- 18 Ağustos 2013
- 564
- 618
- 303
- Konu Sahibi nesenlenesensiz
-
hiçbir üniversite eminimki boşuna okunmuyor. çalışmasan bile eşin ve çocuklarınla daha güzel fiillerle ilgileneceksin.Merhaba ablalarim. Burayi uzun zamandir takip ediyordum, ve üye olmaya karar verdim. Sizlere derdimi paylasmak icimden gecenleri söylemek istedim.21 yasinda üniversite ögrencisiyim ailemin maddi durumu iyi olmadigi icin liseden mezun olduktan sonra 1 yil özel sektörde iş bulup calistim aileme maddi anlamda destek oldum bir miktar para biriktirip ertesi senede dershaneye gittim. Üniversite sinavina hazirlandim. Ama ne yazikki iyi bir puan alamadim. Ygs barajini zar zor gectim. Ailem lys calismama gerek kalmadigini düsunup Eylul ayina kadar ise girip calismami istediler ve nihayetinde tekrar ise girdim. Üniversite olarakda 2 yillik normal bir bolum kazandim. Aileme maddi durumumuzun iyi olmadigini gerekirse Aöf okuyabilecegimi soyledim ama kabul etmediler. Üniversite kazandigim yer ikamet ettigim evime 100 km uzaklikta olunca ailem ne olursa olsun gitmemi istediler. Aileme cok bagli oldugum icin üniversiteye ilk basladigim zaman onlardan ayri kalinca cok zorlandim. Herhafta Cuma gunu olsada ailemin yanina gitsem gozuyle baktim.Şimdiki durumum ise cok bosluktayim ne yapacagimi bilmiyorum. Okudugum bölümu bitirdikten sonra ne olacagim belli degil. Ailemin zaten maddi durumu iyi degil.Aileme yük olmus gibi hissediyorum ve okudugum bolumden mezun olunca ne olavagimin belirsizligi cok moralimi bozuyor. Ayrica üniversite okudugum yerde liseden arkadasim vardi. Onun 2 yili onunla beraber eve ciktik. Lisede iyi bir arkadastik ama simdi onunlada gecinemiyoruz. Çok cabuk sinirlenen bir yapisi var. Devamli tartisiyoruz. Bu konuda cok moralimi bozuyor. Ayrica bir kardesim var kardesimde devamli aileme yük oldugumu soyluyor bosuna üniversite okudugumu söyluyor. Şu 2-3 aydir cok buyuk bunalimdayim ve cikmazdayim ablalarim inanin intihar etmeyi dahi düsundum. Napicagimi hic bilmiyorum.
Merhaba ablalarim. Burayi uzun zamandir takip ediyordum, ve üye olmaya karar verdim. Sizlere derdimi paylasmak icimden gecenleri söylemek istedim.21 yasinda üniversite ögrencisiyim ailemin maddi durumu iyi olmadigi icin liseden mezun olduktan sonra 1 yil özel sektörde iş bulup calistim aileme maddi anlamda destek oldum bir miktar para biriktirip ertesi senede dershaneye gittim. Üniversite sinavina hazirlandim. Ama ne yazikki iyi bir puan alamadim. Ygs barajini zar zor gectim. Ailem lys calismama gerek kalmadigini düsunup Eylul ayina kadar ise girip calismami istediler ve nihayetinde tekrar ise girdim. Üniversite olarakda 2 yillik normal bir bolum kazandim. Aileme maddi durumumuzun iyi olmadigini gerekirse Aöf okuyabilecegimi soyledim ama kabul etmediler. Üniversite kazandigim yer ikamet ettigim evime 100 km uzaklikta olunca ailem ne olursa olsun gitmemi istediler. Aileme cok bagli oldugum icin üniversiteye ilk basladigim zaman onlardan ayri kalinca cok zorlandim. Herhafta Cuma gunu olsada ailemin yanina gitsem gozuyle baktim.Şimdiki durumum ise cok bosluktayim ne yapacagimi bilmiyorum. Okudugum bölümu bitirdikten sonra ne olacagim belli degil. Ailemin zaten maddi durumu iyi degil.Aileme yük olmus gibi hissediyorum ve okudugum bolumden mezun olunca ne olavagimin belirsizligi cok moralimi bozuyor. Ayrica üniversite okudugum yerde liseden arkadasim vardi. Onun 2 yili onunla beraber eve ciktik. Lisede iyi bir arkadastik ama simdi onunlada gecinemiyoruz. Çok cabuk sinirlenen bir yapisi var. Devamli tartisiyoruz. Bu konuda cok moralimi bozuyor. Ayrica bir kardesim var kardesimde devamli aileme yük oldugumu soyluyor bosuna üniversite okudugumu söyluyor. Şu 2-3 aydir cok buyuk bunalimdayim ve cikmazdayim ablalarim inanin intihar etmeyi dahi düsundum. Napicagimi hic bilmiyorum.
