Başlık bile bulamadığım konu...

Asdfhkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2011
1.353
1.171
333
32
Merhabalar

İçim o kadar dolu ki titriyorum sıkıntıdan,ruh halim bozuldu sağlığım da bozulacak sanırım bu gidişle...
Nasıl anlatırım bilmiyorum elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım uzun olabilir özetin özetini geçeyim ,dışarıdan çok güçlü görünüyorum bu yüzden herhangi bir arkadaşımla konuşamıyorum. Ama birileriyle konuşmaz,anlatmazsam hasta olacağım.
Bir kaç ay öncesine kadar mükemmel zannettiğim ilişkim için üç gündür araftayım. Bana o kadar iyi davrandı asla hesap sormadı,kıskançlık yapmadı hep mantıklı düşünmeye benim için kendini değiştirmeye çalıştı hayatımdaki kişi...
Uzak mesafe ilişkisi olduğu için telefonda iletişimde zorlandığımız durumlar oldu stresli işi vardı bir de ben tavır yapmayı uzattım baktırdım. En nefret ettiği şey birinin ona tavırlı davranmasıyken hemde...
Bu konuda her türlü eleştiriye açığım zaten en ağırını ben kendime yapıyorum. O da bu tavırlarımın intikamını aldı resmen.
Hala inanamıyorum başka biri ile konuşuyormuş. Kadın kendinden 6 yaş büyük 32 yaşında benden önce tanışıklığı varmış sadece arkadaşlarmış. Önce buna inanmadım kadını yanımda aradı kız arkadaşımın yanındayım dedi.Ki facebookta ilişkimizin olduğu vs yazıyor kadınla orada arkadaş değiller istek göndermiş, bizimki de kabul etmemiş öylece duruyor. Kabul etsene diye mesaj göndermiş (olayı anlayın diye yazıyorum). Ben bu kim böyle hesap sorar gibi mesaj atıyor vs diyince mesajları gösterdi arkadaş havasında konuşmuşlar. Daha sonra üzerine gidince benim tavır yapmamdan sıkıldığını onunla konuşmayı sevdiğini söyledi. Buna asla karşı değilim benim de sevdiğim bir kaç düzgün erkek arkadaşım var konuşabilir elbette ama bir zamanlar bu kadından etkilendiğini sonrasında ısınamadığını söyleyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki. Her şeyi didik didik sordum,neden ilişki yaşamadınız,o da senden hoşlandı mı vs. Normalde de anlayacağı ilişki yaşayacağı biri olmadığını sadece sohbetinden keyif aldığını söyledi. Bir türlü ikna olamıyorum,bir defasında yalan söylemişti benim kızmadan korktuğu için tekrardan güvenmem zaman almıştı.
Güvenmiyorsan neden ayrılmıyorsun diyebilirsiniz,ben olsam bende öyle derdim fakat çok seviyorum emek verdik,hayallerimiz var Martta nişanlanacaktık kafam allak bullak,ikimizde hataylıyız bir şans daha hakediyor muyuz?
Bir de rica ediyorum yorumlarda kırıcı olmayın ruhum yeterince hasarlı.
Not; yazmayı unutmuşum yaklaşık 5 yıldır arkadaşlarmış benden önce başlamış arkadaşlık.

Son düzenleme:
Size bu kadar mükemmel davranan,sizin için kendini değiştiren insana tavır yaparsanız,bir süre sonra bunalır soğur uzaklaşır.Çünkü herkesin hayatı kendince zor zaten.İyiliği suiistimal etmemek gerekiyor.Önce kendi davranışlarınızı değiştirmelisiniz.

Canım benim öncelikle Allah yardımcın olsun gerçekten zor. Sana şimdi herkes ayrıl dicek. Ama çok pişmansa affet ve sıfırdan başla derim ben. Aynı hatayı tekrar yaparsa kesin kararlı olarak ayrılabilirsin ama bunda çok çok çok affedilmeyecek bir durum yok. Kimilerinin çocuğu oluo kaç yıllık evli oluo affetmek zorunda kalıo. Siz daha herşeyin başındasınız eğer güvenini sağlayacaksa ve bundan sonraki kıskançlık şüphecilik krizlerine dayanacaksa affet bir kereliğe mahsus derim ben. insanoğlu çünkü herkes mutlaka ufak da olsa yalan sölüo. sen kendini düşün. muhakkak bir hata yapmışsındır belkide. işte bu da öle. adı üstünde hata.

