• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baskıcı ailem var ne yapabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Menekse2000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
616
74
18
24
Tekrar açıyorum konuyu ..25 yaşına giricem 2 haftaya her şeyime karışıyorlar kıyafet almak istesem alamıyorum niye paranı harcadın neden masraf ettin biriktirseydin bilmem ne ki bu yaşıma kadar doğru düzgün kıyafetim ancak bu sene oldu ama yine bir elin parmağını geçmez bi yere gitmek istesem izin yok dünyanın lafını sayıyorlar bana erkek arkadaşım olmadan öncede kolay kolay bir yere cikamazdim olduktan sonra hepten degiştiler ne zaman dışarıya çıksam onunla buluşuyorum sanıyorlar bende onda da2 3 haftada bir kere çıkabiliyorum zor bela o da diğer arkadaşlarımla görüşemiyoruz alışverişe çıkamıyorum onları yapsam sevgilimle bulusamam alışveriş yapsam arkadaşlarla bulusamam eve geliyorum bir ton laf surat bes karış laf sokmalar annem 3 4 gün konuşmuyor ters konuşuyor 3 buçuk saat 4 saat Max duruyorum. Nereye gitsem kadın peşimden gelmek istiyor ya da yollamak istemiyor peşime takılıyor çıkacağımi anlayıp üstünü giyinip ötede bekliyor peşime takılacak. Ya da direkt beddua ediyor gelemezse Evde durmaktan artık gençliğim gitti çalışsam annem suratını asiyor gezmek istesem suratını asiyor erkek arkadaşım olsa suratını arkadaşlarımla bulussam ileride onlar mı olacak aile her seydir bilmem ne diyor tek okumama takılmış başka bi bildiği yok açıktan okuyorum ne güveniyor ne salıyor çok bunaldım okulu da saldim zaten okuyacak potansiyel yoktu hepten saldım bazen kendime kiymayi düşünüyorum ben gençliğim de gezemeyip ne zaman gezicem ramazanda iftara gidemedim o kadar istedim ya neden böyleler bana hiç güvenmiyor bu kadın bıktım gerçekten çok yoruldum artık erkek arkadaş yaptım diye dünyanın laflarını saydı zamanında erkenden evkeneekmisin diyor halbuki evlilik konusunu dahi açmadım gençliğini yaşamadım ailem hakli mi her zaman sonu kötü biten bisey olunca biz demiştik dedikleri için yola çıkıp hata yapmaya onların sözünden çıkmamaya adanmisim kızsam da yine onların dediği oluyor. Çok bunaldım psikolojim bozuldu

Aynı şeyleri yazıyorsunuz hep. İnsanlar söylenebilecek şeyleri söylediler diğer konunuzda.

Aynı konuyu tekrar tekrar açmak yasak. Dün bu yüzden konun kapandı, hala öğrenemedin mi? Yorucu bir insan mısın, algın mı kısıtlı çözemedim.
Yaa ben burayı fazla bilmiyorum insan gibi anlatabilirsin biseyin eksilmez konumun kapandığını bile bilmiyordum

iyi de kapanamsa da birebir aynı şeyleri yazmak için neden tekrar konu açıyorsun ki garip

Aynı şeyleri yazarak farklı yorumlar almayı ummaktan vazgeçin.
Naçizane tavsiyem uzun cümleler kuruyorsanız virgül kullanın lütfen.
Bunun haricinde de 25 yaşında işiniz yoksa aileniz ne derse o olur. Özgürlükçü bir aileniz olursa ne ala, rahat yaşarsınız. Ama sizinki gibi olursa da o evden çıkana değin rahata eremezsiniz. Onlar değişmez, siz değişeceksiniz.

Aynı şeyleri yazarak farklı yorumlar almayı ummaktan vazgeçin.
Naçizane tavsiyem uzun cümleler kuruyorsanız virgül kullanın lütfen.
Bunun haricinde de 25 yaşında işiniz yoksa aileniz ne derse o olur. Özgürlükçü bir aileniz olursa ne ala, rahat yaşarsınız. Ama sizinki gibi olursa da o evden çıkana değin rahata eremezsiniz. Onlar değişmez, siz değişeceksiniz.
Çalışmama bile surat asıyor kadın mesela pazar günü sınavım var bende gelecem diyor gelme dedim tek gidicem tekrar başladı surat asmaya tuhaf davranmaya terslemeye kendimi boğasım geliyor artık intihar sebebim olacak

Çalışmama bile surat asıyor kadın mesela pazar günü sınavım var bende gelecem diyor gelme dedim tek gidicem tekrar başladı surat asmaya tuhaf davranmaya terslemeye kendimi boğasım geliyor artık intihar sebebim olacak
3 yaşında değilsiniz, bir sınava giderken izin almamanız lazım. Pavyona gitmiyorsunuz, sınava gidiyorsunuz zaten ne izni ne onayı? Gelme diyeceksiniz, suratını asıyorsa da assın. Çok mu önemli?

3 yaşında değilsiniz, bir sınava giderken izin almamanız lazım. Pavyona gitmiyorsunuz, sınava gidiyorsunuz zaten ne izni ne onayı? Gelme diyeceksiniz, suratını asıyorsa da assın. Çok mu önemli?
Gaddar biri değilim çok kafama takıyorum asabım bozuluyor aynı şeyi yaşayan biri olsaydınız gerçekten anlardınız bir sınava gitmem nasıl bu kadar dert olabilir nereye geleceksin neden geleceksin 30 dk uzakta sınav yeri

Gaddar biri değilim çok kafama takıyorum asabım bozuluyor aynı şeyi yaşayan biri olsaydınız gerçekten anlardınız bir sınava gitmem nasıl bu kadar dert olabilir nereye geleceksin neden geleceksin 30 dk uzakta sınav yeri
E takmayın. Böyle yapa yapa alışacaktır o da.

He deyip geçmeyi öğrenmen lazım bu yaştan sonra değişmeyecekler. Senin hayatın için çabalaman imkanlar doğrultusunda hareket etmen lazım

O kadar inatçı ki🤣🤣 kaç kere kavga ettim çığlık attım bağırdım normal söyledim olmadı bağırdım olmadı saçımı yoldum yine olmadı
Ya ne kavgası, ben şuraya gidiyorum hadi görüşürüz deyip çıkılır. Surat asmaya siz gittikten sonra devam edebilir. Sizi ayaklarınızdan bağlayıp karşınızda surat asacak hali yok.

He deyip geçmeyi öğrenmen lazım bu yaştan sonra değişmeyecekler. Senin hayatın için çabalaman imkanlar doğrultusunda hareket etmen lazım
Bakın en basiti dışarıya çıksam canım istediğinde kafama estiğinde olay cikmasa ozguvenim yerine gelse bahçeye bile çıkmıyorum abartmiyorum ozguvensizligimdenbahceye bile çıkmak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X