Ailede evler, yazlıklar, 80bin tl lik araba var, damadın mesleği olsa ne olur....Ya ben şu işsiz güçsüz adamın nesine aşık olunuyor bir de bu sorunun cevabını merak ediyorum...
Amaaaan yine çok çekti canım heh!!!!
Antin kuntin işler, nişan günü arabanın abiye lazım olduğu anlaşılıyor felan. Asıl şenlik düğünde olur. Kafasını dağlara taşlara vurur konu sahibi ilerde.Damat damat değil konuk oyuncu mübarek
Ne arabadan haberi var ne kuyumcudan
Olmaz damat masumAntin kuntin işler, nişan günü arabanın abiye lazım olduğu anlaşılıyor felan. Asıl şenlik düğünde olur. Kafasını dağlara taşlara vurur konu sahibi ilerde.
Bişey istemiyorum tarak bile diyosun
Sonra bileziği 23 gram diye diretiyosun
Sende az değilsin
19 olsa ne oluyo o arada ki 4 gram olmadan mutlu olunmuyo mu
nisanlın ailesime muhtaç ise yapacak bir şey yok.19 gram ile 23 arasında pek fark yok.araba konusu ise çok enteresan saygı ve sevgi yok aile bireyleri arasında araba konusu bunu gsteriyor.Arkadaslar Merhaba. Nişanım vardı geçen hafta. Ama gelin görün ki nişan saatine kadar aksilikler yüzünden kuaförde bile ağlıyordum. Neresinden tutsam elimde kalıyor. Alışveriş berbattı, nişan berbattı. Halbuki ben her şeyi planlamıştım. Alışverişe çıktık hiç bir şeyin pahalisina gitmedim bir şey beğendiğimde ben bunu beğendim demeden önce ilk fiyatını sordum uygunsa bu güzel dedim. Terlikmiş tarakmış o tarz hiç bir şey aldırmadım. Eşarp havlu falan konur ya onları bile kendi evimden koydum öyle getirin dedim. Çünkü sadece karşıma 3 tane eski havlulardan çıkarmıştı kayınvalidem. Babamla 7 tane bilezik yaptık tanesi 23 gramdan. Onlardanda tanesi 23 gram olmasını istemiştik. Kuyumcuya gittik 3 kere 23 gram dememe rağmen biz kupelere bakarken oradaki adama gizlice 19 gram olsun dediğini duydum Kayınpederimin. Durumu yok desem evleri var bir sürü. Hemde yetmez gibi nişan arifesinde ikinci yazlığı ve 80 milyara araba aldılar. Demek istediğim şu durumları varken bana neden böyle yaptılar. Alışverişte annem bohça seti gördü satıcı kıza yavrum bu ne dedi. Kız anlatıp 200 lira deyince hemen atladı kayınvalide buna gerek yok diye. Bu gibi çok şey yaşandı. Nişan günü nişanlıma evde araba var diye araba kiralatmadılar. Ama nişan sabahi abisi arabayi vermedi. Hemde sınava gideceği için vermedi. O kadar berbattıki her şey ağzımı açsam ben suçluyum. Ne yapacağım nasıl davranacağım bilmiyorum. Nişanlım ise sadece susuyor yeri geldiğinde ailesini savunuyor. Mesela araba konusunda ailen neden abine bir şey demedi dediğimde ne desinler diye tepeme çıkıyor.
Eşimin arabası yoktuBdv deki kp sunu almadi kv bunu getirmedi muhabetinden midem bulandi.
Nisanliniz kendine guvenmiyorsa abisi arabayi vermeyince ortada kalacak kadar acizse evlenme.
Kv kp e guvenerek evlenilmez.nisnaliniz neden almiyor bilezigi kp aliyor.
Ben bekarim ama evkensemde muhatabim evlenecegim kisidir ailesi degil
belli ki istenmiyorsun.Eğer bana gelip deselerdiki kızım biz bunu 19 gram alalım kimse onlara 23 diye diretmezdi bu birincisi.
İkincisi ise burda söz konusu olan orada benden gizli bir şey yapmaya çalışmaları.
Üçüncüsü ise benimle alışverişe çıktılarsa bu düğün alışverişidir alınacaklar bellidir. Baştan oturulup konuşulur. Hélède kıyamayıp hiç bir şeyin fazlasına kaçmak istemeyen birisine karşı bu yapılmaz.
Dördüncüsü ise ; bir tek bileziklerde lafımdan dönmedim onunda sebebi nişanlımın belli bi mesleği olmadığı ilerde bi iş kurmak istediği içindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?