Haklısınız zaten bu yüzden devam etmeye ve değişmeye istekliyim...

kadın biraz inada bindirip elde etmeye çalışıyor gibi gözüküyor anlattıklarından kabul etsene diye mesaj atması falan... var bazı takıntılı kadınlar.
ama aralarında bir durum geçmiş olabilir kendinden 6 yaş küçük bir erkekle 30 yaş üstü bir kadının çok fazla bir amacı olamaz diye düşünüyorum ya üzgünüm ama bence cinsellik yaşanmış olabilir benim erkek kuzenimde kendisinden 7 yaş büyük bir kadınla takılmıştı ve tek bir sebebi vardı.
sonuçta senden önce yaşanmışsa yaşanmıştır karışamaszsın trip atamazsın tabi ki her insan bıkar böyle bir durumda ama evlenme arefesinde olan çiftlerin açıkça konuşması gerekiyor bence hata senden saklamasında...
kafan madem karışık ertele nişanı yazdan sonra olsun de ailenle açıkça biraz düşünmeye ihtiyacım var diye konuş sevgiline de aileni bahane et. bu süreçte izle bakalım

Kusura bakmayın ama ben de hatalıydım o zaman başkasıyla konuşması normal demeye getiriyorsunuz cunku ikimiz de hataliyiz bir şansı haketmiyor muyuz demişsiniz. O başkasından etkilenmiş siz varken. Yok siz onu biktirdiniz yok tavir yaptınız. Eee? Yargilamiyorum yanlis anlamayin. Bu meseleyi atlatıp elbette şans verebilirsiniz sadece yaptığınızın arkasında durun sizin ona olumsuz davranışıniz ayrı onun başkası ile görüşmesi ayrı. Bir tutmayın. Ondan sonra Tabiki devam edip etmemek size kalmış.

Zor isler...hayatini birlestirecegin insanin sohbetini sevmek onemli.. belliki sende bunu bulamiorki arayisa girmis. Birde bazi erkekler yasca olgun kadin istiyor! Nedeni ise cok kafa yormuyolar iliski icin, kadin goturuyo iliskiyi.. rahat gelio onlara..

Ama unutmak mumkun mu? Bence degil

Çok teşekkür ederim. Ayrılmak kolay gelse zaten bir dk.durmazdım hayat tecrübem bu konuyu aştı. Elbette yalanlar söylüyoruz ama bu kişiyi gizlemesi filan çok kötü hissettim içim içimi yiyecek kolay unutan biri değilim maalesef.

Biz kadınlar kinciyiz. Buyüzden sadece kendimize zarar verioruz. Boşver dediğim gibi tek bir defa daha aynı hatayı yapmasına izin verme yeter. Bu da kendin için.

Cinselliğin olduğunu düşünmüyorum karşıdaki kız rahat bir tipe benzemiyor bu anlatılmaz ama bunun olmadığına eminim. Benim korkum hoşlanma duygusallık olması vs.
Kadınla konuştum bu kadar takılma ilişkine bak vs diyor. Biz sadece arkadaştık beni engellemesi çok üzdü artık arkadaşlığımı sürdürmem dedi.

Haklısınız bunu bende söyledim. Evli olsaydık da mı böyle yapacaktın dedim kesinlikle kendimi avutmak için söylemiyorum. Objektiflik açısından iki tarafı da bilin diye yazdım.

tam olarak anlamadim yani sizin ona karsi olan tavirlariniz yüzünden mi kadinla konusmus?

Biz kadınlar kinciyiz. Buyüzden sadece kendimize zarar verioruz. Boşver dediğim gibi tek bir defa daha aynı hatayı yapmasına izin verme yeter. Bu da kendin için.
Çok kinciyim hem de ayrılırsam bunu unutmadığım için ayrılırım.
Ben nasıl izin vermeyebilirim ki,her şey insanın içinde kafasında biter.

Çok kinciyim hem de ayrılırsam bunu unutmadığım için ayrılırım.
Ben nasıl izin vermeyebilirim ki,her şey insanın içinde kafasında biter.
Aynı şeyi tekrar yaptığını hissedirsen, yada herhangi bir yalan sölerse ki kendini ele verir ozaman ayrıl. kimsenin beynini zaten değiştiremezsin.isteyen istediğini düşünsün bu kadarda takıntılı olma. hasta olursun canım bak

tam olarak anlamadim yani sizin ona karsi olan tavirlariniz yüzünden mi kadinla konusmus?
Genel olarak söyledi onu,o yüzden olmasa da dolaylı yoldan birileriyle sakince sohbet etmek hoşuna gidiyormuş.

hımm sanırım sen fazla üstüne gidiyorsun sevgilinin ya...
bu kadar takıntı başta senin sağlığını bozar...
biraz sakinleş kafanda kuruyorsundur belki evet hoşlanmış olabilir ama şu anda seninle birlikte madem kadında o şekilde cevap vermiş bence biraz usulca davran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…