bizim konumuz tam olarak ben üstüne gidince sinirleniyor. en iyisi bu erkekleri kendi haline bırakcaksın.
dediğim gibi ben alışık değilim böyle sözlere ondan takıldım. sizce takılmıyim boş mu veriyim?
bi kaç gün önce bi konuda sinirlendi gene üstüne gitmiştim çekemicem seni dedi.
3. gün bu olalı ve ben soğuk konuşuyorum.
affetmeli miyim?
benim korktuğum ilerde daha kötü sözler duyar mıyım. bugün başlama yine diyen ilerde daha çok sinirlenir mi?
2 yıldır beraberiz. şu anda asker. aslında çok ilgilidir çok düşüncelidir ama gerçek anlamda öfkelenince fena oluyor... dikkat edeceğini söyledi. inşallah öyle olur
iste bende o an umursamadigini düsündügüm icin cok üzüldüm.
Gözyasimi, üzüntümü ciddiye almiyor diye
hani cok aglasam o yüzden ciddiye almiyor desem tamamda, cok aglamam.
ama o an cok sinirliydi onun payi büyük tabi :)
canım tabi sen eşini daha iyi tanırsın senin için söylemiyorum ama genel olarak insanlar sinirliyken söyledim diyp işin içinden cıkıyor ve ben buna zerre kadar inanmıyorum aklında olmayan sinirlenince türemiyor ya..eşini tenzih ederim tekrar söylüyorum..
askerdeyken biraz daha çabuk sinirlenir oldu. çokta düşkündür bana. dediğim gibi çekemicem seni tarzında konuşunca üzüldüm. 3 gündür de düşünüyorum. çünkü yanlış hatırlamıyosam bu 3. oldu alsanaalsanasmile
birde öyledikten sonra o da çok üzüldü sesinden belliydi çok mahçuptu.
3. gün önce çekemicem seni dedi üzüldüm.
bugün de başlama yine dedi.
ne diyim şimdi bu adama?
bende sevmiyorum onu, esim arada yapar ama.
cok nadir sinirlernir, ama sinirlenincede ters konusur.
öyle agir seyler söylemez asla ama bizim aramizda normalinde cok iyi oldugu icin
en ufak tatsiz laf cok moralimi bozuyor benim
günlerce kafama takiyorum acaba niye böyle düsünüyor, acaba onu mutsuz mu ediyorum,
acaba nasil düzeltebilirim
sonra konusuyoruz "ya ben onu sinirler söyledim sen ciddiye mi aldin" diyo deliriyorum
tabi icimden...
askrde olduğu için belki biraz daha cabuk alınıyor yada tahammül sınırı cok olmayabilir tabiki..ilişkiniz yeni de değilmiş 2yıl tanımak için makul birsüre..askerlik etkilemiş olabilir biraz daha anlayışlı olmyı dene biraz bakalım sonuc ne olacak..
canim askerlik cok farkli bir otam, onlarin orda ne yasadigini hayal bile edemeyiz
uykusuz kaliyorlar, asagilaniyorlar cogu zaman, emir altindalar
sürekli yoruluyorlar.
orda en uslu, en anlayisli insan bile sinir küpü oluyor.
bunu göz ardi etme bence
benimki de çok sinirliydim. istemeyerek söyledim falan diyo ama benim içimde kalıyo işte
bende sevmiyorum onu, esim arada yapar ama.
cok nadir sinirlernir, ama sinirlenincede ters konusur.
öyle agir seyler söylemez asla ama bizim aramizda normalinde cok iyi oldugu icin
en ufak tatsiz laf cok moralimi bozuyor benim
günlerce kafama takiyorum acaba niye böyle düsünüyor, acaba onu mutsuz mu ediyorum,
acaba nasil düzeltebilirim
sonra konusuyoruz "ya ben onu sinirler söyledim sen ciddiye mi aldin" diyo deliriyorum
tabi icimden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?