Bak sakin intihar edeyim deme mücadele edeceksin keşke açıköğretim de okusaydin bi taraftan çalışır diğer taraftan da okurdun tek masrafında dönemlik ödemelerin olurdu zatenMerhaba ablalarim. Burayi uzun zamandir takip ediyordum, ve üye olmaya karar verdim. Sizlere derdimi paylasmak icimden gecenleri söylemek istedim.21 yasinda üniversite ögrencisiyim ailemin maddi durumu iyi olmadigi icin liseden mezun olduktan sonra 1 yil özel sektörde iş bulup calistim aileme maddi anlamda destek oldum bir miktar para biriktirip ertesi senede dershaneye gittim. Üniversite sinavina hazirlandim. Ama ne yazikki iyi bir puan alamadim. Ygs barajini zar zor gectim. Ailem lys calismama gerek kalmadigini düsunup Eylul ayina kadar ise girip calismami istediler ve nihayetinde tekrar ise girdim. Üniversite olarakda 2 yillik normal bir bolum kazandim. Aileme maddi durumumuzun iyi olmadigini gerekirse Aöf okuyabilecegimi soyledim ama kabul etmediler. Üniversite kazandigim yer ikamet ettigim evime 100 km uzaklikta olunca ailem ne olursa olsun gitmemi istediler. Aileme cok bagli oldugum icin üniversiteye ilk basladigim zaman onlardan ayri kalinca cok zorlandim. Herhafta Cuma gunu olsada ailemin yanina gitsem gozuyle baktim.Şimdiki durumum ise cok bosluktayim ne yapacagimi bilmiyorum. Okudugum bölümu bitirdikten sonra ne olacagim belli degil. Ailemin zaten maddi durumu iyi degil.Aileme yük olmus gibi hissediyorum ve okudugum bolumden mezun olunca ne olavagimin belirsizligi cok moralimi bozuyor. Ayrica üniversite okudugum yerde liseden arkadasim vardi. Onun 2 yili onunla beraber eve ciktik. Lisede iyi bir arkadastik ama simdi onunlada gecinemiyoruz. Çok cabuk sinirlenen bir yapisi var. Devamli tartisiyoruz. Bu konuda cok moralimi bozuyor. Ayrica bir kardesim var kardesimde devamli aileme yük oldugumu soyluyor bosuna üniversite okudugumu söyluyor. Şu 2-3 aydir cok buyuk bunalimdayim ve cikmazdayim ablalarim inanin intihar etmeyi dahi düsundum. Napicagimi hic bilmiyorum.
ailene yük olmuyorsun canım benim çocuğum olsa asla bana yük olduğunu düşünmezdim.Kendimce aileme yük oldugumu düsünuyorum. Ve en kötüsü kendimden emin olamam.
Bölümum Bilgisayar Programciligi. Ayrica Meslek Lisesi Bilisim Teknolojileri cikisliyim. Bu bölumu hic istememistim ama ailem benim meslek lisesi cikisli oldugum icin tekrar ilerleyen yillarda dahi tekrar hazirlansam iyi bir bölüm kazanamacagimi düsündukleri icin bu bölume gitmemi istediler.Bende artik cevremdeki insanlarin sen daha hala üniversite kazanamadinmi gibi konusmalarindan bikmistim gitmeye karar vermistim. Kyk burs kredi basvurusu yaptim. Fakat oda Kredi cikma durumunda dahi olsa Ocakda baslayacak.
