Teşekkür ederim desteğiniz için..Aynı şeyi tekrar yaptığını hissedirsen, yada herhangi bir yalan sölerse ki kendini ele verir ozaman ayrıl. kimsenin beynini zaten değiştiremezsin.isteyen istediğini düşünsün bu kadarda takıntılı olma. hasta olursun canım bak
Rica ederim canım sen iyi olTeşekkür ederim desteğiniz için..
Sohbetimiz sevmese saatlerce konuşmak istemez diye düşünüyorum ama farklı insanlarla sohbet etmek isteriz farklı kafa,farklı fikirler gibi. Konu zaten konuşması değil kız arkadaşı olabilir elbet..Zor isler...hayatini birlestirecegin insanin sohbetini sevmek onemli.. belliki sende bunu bulamiorki arayisa girmis. Birde bazi erkekler yasca olgun kadin istiyor! Nedeni ise cok kafa yormuyolar iliski icin, kadin goturuyo iliskiyi.. rahat gelio onlara..
Ama unutmak mumkun mu? Bence degil
Cinsellik olmadığını düşünüyorum bu konuda çok rahat değil bizimki. Kadınla konuştum tam tersi ilişkine bak neden olmayan şeylere kafa yoruyorsun filan dedi. Kötü niyetli birine benzemiyor,hislerime güveniyorum zaten hissettim yalan söylediğini bizimkinin. O yüzden üstüne gittikçe anlattı bazı şeyleri.Ilişkilerde tarafların bu kadar birbirlerini biktirmasi yanlış tamam ama bu aldatmaya bahane olamaz. Ancak bu bir aldatma mı bence değil, kadın belli ki sevgiline yanaşmaya çalışıyor ancak sevgilinin bu konuda çok hevesli olmadığını düşünüyorum. Konuşmalarını da göstermiş arkadaşçaymis. Evet ortada arkadaşça olan birşey yok ama erkek arkadasiniz böyle düşünüyor gibi geldi. Kadın bulmuş genç oglani kaçırmak istemiyor, sevgiliniz de çok çok çok yanlış olmasına rağmen kafa dagitmak için kullanmış. Tabi cinsellik var mı bilemeyiz işin içinde. Eğer ileri gitmemisse bi sans daha verebilirsiniz
Bunu nasıl anladınız ben anlayamadım.Iyi de tavir yaptiysaniz, o da bunaldiysa ayrilsaydi madem. Aldatmaya kalkmak ne? Sizin bu mantiginiz ilerde ne olacak biliyor musunuz?
"Yeni dogum yaptim
Cok kilo aldim
Bakimsizim
Cocuk zaten durdurmuyor cok yoruluyorum
Birkac aydir beraber olamadık
O da o zaman beni bu kadar boslamasaydin dedi"
Bu kadinla arkadasca konusuyor olmasinin sebebi, kendinin de dedigi gibi; bir sure sonra isinamamis olmasi.
Bir gun isinacagi birileri çıkar. Bunu da buraya yazıyorum.
Bir insan uzaklara bakmaya basladiysa, er ya da gec o kazığı atar. Kendinizi kurtarın.
Ben yinede kadınlarında erkeklerin ortak arkadaş olmadıktan sonra başka bir cinsle konuşmasına karşıyım. Biraz geri kafalılık olabilir ama bu aile ortamında çok büyük sıkıntı yaratacak herzaman.Sevgiliykende evliykende.Cinsellik olmadığını düşünüyorum bu konuda çok rahat değil bizimki. Kadınla konuştum tam tersi ilişkine bak neden olmayan şeylere kafa yoruyorsun filan dedi. Kötü niyetli birine benzemiyor,hislerime güveniyorum zaten hissettim yalan söylediğini bizimkinin. O yüzden üstüne gittikçe anlattı bazı şeyleri.
Bunu nasıl anladınız ben anlayamadım.
Aldatmanın asla bahanesi olmaz olamaz! Bu asla benim zihniyetim olamaz. Sadece olayın OBJEKTİFliğini görün diye ilişki içinde kendimi de anlattım.
