- 3 Nisan 2014
- 36.206
- 147.725
- 798
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Bu Samire'nin genel hayatını içeriyor sanırım. O yüzden başlıksız girmiş konuya demek ki.
Ben pek karşılaşmamıştım da
takılmayın da açmış ve gitmiş.bu konu başlığa takılmayın çünkü bir önceki açtığı başlık kv kp beni evden kovdu tarzı birşeydi..halbuki kocasından dayak yemiş .. ama takıldığı nokta evden kovulması olduğundan tepki alınca bu konusu başlığa takılmayın olmuş.. kısa özet geçeyim dedim:))
Başlığa takılmadan girdik içeri ama hala ben bir şey anlamadım
önceki konusunda başlık eşimin ailesi beni evden kovdu, konudada eşinin dövdüğünden bahsediyodu. şiddet varken sen evden kovulmayamı takılıyosun diye yorumlar yapıldığı için şimdi böyle bi başlık yazmış. anlayabilmek için diğer konularıda okuyup bütünlüğü sağlaman gerekirtakılmayın da açmış ve gitmiş.
Bence kendisi geyik bölümünde falan genel paylaşım alanı kursun başlıbaşına bir topik gibi.
Yoksa bu konuların sonu gelmez.
Boşanmayacaksan ne diye uzatıyosun. Yüzünü görmek istemiyorsan neden boşanmıyosun bence sorun sende. Önceki konularınıda biliyorum sen otur iyice bi kendine gel önceArkadaslar herkes sorunumu biliyor burda galiba bosammayacagimida biliyorsunuzdur ama esimle ne konuşmak istiyorum nede yuzunu gormek istemiyorum dun dogum gunumdu pasta almis hediye almis iste kusluk olmasin diye öptü falan ama ben hic birsey demedim acaba ne yapmam lazim ona karsi yumusamamak icin hele kv kp gorumcenin yuzunu bile gormek istemiyorum
Bir önceki konusunda eşinden şiddet gördüğünü yazmıştı ama konu başlığı kp ve görümce beni evden kovdu idi.Bu Samire'nin genel hayatını içeriyor sanırım. O yüzden başlıksız girmiş konuya demek ki.
Ben pek karşılaşmamıştım da
kendisine defalarca herkes psikolojik destek al denmesine rağmen brda bizim içimizi çürütüyor arkadaş yaÖyle demeyin lütfen okumak zorunda değilsiniz.
Nasil is bu boyle madem kirginliklariniz var tavrinizi bir süre korudunuz eger o sana boyle yaklasiyorsa sende karsilik vermen lazim eger bu evliligi surdurmak istiyorsan hayat böyle devam etmez malesef evliligi sürdürmek boyle birsey basinda nasilsan oyle devam eder gorevlerini sen yerine getir tavrinida koyduysan sana deger veriyorsa seninle iyi olmaya devam eder zatenArkadaslar herkes sorunumu biliyor burda galiba bosammayacagimida biliyorsunuzdur ama esimle ne konuşmak istiyorum nede yuzunu gormek istemiyorum dun dogum gunumdu pasta almis hediye almis iste kusluk olmasin diye öptü falan ama ben hic birsey demedim acaba ne yapmam lazim ona karsi yumusamamak icin hele kv kp gorumcenin yuzunu bile gormek istemiyorum
E zaten yuzunu gormek istemiyomussun yumusamamak icin ne yapmaliyim ne demek?Arkadaslar herkes sorunumu biliyor burda galiba bosammayacagimida biliyorsunuzdur ama esimle ne konuşmak istiyorum nede yuzunu gormek istemiyorum dun dogum gunumdu pasta almis hediye almis iste kusluk olmasin diye öptü falan ama ben hic birsey demedim acaba ne yapmam lazim ona karsi yumusamamak icin hele kv kp gorumcenin yuzunu bile gormek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?