Baskı yapıyolar

Orasa yatak odasi yatak odasinu nasil dis kapiya acilan yere kurayim.bi kucucuk oda var oda evden bagimsiz terasta orayida kiler olarak kullaniyorum
Gunduzleri oturma odana alirsin bebegini esin iste olunca sigara icinde kapi acilmaz.aksamlarida yatak odana alirsin.ben 40 cikana kadar yatak odamdan pek cikarmadim mesela.
Bir cozumunu bulursun sorun etme.gitmeyide dusunme asla derim

Balkon yok mu??eşin sigarayı orda içsin.. biraz fedakarlık yapsın.. ayrıca sonsuza kadar kv gilde kalamazsın zati..bi şekilde insan zorluklar içinde mecbur kalıp çözüm buluyo

Hic sorma selene jameya beni ikna etti diyebilirim ustlere git oku anlarsin :)))) sirf kav cektirmek icin gidesim geldi
Jameya’yı göz ardı ettim yazdıklarını göremiyorum dolayısıyla.

Sen de en doğru kararın bu olduğunu mu düşünüyorsun?
Peki git bakalım.
Yalnız dikkat et de kv sana çektirmesin.
Bakalım dönüşün nasıl olacak :)

İyi doğumlar dilerim.

Donusumude yazcam buraya :)))

Diğer konularınızi bilmiyorum ama ben olsam gitmem doğum yapan insanin psikolojisi baska insanlari kaldirmaz inan

Insan o haldeyken annesine kardesine dayanamiyor kayinvalideye hic dayanamazsin bence evim guzel evim derim ben soguk olayina cozum bulursunuz evinizde daha rahat edersiniz

Hala kararsizim emin degilim gidip gitmeme konusnda esim ve ailemle bidaha konuscam eger halada git derlerse.1.2 haftlik belki giderim oda bebegim icin.vala kafam gercekten karisik napcami bilmiyorum biyandan hic gitmk istemiyorum herseyi gectim kv sıkıntidan patliyorum

En büyük derdiniz bu olsun :) Madem o kadar diretiyor nazlandıkça nazlanın bir daha ısrarla çağırmayı görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…