Aynı şehirde olsak o da gelsin birlikte görüşelim derdim diyor. Kadın da söyledi biz üç senedir görüşmedik sadece telefonda muhabbet ettik dedi. Kadının gönlü olsa veya bizimki o tarzda konuşsa kadına ümit verse bana ters konuşur inadıma aramızda bir şeyler oldu der belki diye konuştum ama onda da bir şey yok 4-5 yıllık arkadaşımdı diyor.Ben yinede kadınlarında erkeklerin ortak arkadaş olmadıktan sonra başka bir cinsle konuşmasına karşıyım. Biraz geri kafalılık olabilir ama bu aile ortamında çok büyük sıkıntı yaratacak herzaman.Sevgiliykende evliykende.
O konu açısından asla kendimde suç aramıyorum sadece bende öyle davranmamış olsaydım keşke diyorum,bu dünyanın en kötü insanı da olsa benim haksız olduğum nokta ve düşündükçe kendime yakıştıramıyorum. Arkadaşlığının arasında ince bir çizgi var onu korumaması onun hatası. Sağlıklı kafayla karar vereceğim inşallah.Bunu diyorum iste. Objektiflik diye anlattiginiz sey aslinda kendinizi sucladiginiz meseleler. O ayri konu bu ayri konu diyorum. Kendinizi suclamayin diyorum. Isterseniz bogazina çökün, nefes aldirmayin yine de aldatilmak bir hak edis degildir diyorum. Sizin tarafinizda olarak sizi desteklemeye calisiyorum yani.
Umarim affetmezsiniz.
işte bitanem bende buna karşıyım. bir ilişki yaşancaksa sevgilinden habersiz bi kadınla konuşmak bana ters. uzun süreli ilişkinin sırrı bu 8 yıllık bir ilişki sonucunda evlenen biri olarak bunu sölüorum. asla asla tek tek görüştüğümüz onun ayrı benim ayrı başka cins arkadaşımız kankamız olmadı. olsaydı muhakkak kıskançlık olurdu.Tabiki selamlaştığımız merhabalıklarımız oldu ama muhabbet edecek özel görüşmeler yapacak kadar olmadı. bir karar alın ve herkesi hayatınızdan çıkartın karşı cins olanları. benim sana tavsiyem.heleki ondan eskiden hoşlanan biriyle asla görüştürme.Aynı şehirde olsak o da gelsin birlikte görüşelim derdim diyor. Kadın da söyledi biz üç senedir görüşmedik sadece telefonda muhabbet ettik dedi. Kadının gönlü olsa veya bizimki o tarzda konuşsa kadına ümit verse bana ters konuşur inadıma aramızda bir şeyler oldu der belki diye konuştum ama onda da bir şey yok 4-5 yıllık arkadaşımdı diyor.
Sevgilinin hatasi bu olmus, hickimse icin kendini degistirmeyeceksin, senden degisim isteyen kisiyede kapiyi gostereceksin.benim için kendini değiştirmeye çalıştı hayatımdaki kişi
Bunada gunumuz kizlarinin kanayan yarasi piremseslik sendromu diyoruz. Bunun hakkinda daha fazla konusmayacagim cunku konusursam agir olur. Gerci konusmayi birakin boyle davranan insanlar ayni yone bakilmayi dahi hak etmiyor.stresli işi vardı bir de ben tavır yapmayı uzattım baktırdım. En nefret ettiği şey birinin ona tavırlı davranmasıyken hemde..
Haklısınız bende gizlemesine kızgınım. Gözünde nasıl büyüttüyse beyefendi kızacakmışım söylerse,böyle daha iyi oldu sanki.işte bitanem bende buna karşıyım. bir ilişki yaşancaksa sevgilinden habersiz bi kadınla konuşmak bana ters. uzun süreli ilişkinin sırrı bu 8 yıllık bir ilişki sonucunda evlenen biri olarak bunu sölüorum. asla asla tek tek görüştüğümüz onun ayrı benim ayrı başka cins arkadaşımız kankamız olmadı. olsaydı muhakkak kıskançlık olurdu.Tabiki selamlaştığımız merhabalıklarımız oldu ama muhabbet edecek özel görüşmeler yapacak kadar olmadı. bir karar alın ve herkesi hayatınızdan çıkartın karşı cins olanları. benim sana tavsiyem.heleki ondan eskiden hoşlanan biriyle asla görüştürme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?