canım bilgisayar psrogracmcılığı bölümüm kadroları iyi olan bi bölüm taban puanı 82.eğer hırs yapıp bir sene kpssye sıkı çalışırsan atanabilirsin.Bölümum Bilgisayar Programciligi. Ayrica Meslek Lisesi Bilisim Teknolojileri cikisliyim. Bu bölumu hic istememistim ama ailem benim meslek lisesi cikisli oldugum icin tekrar ilerleyen yillarda dahi tekrar hazirlansam iyi bir bölüm kazanamacagimi düsündukleri icin bu bölume gitmemi istediler.Bende artik cevremdeki insanlarin sen daha hala üniversite kazanamadinmi gibi konusmalarindan bikmistim gitmeye karar vermistim. Kyk burs kredi basvurusu yaptim. Fakat oda Kredi cikma durumunda dahi olsa Ocakda baslayacak.
okurken gözlerim dolmuştu arkadaşımız adına, valla tebrik ederim...Okulunu bitirdiğinde ben sana iş verebilirim.
Gayet iyi bir bölümün var. Bilgisayar Programcılığından çıkıp da neden mesleğin belirsiz olsun ki? Ben bile verebiliyorsam gayet kolay iş bulabilirsin.
Okulu sakın bırakma, okurken bir yandan kendini geliştir.
Benim mesleğim tercumanlık olmasına rağmen boş zamanlarımda şu an Python öğreniyorum mesela oturduğum yerden. Düşün yani, ufak tefek programlar, hesap makinası filan yazabilecek konuma geldim kendi kendime. Bitirince iş bulabilmen tamamen kendini geliştirmene bağlı.
Ayrıca sözüm söz. Özelden ulaş bana. :)
Bunun için canından mı olacaksın güzelim.Millet snein yaşında koca peşinde dolaşıp,serseriler için kendini paralarken,sen ne güzel emek sarfediyorsun.ASIL ÜNİVERSİTE OKUMAZSAN AİLENE YÜK OLURSUN.Şunu da unutma,bir evlat aileye yük değildir.Seni büyütüp okutmakla mükelleftirler.Her öğrencilik yıllarında sorunlar maddi sınıtılar olur.Biryerlere gelen insanlar refah içinde okuyarak gelmedi.Kardeşini kafana takma.Cahil küçük.Bana akıl vereceğine sen de oku de ona.Merhaba ablalarim. Burayi uzun zamandir takip ediyordum, ve üye olmaya karar verdim. Sizlere derdimi paylasmak icimden gecenleri söylemek istedim.21 yasinda üniversite ögrencisiyim ailemin maddi durumu iyi olmadigi icin liseden mezun olduktan sonra 1 yil özel sektörde iş bulup calistim aileme maddi anlamda destek oldum bir miktar para biriktirip ertesi senede dershaneye gittim. Üniversite sinavina hazirlandim. Ama ne yazikki iyi bir puan alamadim. Ygs barajini zar zor gectim. Ailem lys calismama gerek kalmadigini düsunup Eylul ayina kadar ise girip calismami istediler ve nihayetinde tekrar ise girdim. Üniversite olarakda 2 yillik normal bir bolum kazandim. Aileme maddi durumumuzun iyi olmadigini gerekirse Aöf okuyabilecegimi soyledim ama kabul etmediler. Üniversite kazandigim yer ikamet ettigim evime 100 km uzaklikta olunca ailem ne olursa olsun gitmemi istediler. Aileme cok bagli oldugum icin üniversiteye ilk basladigim zaman onlardan ayri kalinca cok zorlandim. Herhafta Cuma gunu olsada ailemin yanina gitsem gozuyle baktim.Şimdiki durumum ise cok bosluktayim ne yapacagimi bilmiyorum. Okudugum bölümu bitirdikten sonra ne olacagim belli degil. Ailemin zaten maddi durumu iyi degil.Aileme yük olmus gibi hissediyorum ve okudugum bolumden mezun olunca ne olavagimin belirsizligi cok moralimi bozuyor. Ayrica üniversite okudugum yerde liseden arkadasim vardi. Onun 2 yili onunla beraber eve ciktik. Lisede iyi bir arkadastik ama simdi onunlada gecinemiyoruz. Çok cabuk sinirlenen bir yapisi var. Devamli tartisiyoruz. Bu konuda cok moralimi bozuyor. Ayrica bir kardesim var kardesimde devamli aileme yük oldugumu soyluyor bosuna üniversite okudugumu söyluyor. Şu 2-3 aydir cok buyuk bunalimdayim ve cikmazdayim ablalarim inanin intihar etmeyi dahi düsundum. Napicagimi hic bilmiyorum.
