Başlık bulamadım artık

Elif aslisah miymis ayni kişi mi o komiserdi ya

Valla ben hala anlamadım tam Ama elif yine kocasını kıskanan bir başka yeni üye vardı oymuş Aslışah değilmiş.
Aslışah olan da sanırım başka iki üç konu açan bir kaç ayrı üyelik alan biri. Konularından biri de sanırım şu işyerine 40 dk geç kalıyorum diyen üyeymiş. Tam emin değilim hala anlayamadım zekasız mıyım neyim
shapee daha hakim ona sormak lazım

Elif aslisah miymis ayni kişi mi o komiserdi ya

Tamam sakin.
Elif ve aslışah farklı üyeler birbirleriyle
hiç bir bağlantıları yok :)
Elif başka nicklerle de konu açıyor onlardan biri de maslova ydı.
Öyle yani..

Onun yüzünden az ban yememişimdir ah ah gençliğimi kuruttu
Bu arada yazdıklarımda görmüşsündür kendisinin konuları hergün izlenilen saçma olduğunu bildiğimiz halde, vazgeçemediğimiz günlük diziler gibi dimi okudukça okuyası gelii insanın şizofrenmiyiz neyiz

Sayısal veriler üzerinden sevişmek

Owww çok sert kemdisi gene yok oldu.
Heralde konuları belli bir sayfaya ulaşınca hah tamam bugünlük görevimi yerine getirdim gidebilirim diye düşünüyor.
Kız bak gene soruyorum kazen için mi çalışıyorsun

Her zaman farklı bir başlık ama içerik hep aynı eşinin konu sahibini aldatma düşüncesi. Bu kadar şikayetciysen, güvenmiyorsan neden birliktesin ?
Kocası bu konuları okusa karısını psikologa yollar zorla.

Elif kocan nasıl dayanıyor senin bu kıskançlıktan deliye dönmüş hallerine?herseyini karıştırıp sorguya çekmene filan nasıl katlanıyor?ne yediriyorsun da bu adam bu kadar sabırlı?valla bak ciddiyim varsa bir bildiğin yaz suraya kocası sinirli olanlar faydalansın. .

Kocası zaten büyük ihtimal gerçekten aldatıyodur.Bu kadar özgüvensiz ve aldatma takıntılı kadınlar bilinçaltı olarak zaten aldatma potansiyeli olan erkeklerle birlikte olup, aldatılıp haklı çıkarırlar kendilerini..(psikolojide : kendini doğrulayan kehanet diye geçer)

Konu sahibinin hasta olduğu konusunda zaten kimsenin şüphesi yok..Bu derece özgüvensizlik(kıskançlık özgüvensizlikten gelir) hastalıktır ve tedavi edilmesi gerekir.Sonra işte o 3. Sayfa haberlerinde cinnet geçirdi kıskançlıktan haberlerini okuyoruz.

Ayrıca sağlıklı ve masum bir adam , böyle biriyle birliktelik sürdüremez zaten

Elif,
ablacım herşeyi çok büyütüyorsun inan, nereden tanışıyorsa tanışsın, bunları dert edecek ne var?
Evliliklerde insan önce kendine güvenmeli, sen neden kendine bu kadar güvensizsin, hayatını boşu boşuna zehir ediyorsun kendine.
Açtığın konuların hepsi eşinle alakalı, unutma gülüm hayat kocaların etrafında dönmüyor.
22 yıllık evliyim, ne senin gibi mail kontrolü yaparım, ne telefonuna bakarım, ki eşimin sosyal medyada hesapları var, kadın erkek herkesle yazışır, yemek tarifleri verirler, bazısı evimize hediyeler gönderir, aldatacak olsa ohooooo bir sürü yolu var, sen denetlerken gözünün önünde aldatır ruhun duymaz.
Yapma kendine bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…