Başlık bulamadım artık

Hahaha Bibi ya, sensiz bir elif konusu düşünmezdim. Elif seferoğluysa sen tellioğulları, elif Jerry ise sen Tom, elif Erdoğansa sen Kılıçdaroğlu.

Sanırım hepimiz elife kızarak aslında hayatımızda yer alan ve dünyayı kendi etrafında dönüyor sanan kadınlara içimizdekileri döküyoruz, yoksa kimse elife dert anlatma çabasında değildir, olan varsa da çabuk kurtulur bu çabadan

Neyseki erdoğana benzetmedin beni
Yahu yıllardır yazdıklarımız bir işe yaradımı hayır herzaman diyorum bu adam bunu başından beri aldatıyor 'bence' çünkü hiç bir insan aşk meşk sevgi böyle bir kişiyi çekemez inanmıyorum

Özellikle Erdoğan demedim sana

office de aynısını demiş 35 bin kıskançlık konusu önce, bu adam da bi iş var falan demiş, geçen oturup kadının elif ve lorena konularını okudum, üşenmedim hem de. Çok enteresan, okudukça okudum, okudukça okudum Senin de bomba yorumlar varmış hani, o yüzden böyle benzetme yaptım yani Her konuda bi laf koymuşsun hani..

ben didim, bu adamda bir halt var didim normal bir adam elif gibi birini çeker mi

bu arada başlık bulamazsın tabi kuruttun bütün başlıkları elif, ithal başlık diye bir iş kolu oluşacak sayende

Buna çok güldüm harikaydı

konu sahibini yengeme benzettim nedense neyse elif bak adam seni aldatacak olsa ki bu şekilde yapmaz mailde mesaj bırakmaz başka mail hesabı açar vs

elifciğim sen bu adamı boşa öyle çok reklamını yaptın ki burda k.k arasında havada kapılır adam melek melek

Canım boşan bence

Edit:Şu konuyada yorum yaptım ya

Evet name'de yorum yaptııı, eveet Elife yorum yapmayan kalmadıysa konuyu kapıyoruz arkadaşlar hadi hadi, var mı arkalarda yorum yapmayan, hadi kapatıyoruz.

Bir gün herkes elife yorum yapacak.

O değil de dalga geçiyorum ama Rabbim yardımcın olsun elif, cidden işin zor, keşke tedavi olmayı kabul etsen ya da eğer ki dediğin gibi sorun eşindeyse, seni o bu hale getirdiyse (ki yorum yapanlardan eşi de az değil, kıza neler yapmış diyenlere evet demişsin) boşan bence. Yani dediğin gibiyse artık bu derdi aşman lazım. Burada konu açarak hiçbir şey düzelmiyor.

Üffffs vicdan yaptım kıza yazdıklarıma, Rabbim affet

Zey takip ediyorum konularını gayet güzel yaklaşan üyelerde var.Ama arkadaş nuh diyor peygamber demiyor.
Bu kadar insan gıcıklığına yorum yazamaz dimi
Valla Allah yardımcısı olsun konu sahibinin böyle yaşamakta zor olsa gerek

bence elif in bayaa bir portföyü var bir tv programına iyi bir paraya transfer olabilir bir insanın her konusuna safadan dolusu yorum yapılır mı bu kız tv de olsa ne izlenirdi ...
evlilik programındaki nevruz gibi gıcık ediyor ama yinede izleniyor :)
retingi yüksek bir arkadaş

Bu kızla eşim nereden tanıştı?
Niye yardım ediyor bu kadar yoğun olmaktan yakınırken niye onun bunun işini yapıyor?
Kızın üslubuda dediğim gibi hiç resmi değil
Öğle arası gidip sorcam
Bence sen eşine sormuyorsun, daha doğrusu soramıyorsun ve dert ediniyorsun elif..
Kaldıki niye sürekli didikliyorsun ki? Varsa bi yanlışı dolanır zaten ayağına..
Senin bir kaç konuna yorum yazmıştım..Hep ayrıl bence dediydim..
Bak bence çoluk çocuğa karışmadan, güvenmiyorsan iyi düşün derim

Elif aslisah miymis ayni kişi mi o komiserdi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…