Bende bilgisayar programcılığı mezuyum hatta senin gibi bilişim teknolojileri değil süper lise mezunuyum. Hatta şuan belediyeye bağlı kurslarda bilgisayar öğretmenliği yapıyorum. Bölümü de kendini de bu kadar küçümseme bence önü oldukça açık bi meslekBölümum Bilgisayar Programciligi. Ayrica Meslek Lisesi Bilisim Teknolojileri cikisliyim. Bu bölumu hic istememistim ama ailem benim meslek lisesi cikisli oldugum icin tekrar ilerleyen yillarda dahi tekrar hazirlansam iyi bir bölüm kazanamacagimi düsündukleri icin bu bölume gitmemi istediler.Bende artik cevremdeki insanlarin sen daha hala üniversite kazanamadinmi gibi konusmalarindan bikmistim gitmeye karar vermistim. Kyk burs kredi basvurusu yaptim. Fakat oda Kredi cikma durumunda dahi olsa Ocakda baslayacak.
Benim kardeşim de sıkıntı çekiyor kimi zaman. Ailem zengin değil onlarda zorlanıyor, seni çok iyi anlıyorum.Bölümum Bilgisayar Programciligi. Ayrica Meslek Lisesi Bilisim Teknolojileri cikisliyim. Bu bölumu hic istememistim ama ailem benim meslek lisesi cikisli oldugum icin tekrar ilerleyen yillarda dahi tekrar hazirlansam iyi bir bölüm kazanamacagimi düsündukleri icin bu bölume gitmemi istediler.Bende artik cevremdeki insanlarin sen daha hala üniversite kazanamadinmi gibi konusmalarindan bikmistim gitmeye karar vermistim. Kyk burs kredi basvurusu yaptim. Fakat oda Kredi cikma durumunda dahi olsa Ocakda baslayacak.
Merhaba ablalarim. Burayi uzun zamandir takip ediyordum, ve üye olmaya karar verdim. Sizlere derdimi paylasmak icimden gecenleri söylemek istedim.21 yasinda üniversite ögrencisiyim ailemin maddi durumu iyi olmadigi icin liseden mezun olduktan sonra 1 yil özel sektörde iş bulup calistim aileme maddi anlamda destek oldum bir miktar para biriktirip ertesi senede dershaneye gittim. Üniversite sinavina hazirlandim. Ama ne yazikki iyi bir puan alamadim. Ygs barajini zar zor gectim. Ailem lys calismama gerek kalmadigini düsunup Eylul ayina kadar ise girip calismami istediler ve nihayetinde tekrar ise girdim. Üniversite olarakda 2 yillik normal bir bolum kazandim. Aileme maddi durumumuzun iyi olmadigini gerekirse Aöf okuyabilecegimi soyledim ama kabul etmediler. Üniversite kazandigim yer ikamet ettigim evime 100 km uzaklikta olunca ailem ne olursa olsun gitmemi istediler. Aileme cok bagli oldugum icin üniversiteye ilk basladigim zaman onlardan ayri kalinca cok zorlandim. Herhafta Cuma gunu olsada ailemin yanina gitsem gozuyle baktim.Şimdiki durumum ise cok bosluktayim ne yapacagimi bilmiyorum. Okudugum bölümu bitirdikten sonra ne olacagim belli degil. Ailemin zaten maddi durumu iyi degil.Aileme yük olmus gibi hissediyorum ve okudugum bolumden mezun olunca ne olavagimin belirsizligi cok moralimi bozuyor. Ayrica üniversite okudugum yerde liseden arkadasim vardi. Onun 2 yili onunla beraber eve ciktik. Lisede iyi bir arkadastik ama simdi onunlada gecinemiyoruz. Çok cabuk sinirlenen bir yapisi var. Devamli tartisiyoruz. Bu konuda cok moralimi bozuyor. Ayrica bir kardesim var kardesimde devamli aileme yük oldugumu soyluyor bosuna üniversite okudugumu söyluyor. Şu 2-3 aydir cok buyuk bunalimdayim ve cikmazdayim ablalarim inanin intihar etmeyi dahi düsundum. Napicagimi hic bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?