- 25 Ağustos 2014
- 21.143
- 50.657
- 798
- Konu Sahibi elifff_____
Fake sin dmi elif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyide ben aynı şeyi yapsam eşim daha çok sorun eder.Yanılmıyorsam sizde üniversite de çalışıyorsunuz. Bu kadar dar bir vizyonla orada nasıl çalışıyorsunuz anlamış değilim.
Yahu başka bir ünide çalışan arkadaşının arkadaşıdır. Onların uzmanlık alanıdır fikir alışverişi vardır.
Sorun sasirman değil fakülte olsa sorun değil çünkü taniyorsun ama üni olsa herkesi tanımıyorsun sorun cidden akademisyen misin sen ben belli kalem insanlar boyle düşünür sanirdimTmam şaşırdım ne var bunda
:) Allah kolaylık versinKızı tanımıyodum neyse o geçti
Zorla mı yorum yaptırıyoruz?Fake sin dmi elif
Anladığım kadarıyla ikinizde üniversitede araştırma görevlisisiniz. Anlamadığım nokta ise, akademik çalışma yapan insanların başka meslektaşlarıyla iletişim halinde olması gerektiğini, yardımlaştığını sizin bilmiyor olmanız.
Yani ben başka üniden bi erkekle iletişime geçsem kıyameti koparırAynı neyi yapsan burayı anlamadım.
Elin kızını bırakında ikiniz birbirinizle olan güven sorununu çözün.
Kaçıncı yüzyılda,öğretim üyesi olmuş insanların bu düşünceleri hoş gelmiyor bana.Kendini de dolduruyorsun böyle
Hangi mesaj görmemişimdirelifff_____ , Sevgili Parkonun mesajına yanıt verip bizi aydınlatır mısın?
Bir tek onun mesajını es geçmişsin neden acaba?![]()
Haddini esine karsi aşmaya alismissin da burda yemez.. Baslik acarken sadece sacmaliklarima onay verecek olanlar yazsin diye parantez ac bundan sonra o zaman..Zorla mı yorum yaptırıyoruz?
Elif cidden ya. Başka üniversite ne alaka? Akademisyen bunlar, seminerde tanışmışlardır, çalışma grubunda tanışmışlardır. İş mailini kıskanmak ne, adamın maillerini kurcalamak ne.Ya tamam da başka bi ünide ki kız ne alaka? Bizim ünide olsa anlarım yani
Kocanın senin böyle bir şey yapsan sorun edeceğini sanmıyorum. Çünkü kocanın pek umurunda değilsin maalesef elif. Umurunda olsan Batum olayını yapar mıydı sence ve daha sonra bunu sineye çekip tıpış tıpış eve geri dönen bir kadını mı önemseyecek sence??İyide ben aynı şeyi yapsam eşim daha çok sorun eder.
Ayrıca istemezse yapmaz onun bunun işini
Ya tamam da başka bi ünide ki kız ne alaka? Bizim ünide olsa anlarım yani
ciddimisin ya.Yani ben başka üniden bi erkekle iletişime geçsem kıyameti koparır
Sende aşıyosun haddini farkındaysanHaddini esine karsi aşmaya alismissin da burda yemez.. Baslik acarken sadece sacmaliklarima onay verecek olanlar yazsin diye parantez ac bundan sonra o zaman..
Ya tamam da başka bi ünide ki kız ne alaka? Bizim ünide olsa anlarım yani
Ya resmen kızın ayak işlerininyapıyo bilgi alışverişi filan yok ortada birinin ödevini tezini düzeltmek ona mı kaldıciddimisin ya.
nasıl akademik kariyer yapacaksınız siz.
yolunuza bu vizyonla mı devam edeceksiniz.
parkon haklı ne güzel sormuş.
çok çok garip .
ailemdeki akademik personeller var sizden üst seviyede.
herkesle her hocayla iletişim halindeler.
nasıl ilerleyecek geliştireceksiniz kendinizi karı koca.
tabi böyle bi kaygınız varsa tabi.
İşte diyorum ya zihniyetYani ben başka üniden bi erkekle iletişime geçsem kıyameti koparır
Yani ben başka üniden bi erkekle iletişime geçsem kıyameti koparır
Hay ağzına sağlık, kocası daha önce yaptı elif yakaladı ve hiç sorun çıkarmadı. Adam da alıştı elif de alıştı bir nevi bu durumaeşinle ilişkisi varsa ne olacak ki?? öğrensen de boş öğrenmesen de..o yüzden kurcalama bence..