başlama yine, çekemicem seni

Fides_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
1.815
1
116
Kızlar sizlerin sevgilileri de zaman zaman yada sinirlendiklerinde nadir de olsa, 'başlama yine, çekemicem seni, uzatıyosun ama' dedikleri oluyor mu?
Peki siz böyle zamanlarda nasıl davranıyorsunuz?
Bu kelimeler sizi de üzüyor mu?

Son düzenleme:
bazen eşim diyor o zaman daha cok konusasım geliyor

bizde konuşurken biraz saçmaladık aslında. bende tamam keyfin bilir gibisinden ters konuştum. o da başlama yine dedi, biraz soğuk bi şekilde. bende başlama? dedim söylediğini vurgulayarak...

öyle yani... sinir oluyorum böyle denilince. iyice cinleniyorum

erkeklerin en çok yaptığı hata bu. bir kadınla inatlaşmak :)
halbu ki alttan alsalar nasıl da indiririz yelkenleri.

Valla tatlım erkeklerin en nefret ettikleri şey dırdırdır
Emin ol dinlemiyorlar bile.
Bizlerin dırdır tarzı kendini gösteren sızlanmaları onlar için emin ol dayanılmaz bişey
Ve biz sızlandıkça, dırdır ettikçe onlar kendilerini daha değerli bizi ise daha cepte görüyorlar
demekki bu kadar dert etmiş beni çok takıyo bırakamaz beni diyorlar
burada en etkili yöntem içerleme yöntemidir
canını mı sıktı soğuk konuş,bak mesela erkeklerin çoğu genelde bunu yaparlar biz de sazan gibi atlar üstlerine düşeriz
ne oldu,söyle problem ne, neden bana böyle soguksun vs vs
tavsiyem aynı şeyi sende yap bırak üstüne düşsün sorun ne,neden böyle bi garipsin, bi problem mi var diye
sen de boşver de iyice uyuz et iyice sıkıştırmaya mı başlıyor seni söyle söyle diye
işte o zaman içindeki problemi dök çünkü söylemeni kendi istiyor olacak haspa:jeyyar:
demem o ki söylenmek nafile genellikle gerçekten dinlemiyorlar, öyle boş gözlerle ne zaman bitecek bu çile tarzı suratınıza bakıorlar
ama kendi isterse sorunu dinlemeyi o zaman hem dinleyecek hem de problem çözülecek
ve tarz gurur kırıcı söylemlere de maruz kalmayacaksınsengözlerimebaksanab

ama ne zaman dogruları işine gelmeyen seyleri sölesem cekemem sus oluyor

asla üstüne düşmem aslında yada son 1 aydır hiç üstüne düşmüyorum. zaten askerde ararsa konuşuyoruz.
dırdır yapmak... :1closedeyes: hımm haklısın aslında ama öyle pek dırdır yapmam ben. yani her konuda yapmam ama aramızda olmasını istediğim bir konu var bunun için 'sen yapmak istemiyorsun keyfin bilir' tarzında konuştum. onun üstüne de bu cevabı aldım. doğru dırdırı hiç sevmiyorlar.

napalım istediğimizi de söylemeyelim mi şakkıdı

ama ne zaman dogruları işine gelmeyen seyleri sölesem cekemem sus oluyor
sanırım erkeklerin bi çoğu böyle. öyle bağırıp çağırıp suçlamak yerine karşımıza alıp güzel güzel kırıldığımızı belli ettiğimizde, şöyle böyle yapmasan iyi olur gibilerinden konuştuğumda işe yarıyor sanırım.
sen şunu bunu yapıyosun da bilmem ne de diyerek başlayınca nasıl savunmaya geçiyolar

ama başlama yine demesi bile incitiyo beni. son 1 yılda 2-3 kez duydum sanırımalsanaalsanasmile

bu erkek kafaları biraz farklı işliyor sanırım
o an başka bişey düşünüken ne sorun olursa olsun dinlemiorlar yada dinlemek işlerine gelmiyor
dediğim gibi ortada problem oldugunu hissettir bırak problem ne diye o eşelensin dursun
kendi merak edince sorununuza karşı da daha ilgili olacaktir bence =)

doğru diyosun.
ya aslında konumuz görüşmemizle ilgili. bende şu tarihler arasında olmaz çünkü vize haftam dedim. söyleyim ki o tarihlere denk getirmesin iznini diye düşündüm konuyu ben açtım.

o da işte bakalım hımm bilmem ne derken. aaa bayramda olur dedim. o da sağolsun bi güzel saçmaladı işte senin ailen misafirdi bilmem neydi karma karışık konuştu ben anlamadım bişey. zaten üni için başka bi şehirde okuyorum annem babam yanımda ama burda tanıdığımız kimse yok.

