Başlık bulamadım artık

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
mrb kızlar lütfen yine diğer konular açılmasın lütfen diyorum sadece bu konuya yorum yapsın yapmak isteyen
Az önce bilgisayarımdan eşimin mailine bakıyodum funda diye bi kız mail atmış artık tez mi ödev mi öyle bşy göndermiş sayılsal veriler var eşimden düzeltmesini istemiş galiba ama şunu yapma bunu yap tarzında yani yaparmısınız vs değil. Ve dosyaya şöyle yazmış(atıyorum eşimin adı ali olsun) aliye yada mehmete gibi yazmış
Şimdi sorun ettiğim şey bizim üniden değil kız başka bir ünide araş görevlisi bizim ğnide olsa hiç sorun etmem.
Bu kızla eşim nereden tanıştı?
Niye yardım ediyor bu kadar yoğun olmaktan yakınırken niye onun bunun işini yapıyor?
Kızın üslubuda dediğim gibi hiç resmi değil
Öğle arası gidip sorcam

Ay Allah'ım! Adam işiyle ilgili birşeyler yapıyor. Bu kadar karışmayın. Hiç mi saygı duymuyorsunuz eşinize? Hiç güvenmiyor musunuz? Vallahi hergün kendinize başka dert ediniyorsunuz. Bence psikolojik desteğe ihtiyacınız var.
Kocanızın yerinde olsam sizinle bir dakika daha evli kalmaya tahammül edemem.

Güvendiğim için eşim olmuştur.
Güvenmediğim insanla evlenmem ben.
Dolayısıyla karşımdakinin laubaliliğine veririm samimi tavrını.
Umursamam.
Ayrıca mailini karıştırmam.

Elif madem bişeyleri kafaya takacaksın, takman gereken çok daha önemli bir sorunun var bence.

Tek kafana takman gereken şeyi geçiştiriyosun, ıncık cıncık yok eşime baktı yok şöyle seslendi diye kafaya takıyosun..

Ya tamam da başka bi ünide ki kız ne alaka? Bizim ünide olsa anlarım yani
Ayy ne var bunda yaaa anlamadım ki sen üni okuduguna falan emin misin ya mail karistirmalar başka üni den diye sorun etmeler falan hani aşkım canım yazsa walla anliycam da ali demiş veli demiş ne var bunda

elif sanki bikaç farklı kişilik var sende.
okuyan diğer arkadaşlar siz de böyle mi düşünüyosunuz.
yorumlarda bir tutarsızlık var.

bu kadınların çektiği nedir ya hayat bumudur yaa eşinin maillerine bak telefonunu kurcala sürekli bakımlı ol işveli ol temiz ol olda ol bu hayatı ne ara yaşayacak bu kadın milleti yazıktır yahu haa birde kv illeti görümce elti derdi.

hayatı kendimiz için yaşasak aslında bu dertlerin hepsi kendiliğinden ekarte olacak.akışına bırakmak lazım herşeyi olduğu gibi

Anladığım kadarıyla ikinizde üniversitede araştırma görevlisisiniz. Anlamadığım nokta ise, akademik çalışma yapan insanların başka meslektaşlarıyla iletişim halinde olması gerektiğini, yardımlaştığını sizin bilmiyor olmanız.

Esiniz internetten odev yapiyor olabilir.

Benim esimde yapiyordu bir ara.

Ogrencilerin para karsili tezlerini duzenliyor, Tez formatina getiriyor ingilizce giris bolumu felan yaziyordu.

Ogrencilerin cok takildigi sitelere mail adresini birakiyordu esim. Onlarda mail atip soyle olacak bolyle olacak soyluyorlardi. esimde duzenliyordu. Gerekirse ingilizce cevirisini yapiyordu.

Boyle bir durum olabilir mi?

Valla Elif sen sizin üni de olanı da anlamazsın. Bence senin ciddi bi güven problemin var ve destek almalısın. Yoksa adam senden kaçar. Belki ortak bi arkadaşları vardır yardım etmesini istemiştir böylece iletişime geçmişlerdir. Yani Ali ve Ali bey o kadar farkeder mi gerçekten. Yazının içinde Canım öptüm falan yazsa şüphelen de bu kadar olmaz ki. Ada'mın Mail'lerini falan karıştırmaz çok çirkin hareket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…