini esin iste olunca sigara icinde kapi acilmaz.aksamlarida yatak odana alirsin.ben 40 cikana kadar yatak odamdan pek cikarmadim mesela.
Bir cozumunu bulursun sorun etme.gitmeyide dusunme asla derim
Hic sorma selene jameya beni ikna etti diyebilirim ustlere git oku anlarsin :)))) sirf kav cektirmek icin gidesim geldiKonu sahibi, gitmek istemiyorum diye konu açıp da, gideceğim diye tutturmak da nesi?
ohooo hangi birini anlatcamki simdi :)) anlatsam roman olur yani eski konularda bazi seyleri yazdim o konunun yorumlarindada anlatmisligim var istersen oraya goz atabilirsin :)))Canim sana ne kötülük yaptılar bu kadar ? Merak ettim..
Jameya’yı göz ardı ettim yazdıklarını göremiyorum dolayısıyla.Hic sorma selene jameya beni ikna etti diyebilirim ustlere git oku anlarsin :)))) sirf kav cektirmek icin gidesim geldi
Teras var dedim ya orda icicek iste :))) tabikide sonsuza kadar kalmam 1 hafta dayanirsan opup basima katcamBalkon yok mu??eşin sigarayı orda içsin.. biraz fedakarlık yapsın.. ayrıca sonsuza kadar kv gilde kalamazsın zati..bi şekilde insan zorluklar içinde mecbur kalıp çözüm buluyo
Donusumude yazcam buraya :)))Jameya’yı göz ardı ettim yazdıklarını göremiyorum dolayısıyla.
Sen de en doğru kararın bu olduğunu mu düşünüyorsun?
Peki git bakalım.
Yalnız dikkat et de kv sana çektirmesin.
Bakalım dönüşün nasıl olacak :)
İyi doğumlar dilerim.
Hadi bakalım :)Donusumude yazcam buraya :)))
Tamam tamam gitmicemGideceksin yani
Hala kararsizim emin degilim gidip gitmeme konusnda esim ve ailemle bidaha konuscam eger halada git derlerse.1.2 haftlik belki giderim oda bebegim icin.vala kafam gercekten karisik napcami bilmiyorum biyandan hic gitmk istemiyorum herseyi gectim kv sıkıntidan patliyorumDiğer konularınızi bilmiyorum ama ben olsam gitmem doğum yapan insanin psikolojisi baska insanlari kaldirmaz inan
Insan o haldeyken annesine kardesine dayanamiyor kayinvalideye hic dayanamazsin bence evim guzel evim derim ben soguk olayina cozum bulursunuz evinizde daha rahat edersiniz
Bakacaz daha 1 ay var doguma.gerci onlarda doguma 1 ay kala goturcez demislerdi ama asla oyle bisi yapmam bn 3 gun orda zor dayanirken kaldiki iki ay mi kalcamEvinde kal kesinlikle.
Dimi ama :)) bncede nazlandikca nazlanimEn büyük derdiniz bu olsun :) Madem o kadar diretiyor nazlandıkça nazlanın bir daha ısrarla çağırmayı görsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?