3 bayram geçirdik burda ne gelen var ne giden garip bir şehir komşuluğu sevmiyolar. haliyle yatılı veya başka türlü misafirliğe gideceğimiz bi yer yok. şehir dışına da çıkmicaz. bunu da tahmin ediyor ama garip garip konuştu bende iyi keyfin bilir dedim napim.

sonradan anlatıyor ki bayramda izin kullansa ailesi neden buraya gelmiyosun oraya gidiyosun diyebilirmiş. bunu baştan söylese hiç bişey yok. benim tarafımdan anlatıyo olayı sonra sorun benim aslında diyo. garip ya bu çocuk :mymeka:

elbette üzer ama malesf bunu bir çok erkek yapıyor
ama işlerine geldimi de konuş konuş diyorlar sen bir tanesin falan
ama sevmediği bir şey olunca dır dır yapma diyorlar
en iyisi tamam deyip susucaksın sonuçta sana sus diyor.
ama insan susamıyor daha çok konuşası geliyor o zaman....
gerçi biz ne kadar konuşsakta boş dinlemiyorlar ki biz konuştuğumuzla
söylediğimizle kalıyoruz!

yok canım benimki o tarz değil gerci duzgun konusmaktanda anlamıyor ama neyse mesela bir konu oluyor ne yapayım diyor yada söyle yapcam diyor bende nedenleriyle olsun veya olmasın diyorum nedense olmasın dedigim zaman hiç işine gelmiyor cekemem sus diyor ama sonra gelipte haklıymıssın demesni biliyor aynı tas aynı hamam

ilişkimizin başlarında bişeye kırıldığımda susardım. düşünürdüm sadece. üstüne gitmezdim. kırıldığımı belli ederdim. nasıl üzülürdü nasıl üstüme düşerdi. nolur susma bağır çağır istediğini söyle susma derdi.

sonra bende bi dahaki kırıldığım durumlarda söylemeye başladım. noldu dediği lafa bak başlama gene.

gene susucam artık. lafı söyleyip kaybolcam :icecream:

valla bu da sinir bozucu bi durum. bende çok kızarım beni dinlemeyip sonra sözüme gelince.

ahh canım benim bir süre sonra neyin var diyede sormayınca tamamen cıldırıyorsun...bu sfer dırdır hatsafhaya cıkıyor neyim olduğunu merak etmiyorsun beni önemsemiyorsun vs vs..diye söylenmeye baslıyorsun o zman:bbo:anlayacagın bu işin pek cıkar tarafı yok..

kocam bi keresinde ben aglayinca "of yine basladik" demisti
ne kadar gücüme gitmisti, icime oturdu hala unutamiyorum valla

senin ki cok iyiymiş canım benimmki ağla ağla umrumda değil..ne geciyorsa eline diyor..

bizim konumuz tam olarak ben üstüne gidince sinirleniyor. en iyisi bu erkekleri kendi haline bırakcaksın.
dediğim gibi ben alışık değilim böyle sözlere ondan takıldım. sizce takılmıyim boş mu veriyim?
bi kaç gün önce bi konuda sinirlendi gene üstüne gitmiştim çekemicem seni dedi.
3. gün oldu bu olalı ve ben soğuk konuşuyorum.
affetmeli miyim?

benim korktuğum ilerde daha kötü sözler duyar mıyım. bugün başlama yine diyen ilerde daha çok sinirlenir mi?

2 yıldır beraberiz. şu anda asker. aslında çok ilgilidir çok düşüncelidir ama gerçek anlamda öfkelenince fena oluyor... dikkat edeceğini söyledi, özür diliyo 2 gündür. inşallah dikkatli olur

Son düzenleme:
senin ki cok iyiymiş canım benimmki ağla ağla umrumda değil..ne geciyorsa eline diyor..

iste bende o an umursamadigini düsündügüm icin cok üzüldüm.
Gözyasimi, üzüntümü ciddiye almiyor diye

hani cok aglasam o yüzden ciddiye almiyor desem tamamda, cok aglamam.
ama o an cok sinirliydi onun payi büyük tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…