başlık bile bulamıyorum

Ayrıca evet, şu altın isteme mevzusu bana da çok saçma gelir. Evlenirken ailemin altın, takı mevzusuna girmesine kesinlikle müsaade etmedim. Neden evlendirilen kız için gram gram altın istenir ki. Kim ne takıyorsa taksın. Velhasıl baştan sona tuhaf bence.

Ben belki gelinime 30 ar gramlık alırım durumum varsa
Ama gelinim 23 gram diye kuyumcuyu tembihleyip durursa bilerek daha az grama düşerim
İşin gramına kadar didiklemek küçük hesaplara girmek art niyetli gelir bana çünkü
Tarak istemedim, havlu verdimle olmuyo
4 er gramlar daha fazla tutmuyo mu, sende uyanıksın vesselam

Valla oyle gorunuyor ki sana ne evlerinde ne de 80 milyarlik arabadan nasip olmayacak. Nisanlinda sünepe bir tip aileleri karistirmayip ikimiz yapslim desen becerecek birine benzemiyor.

Yaşlarınız kaç.Nedir bu bohça alışveriş,şu kadar gr altın olsun merakı.İki insan kendi ayakları üzerinde durunca evlenmeye karar verir,kendi yuvalarını kurarlar aileler de destek olmaya çalışırlar.Erkek tarafına bu kadar yüklenmenin alemi ne?.
HEM DE sınava gideceği için vermedi arabayı diyorsun.Yahu sınava gidecekmiş sınava.Bundan daha önemli birşey mi var.

çok doğru. ben de olsam 4 gram için oğlumu üzdüğüne değer mi diye düşünürdüm. mutlu olmak isteyen o hesaba girmemeli. daha nişanda o kadar anlaşmazlık olursa ileride çok daha sıkıntılı olur.

Eğer bana gelip deselerdiki kızım biz bunu 19 gram alalım kimse onlara 23 diye diretmezdi bu birincisi.
İkincisi ise burda söz konusu olan orada benden gizli bir şey yapmaya çalışmaları.
Üçüncüsü ise benimle alışverişe çıktılarsa bu düğün alışverişidir alınacaklar bellidir. Baştan oturulup konuşulur. Hélède kıyamayıp hiç bir şeyin fazlasına kaçmak istemeyen birisine karşı bu yapılmaz.
Dördüncüsü ise ; bir tek bileziklerde lafımdan dönmedim onunda sebebi nişanlımın belli bi mesleği olmadığı ilerde bi iş kurmak istediği içindi

Nişanlısı koca adam özel gününde araba lazımsa önceden ayarlamalı
Son dk aaa abim sınava gidecekmiş araba yok denir mi
Sorun ailesiyle ilgili değil, sorumsuz nişanlısında bence. Bekliyo ki ailesi çözsün

yahu tarak istemesen ne olur, kalkmışsın burada gram hesabı yapıyorsun.
cidden merak ediyorum, nasıl şukadar gram olsun diye tutturuyorsunuz.
çok şükür öyle bir ailem yok. öyle bir ailem olsa da buna müsade etmezdim..
80 milyara araba almaları da sizi bağlamaz..
şunu merak ediyorum, sizin bu düğüne katkınız nedir? Birey olarak

Dua etsinler oğlum yok misal olarak yazdım
Kızım var ama
Paragöz damat görsem onunda alnını karışlarım

araba olayınıda abarttığınızı düşünüyorum. sınav sonuçta saatler günlerce sürmüyor..
başka araba yoksa gider sınavına gelir sizi alır.

Mesleği olmayan adamla nişanlanmayın bence

bu iş zaten düğünde patlar benden söylemesi sen çok bağlanma

Dua etsinler oğlum yok misal olarak yazdım
Kızım var ama
Paragöz damat görsem onunda alnını karışlarım

haftasonu benzer vaka duydum. kız tarafı hiç bir şey istememiş sadece 6 tane 20 şer gram altın bilezik olacakmış. e yuh dedim gramına kadar istiyorlar, benim de oğlum var parayla kız alır gibi ne o öyle.

Cinlendim yine
Herkes saf bi akıllı siz misiniz
Millet çalışmış çabalamış ki yazlığını bile almış
Senle nişanlın gençsiniz çalışın sizde alın
Yetmiyormuş gibi yazlık aldılar ne demek, sana ne kime ne
Adam çalışmış şimdi de kaymağını yer, sonradan aileye giren geline mi düşmüş benim gelir gideri mi hesaplamak

Mesleği olmayan adama ne işi kuracaksınız Allah aşkına bileziklerle?
Koca adam olmuştur o,bu saatten sonra ne iş öğrenecek ayol?

haftasonu benzer vaka duydum. kız tarafı hiç bir şey istememiş sadece 6 tane 20 şer gram altın bilezik olacakmış. e yuh dedim gramına kadar istiyorlar, benim de oğlum var parayla kız alır gibi ne o öyle.

Ben de 10 sene önce evlenirken hiç bir şey istememiştim.
Bir daha evlenirsem tanesi 100 gr'dan 5 tane isteyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…