baslik bile bulamadim

Eğer başka torunlara yapılıyor,sizin evladınıza yapılmıyorsa o zaman insan gücenir,kırılır..ama herkesin imkanı bir değil,herkes kazancına göre yaşam standardını belirliyor..Alıp,almamaları da o kadar takılınacak bir husus değil..Şuan lohusa döneminizdesiniz, o yüzden dert edinilmeyecek mevzuları dert ediniyorsunuz..
Bebeğin durumunu en iyi anneler bilir..Karşınızdaki kim olursa olsun kurallarınız,sınırlarınız konusunda ısarcı olun..Çocuk sizin,siz annesisiniz,yetiştirecek olan sizsiniz..

alan alır almayan almaz cnm benim takılma öle şeylere çocunun rızkından etme sütün kesilir..

evet bu yoruma kesinlikle katılıyorum cocuguma altın getirseler ne olur getirmeseler ne olur sadece güzel davransınlar yeter bence , adetlerimizde anneanne yapar beşiğini vs ama ben kimseye muhtac olmadıgım ıcın kımseye yaptırmam bebeğim olduğundada onların yerıne benım annem babam da takmamıs yapamamıs paraları olmayabilir ne bılım garipp

ayyyy vallahi konundan içim şişti yaa.
arkadasım bırak kımseden bır beklentın olmasın. kım ne almak ıstıyorsa alır getırır verır.
ıstemeyen de yapmaz. torunsa torun mecburlar mı? onlar sadece bebegının dede anane babane vs.. leri
cocuk sızın cocugunuz ve sız gonlunuzce ıstedıklerınızı alın. kımseden bır beklentınızın olmaması gerek.
bebegını almıssın kucagına. en guzel zamanlarında bebegının keyfını cıkaracagına takıldıgın seylere bak
kaynana ve gorumce işin mi kalmadı Allah aşkına. umrunda olmasın tıka kulagını bak keyfıne

herkes ne yaşadığını içindeyken bilir herkese yaşadığı zor geliyor tabi ancak bir önerim arkadaşımda aynı senin gibi herşeyi kafasına taktı herşeye ağladı üzüldü o onu dedi bu bunu yaptı yapmadı diye 2.ayına çıkmadan sütü kesildi ne oldu olan bebeğe oldu mamayla besleniyo ama olan olmuş baktın ki olmuyor o zaman aldırma sen de kendi içinde bir ailesin artık o kadar takma eşinin ailesini kendi ailene bak eşin,bebeğin ve senin olduğun aileden bahsedyorum.
altın inci bugün var yarın yok geçici şeylere takılma.

Valla bi tane de bende var aynısından..

Bununla ilgili konuda açmışımdır hatta..

Ellerinde var yokk değil kendi kızına küçük görümceme bayram zamanı bilemem kaç liraya kıyafet almayu biliyyor ama benim çocuğuma bir iğne almış değil.Bırakın almasını geçen benden şiş istedi bide yün istedi bişi öreyim diye.Bide böyle bir yyüzsüzlüğümüz var..

Bide kalkmış demez mi ben sana sordum ne ihtiyacı var diye sen yok dedin.E ne diyecektim senin düşünmen gerekmezmi sen benı tutup kolumdan götür bakalım bi yere sok bir mağazaya zaten ben senı fazla zarara sokmam ki el kadar şeyler 10 tl 20 tl Allah aşkına..

Maksat tutarı da değil DÜŞÜNCE....

Ama yokkkk aman almasınn karışmasın...

Hayatta takıya kıyafete önem vermem daha doğrusu o onu getirmiş bu onu takmış lafını dahi etmem eşime ne kadar önem veriyorsunuz ya böyle şeylere şaşırıyorum doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…