Baskıcı aile ve akrabalar

Logistics

Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.347
1.351
83
Ailem çocukluktan beri onların istediği gibi biri olmam için baskı yapıyorlar. Onların her dediğini yaptım ama yine ben kötüyüm. Madem sevmiyorlar niye bu dünyaya getirdiler beni? Sevgisiz büyüttüler? :( Ne doğru düzgün arkadaşım var ne de konuştuğum hoşlandığım birisi. Evlilik konusunda da onların istediği insanla görüşmemi istiyorlar. Ben kendim seçip kendi sevdiğimle evlenmek istiyorum. Asla beni sevdiğim insanla evlendirmeyecekler biliyorum. O yüzden artık evlenmek falan istemiyorum. Ailem sevgisiz büyüttüğü için şu yaşıma kadar hep sevgiyi dışarıda aradım. Başkalarının beni sevmesini bekledim. 15 yaşında ilaç kullanmaya başladım.
Param olsa bir dakika bile durmam giderim. Psikoloğa da gitmek istiyorum ama param yok. İş bulup çalışmaktan başka çarem yok galiba :( Ama iş de bulamıyorum.

Ailem çocukluktan beri onların istediği gibi biri olmam için baskı yapıyorlar. Onların her dediğini yaptım ama yine ben kötüyüm. Madem sevmiyorlar niye bu dünyaya getirdiler beni? Sevgisiz büyüttüler? :KK43: Ne doğru düzgün arkadaşım var ne de konuştuğum hoşlandığım birisi. Evlilik konusunda da onların istediği insanla görüşmemi istiyorlar. Ben kendim seçip kendi sevdiğimle evlenmek istiyorum. Asla beni sevdiğim insanla evlendirmeyecekler biliyorum. O yüzden artık evlenmek falan istemiyorum. Ailem sevgisiz büyüttüğü için şu yaşıma kadar hep sevgiyi dışarıda aradım. Başkalarının beni sevmesini bekledim. 15 yaşında ilaç kullanmaya başladım.
Param olsa bir dakika bile durmam giderim. Psikoloğa da gitmek istiyorum ama param yok. İş bulup çalışmaktan başka çarem yok galiba :KK43: Ama iş de bulamıyorum.
İş bulsanız çalıştırlar mı?

Ekonomik özgürlük kazanılmadan toksik aileler ile mücadele edebilmek problem. Kesinlikle kendi paranız olmalı sonra da bir hayat kurmalısınız yoksa daha çok baskılanırsınız

Ekonomik özgürlük kazanılmadan toksik aileler ile mücadele edebilmek problem. Kesinlikle kendi paranız olmalı sonra da bir hayat kurmalısınız yoksa daha çok baskılanırsınız
Param olur da hayat kurabilir miyim bilmiyorum. Daha evleneceğim insanı bile secmeme izin vermiyorlar.

Back
X