Baslik bile yok

Inan buyuk bi problem degil bu...derslerine calis...arkadasini anlamaya calis ne derdi varmis...ev disinda bi hayat kur, stresini okuldaki arkadaslarinla at...okul bittikten sonra zaten yonlenirsin bi sekilde..kpss vs...gecici bi ise girersin...yani hepsi halloluur

hiçbir üniversite eminimki boşuna okunmuyor. çalışmasan bile eşin ve çocuklarınla daha güzel fiillerle ilgileneceksin.
şu an bu karamsarlık normal ama sen azmini sakın bırakma illaki iş bulacaksın herkes okuduğu işi yapmıyor. ben muhasebe okudum ama depo sorumlusu oldum. şu an çalışmıyorum 14 yıl çalıştım.
şunu bi düşün yanında minnacık yarım yarım konuşan yumuk elli bi parçan var ve sana "anneee bana bunu al" diyor
almak mı alamamak mı hangisi daha huzur verici. o yüzden günü birlik düşünme bi ömrü düşün.
ailem zor durumda diyorsun aynı şeyleri ve senin hissettiklerini çocuğun yaşasın istermisin.

Bak sakin intihar edeyim deme mücadele edeceksin keşke açıköğretim de okusaydin bi taraftan çalışır diğer taraftan da okurdun tek masrafında dönemlik ödemelerin olurdu zaten

Kendimce aileme yük oldugumu düsünuyorum. Ve en kötüsü kendimden emin olamam.
ailene yük olmuyorsun canım benim çocuğum olsa asla bana yük olduğunu düşünmezdim.
ben de zor okudum ailemin durumu da iyi değildi.onlar beni okuttu.şimdi ben onlara yardım ediyorum.

Okulunu bitirdiğinde ben sana iş verebilirim.
Gayet iyi bir bölümün var. Bilgisayar Programcılığından çıkıp da neden mesleğin belirsiz olsun ki? Ben bile verebiliyorsam gayet kolay iş bulabilirsin.
Okulu sakın bırakma, okurken bir yandan kendini geliştir.
Benim mesleğim tercumanlık olmasına rağmen boş zamanlarımda şu an Python öğreniyorum mesela oturduğum yerden. Düşün yani, ufak tefek programlar, hesap makinası filan yazabilecek konuma geldim kendi kendime. Bitirince iş bulabilmen tamamen kendini geliştirmene bağlı.
Ayrıca sözüm söz. Özelden ulaş bana. :)

canım bilgisayar psrogracmcılığı bölümüm kadroları iyi olan bi bölüm taban puanı 82.eğer hırs yapıp bir sene kpssye sıkı çalışırsan atanabilirsin.

okurken gözlerim dolmuştu arkadaşımız adına, valla tebrik ederim...

hiç umutsuz olunacak bir durumun yok ki.
çoğumuz üniversiteyi zorluklarla okuduk.
özel sektörde üniversite adı önemlidir ama kamuda öyle değil. 2 yıllıkmış okulun, 2 yıl ne ki? püff diye geçer gider. bulabilirsen iş bul 200-300 deme çalış ve şimdiden kpss başla. 2 yılda baya yol katedersin. seni belli bir şehre bağlayan bir durumun da yok sanırım. hani evli filan olsan eşinin yanında kalman gerekir filan ama öyle bir durumun da yok. aldığın puana göre akıllıca tercihler yap, atan.
bölümün gayet güzel. okuldaki gibi sıkıcı işlerle uğraşmazsın eminim çalışırken, kendini şartlama. kardeşine de selam söyle.

çok çok iyi bir şey yapıyorsun. okumak, çalışmak gibisi var mı? hele de bu ülkede? hele de kadınsan.

sakın pes etme, 2-3 yıl sonra her şey çok güzel olacak.

bahane yaratma ve çalış. Allah zihin açıklığı versin.

Sen sağın solun lafına bakma kardeşim .Madem üniversiteye başlamışsın bitir orayı .Kardeşlerin de ayrıca kardeş değilmiş .Bencil insanlarmış .Hiç takma .Ben senin yerinde olsam kpssye çalışır devlet kurumuna yerleşirdim .Allah aşkına şu zamanda tıp fakültesi hukuk fakültesi bitirmedikten sonra direk iş bulabileceğin bölüm çok az .İtü ,Odtü bitirmedikten sonra kiii onlarda bile iyi bölümler şart herkes ortalama aynı durumda sayılır .Ben okulunuzu ders bırakmadan sene atlamadan bitirmenizi tavsiye ederim .

