- 6 Temmuz 2015
- 4.638
- 14.562
- 208
- Konu Sahibi elifff_____
-
Arkadaşlar yapmayın yahu 32 sayfa olmuş gene kadın asıl önemli konuları es geçiyor birşey yokmuş gibi davranıyor emaillerle uğraşıyorbu kızda sevgilisi çıksa hiç birşey yapmaz kendinizi yormayın
Hahaha Bibi ya, sensiz bir elif konusu düşünmezdim. Elif seferoğluysa sen tellioğulları, elif Jerry ise sen Tom, elif Erdoğansa sen Kılıçdaroğlu.
Sanırım hepimiz elife kızarak aslında hayatımızda yer alan ve dünyayı kendi etrafında dönüyor sanan kadınlara içimizdekileri döküyoruz, yoksa kimse elife dert anlatma çabasında değildir, olan varsa da çabuk kurtulur bu çabadan
Neyseki erdoğana benzetmedin beni
Yahu yıllardır yazdıklarımız bir işe yaradımı hayır herzaman diyorum bu adam bunu başından beri aldatıyor 'bence' çünkü hiç bir insan aşk meşk sevgi böyle bir kişiyi çekemez inanmıyorum
Özellikle Erdoğan demedim sana
office de aynısını demiş 35 bin kıskançlık konusu önce, bu adam da bi iş var falan demiş, geçen oturup kadının elif ve lorena konularını okudum, üşenmedim hem de. Çok enteresan, okudukça okudum, okudukça okudum Senin de bomba yorumlar varmış hani, o yüzden böyle benzetme yaptım yani Her konuda bi laf koymuşsun hani..
Hahaha Bibi ya, sensiz bir elif konusu düşünmezdim. Elif seferoğluysa sen tellioğulları, elif Jerry ise sen Tom, elif Erdoğansa sen Kılıçdaroğlu.
Sanırım hepimiz elife kızarak aslında hayatımızda yer alan ve dünyayı kendi etrafında dönüyor sanan kadınlara içimizdekileri döküyoruz, yoksa kimse elife dert anlatma çabasında değildir, olan varsa da çabuk kurtulur bu çabadan
Canım boşan bence
Edit:Şu konuyada yorum yaptım ya
tamam itiraf ediyorum o maili atan kız da benim, elif teeeee nişanlıyken nişanlısının markette merhaba dediği kız da benim. itiraf ediyorum ilişkimiz var
Canım boşan bence
Aman tanrım didimCanım boşan bence
Zey takip ediyorum konularını gayet güzel yaklaşan üyelerde var.Ama arkadaş nuh diyor peygamber demiyor.Evet name'de yorum yaptııı, eveet Elife yorum yapmayan kalmadıysa konuyu kapıyoruz arkadaşlar hadi hadi, var mı arkalarda yorum yapmayan, hadi kapatıyoruz.
Bir gün herkes elife yorum yapacak.
O değil de dalga geçiyorum ama Rabbim yardımcın olsun elif, cidden işin zor, keşke tedavi olmayı kabul etsen ya da eğer ki dediğin gibi sorun eşindeyse, seni o bu hale getirdiyse (ki yorum yapanlardan eşi de az değil, kıza neler yapmış diyenlere evet demişsin) boşan bence. Yani dediğin gibiyse artık bu derdi aşman lazım. Burada konu açarak hiçbir şey düzelmiyor.
Üffffs vicdan yaptım kıza yazdıklarıma, Rabbim affet
Kiskancta laf mi kıskançlığın kitabını yazarKıskanç bir konu sahibi mi var karşımızda?
Bence sen eşine sormuyorsun, daha doğrusu soramıyorsun ve dert ediniyorsun elif..Bu kızla eşim nereden tanıştı?
Niye yardım ediyor bu kadar yoğun olmaktan yakınırken niye onun bunun işini yapıyor?
Kızın üslubuda dediğim gibi hiç resmi değil
Öğle arası gidip sorcam
Elif aslisah miymis ayni kişi mi o komiserdi yaYa ben o bahsettiğin tüm konuları okudum yorum da yazdım ama dediklerini fark etmedim.
Şoklarda okuyorum.
Neler dönmüş neler olmuş haberim yok.
Hayretler ettim.
Elif'in o diğer üyeliğinin konularına da yazmıştım fark etmedim mesela o olduğunu.
Şok oldum ya.
Neler olmuş vay arkadaş tam fransızım ben.
Çok gözü açıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?