Ben eşinizin familyadan biri olarak size yardımcı olmak isterim. Kontrolcü bir kişiliğim var maalesef ve bu bizim çocukluğumuza kadar iniyor. Alıntıladığınız yazı da açıklamış zaten fakat ben zamanla törpüledim nasıl biliyor musunuz ? Eşim sayesinde herşeyin ağası garantici mükemmele koşan muzkadı dize uyum abidesi eşi getirdi. Hemde hiç çabalamadan. Çok kızdım sustu kontrol etmek istedim dilediğim yöne geldi bir süre sonra bende durumun yanlış olduğunu gördüm. Doğru olanı iyi olanı istesem de benden önce 26 sene yaşamış bir insanı nasıl çocuk gibi kontrol etmeye hakkım olur dedim orda durdum. Silkelendim kendime geldim artık kararlar ortak alınıyor çünkü evliyiz. Birbirimize danışmaya fikir almaya bayılıyoruz ( ki benim gibi kendi doğrusunda direten bir insan) o kadar rahatladığımı hissediyorum ki meğer ben yıllardır yük taşıyorum omuzumda dedim. Ama şöyle bir durum var benim eşim bana uydu hemde hep. Gidişatı beğenmeyip değiştiren ben oldum. Sizde bilmiyorum ne yaparsınız ama eşiniz sanki çok da durup aydınlanma yaşayacak gibi değil.
En iyisi terapi. Boşamayın önce bir emek verin adamın başka kötü şeyleri yoksa tabi

Cevabınıziçin teşekkür ederim.. siz vicdanlı ve sağduyulu bi insanmışsınız ne güzel. Bu şekilde değişmiş ilişkiniz. Sizin de dediğiniz gibi eşimin bir aydınlanma yaşayacağını düşünmüyorum. O aydınlanmayı ben yaşadım. Bunu değiştirmeye çalışmakta bana düşüyor. Nasıl olacak bilmiyorum. Kızımı da düşünmek zorundayım.