Sen kendine acimayi birakmalisin bence ilk once saglam bas yere aglanmanin caresi var mi? Bolumu istemiyorsan evden getir kitaplarini otur calis ygs ye yada atanucam diyisan kpss calis kitap alamam dersen herkes yardim eder belediyeler bile verlr muge anlida veriyo kitap sen iste yeter imlansiz yok inan buna

Bunun için canından mı olacaksın güzelim.Millet snein yaşında koca peşinde dolaşıp,serseriler için kendini paralarken,sen ne güzel emek sarfediyorsun.ASIL ÜNİVERSİTE OKUMAZSAN AİLENE YÜK OLURSUN.Şunu da unutma,bir evlat aileye yük değildir.Seni büyütüp okutmakla mükelleftirler.Her öğrencilik yıllarında sorunlar maddi sınıtılar olur.Biryerlere gelen insanlar refah içinde okuyarak gelmedi.Kardeşini kafana takma.Cahil küçük.Bana akıl vereceğine sen de oku de ona.

Ne olursa olsun okulunu bitir, ister iki yıllık ister dört yıllık birbakmışsın bir sınav açılmış kpss olur başka bişey olur girersin, eve gitmek için kendine mazeretler bulma, sonra çok pişman olursun.

Neden önyargılı oluyorsun ki? bölümün gayet iyi bir bölüm.bak ben ailemi dinlemeyip başka bölüm okudum sonuç: ev hanımı oldum:) bu zamanda sevdiğin bölümü okuman önemli değil hangi bölüm mezunu olmak sana + getirir o önemli canım benim.herşey düzelir hep aynı kalmaz.bu kadar karamsar olma daha çok gençsin.

Bölümün bence iyi. Kendini bu alanda geliştirirsen, iyi paralar kazanırsın. Ne istediğini bilmiyorum ama bence sen tekrar sınavlara hazırlan. İyi bir puan alırsan, duruma göre mühendislikte yazabilirsin, başka bir bölümde.

Bende bilgisayar programcılığı mezuyum hatta senin gibi bilişim teknolojileri değil süper lise mezunuyum. Hatta şuan belediyeye bağlı kurslarda bilgisayar öğretmenliği yapıyorum. Bölümü de kendini de bu kadar küçümseme bence önü oldukça açık bi meslek
Hatta bende 2 yıllığı bitirdikten sonra iş buldum çalışmaya başladım ve ardından üniversite sınavına yeniden girerek uzaktan eğitim bilgisayar öğretmenliği okumaya başladım şuan son sınıftayım çift diplomam olacak (aöf ile de işletme tamamlıorum) hatta 3 diyebiliriz

Konuma yorum yapan bana yardımcı olmaya çalışan,yol gösteren herkese çok teşekkür ederim. Bu sene hem üniversiteyi okumaya devam ederim hemde üniversite sınavına tekrar çalışırım artık. Yine Üniversite sınavından iyi bir sonuç alamazsam'da son çare kpss hazırlanırım.

Canim su an cikis yolu görünmese de inan bi kapi acilacaktir sana ins. Sen herseye ragmen ümidini yitirme, sabretmeye ve olumlu düsünmeye calis. Dua et bol bol Allah seni görüyor ve duyuyor unutma. Güzel günler yakindir ins..

Benim kardeşim de sıkıntı çekiyor kimi zaman. Ailem zengin değil onlarda zorlanıyor, seni çok iyi anlıyorum.
Ama Ocağa bir şey kalamdı, kredin çıksın rahat edersin.

üniversite okurken çalışabilirsin..part time işler var..hem kendine güvenin gelir hemde aileni maddi olarak biraz rahatlatırsın

Canım benim okulunu bitir, böyle kötü düşüncelere girme. Sabret ve okulunu bitir. Her okul bitiren kendi işini yapmıyor. Ben muhasebe bitirdim şimdi yönetici asistanı oldum ki muhasebenin a sını hatırlamıyorum şimdi. işimden de memnunum. O yüzden sen sınavlara filan girmek ilerlemek istiyorsa gir. Ama giremem hevesim kalmadı diyorsan da en azından okulunu bitir. maddi durumları kötü ve sana harclık gönderemeyecek durumdalarsa da part time iş filan bulursun belki. Sakın kendine zarar verme canım. Hayatta seni neler bekler bilemezsin, bi dönem canımız sıkılır bunalırız kötü şeyler yaşarız ama karanlığın en koyu olduğu an, aydınlığın en yakın olduğu andır unutma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…