Başlık bulamadım artık

Hay
İşte ben de onu anlatıyorum. Mesela ben projenin bir yerine kadar yapıyorum. Sonra başka birine teslim ediyorum ve o kişiden çıkan dataları yorumluyorum. Onun yorumları varsa burayı şöyle yapalım, şurayı böyle yapalım diyorum. Muhtemelen devam eden bir proje var ve koordineli çalışıyorlar.[/QUO
İşte ben de onu anlatıyorum. Mesela ben projenin bir yerine kadar yapıyorum. Sonra başka birine teslim ediyorum ve o kişiden çıkan dataları yorumluyorum. Onun yorumları varsa burayı şöyle yapalım, şurayı böyle yapalım diyorum. Muhtemelen devam eden bir proje var ve koordineli çalışıyorlar.
hayır proje değil olsa anlarım iş kızın ve buda yapıyor

Benim bir arkadaşım vardı lisede. Kız ailesinden utanıyordu. Halbuki utanacak ne vardı ki ? Babası tamirci annesi ev hanımı bir şekilde yaşıyorlar. Kız anne ve babasının doktor olduğunu söylerdi. Birgün diş ağrısı çekiyor, annen dişçi değilmiydi neden yardımcı olmuyor demiştim. Kız kaçamak cevaplar vermişti. Heh işte elif sende bu örnekteki çelişkiyi yaşatıyorsun bana. Bir akademisyen böyle olamaz. Olduysa ünlü bir atasözümüz sizin durumunuzu anlatıyor. Hani altın semerli olan :işsiz:

Bak sen yazıyorsun İŞ diye!İŞ işte İŞ!
Ben yine sana öneride bulunayım özel sekreteri olmayı teklif et!oh mis!hem ev hem ofice de!

Benim bir arkadaşım vardı lisede. Kız ailesinden utanıyordu. Halbuki utanacak ne vardı ki ? Babası tamirci annesi ev hanımı bir şekilde yaşıyorlar. Kız anne ve babasının doktor olduğunu söylerdi. Birgün diş ağrısı çekiyor, annen dişçi değilmiydi neden yardımcı olmuyor demiştim. Kız kaçamak cevaplar vermişti. Heh işte elif sende bu örnekteki çelişkiyi yaşatıyorsun bana. Bir akademisyen böyle olamaz. Olduysa ünlü bir atasözümüz sizin durumunuzu anlatıyor. Hani altın semerli olan :işsiz:
Sana iade ediyorum bu atasözünü o halde

Ben dusundumde ciddi düşündüm ama bence bu adam seni aldatıyor.böyle sahte ipuçları koyuyor ortaya sen onların peşinden gidiyorsun onlarla ugrasiyorsun o obur tarafta keyfine bakiyor

Nereden biliyorsun, belki bir makale çıkaracaklardır ve eşinin de bir yerde yardım etmesini istemişlerdir, karşılığında eşininin de adını makaleye koyacaklardır.
Sorcam iştevbakalım neymiş ama sanmıyotum makale için olduğunu öyle olsa anlarım

12 sayfanın tamamını okumadım ama bence de resmi konuşmalıydı. Kızla eşiniz bir proje grubunda olabilir mi? Yani eşinizin yapması gereken görevi olan bir işi mi gönderiyordu acaba? O durumda böyle konuşması normal olabilir.

O zaman kız resmi konuşmalıydı değil mi sanki asker arkadaşı gibi konuşmuş
yoo niye resmi konuşsun kız parasını basmış yardım alıyor benım arkadaşımda çok kez düzelttirdi onun hitabıda aynı bu şekilde , şunu yap bunu yap gibi, karşılıksız olsa eminim ricalı konusurdu, boşuna sorma bile.

Back
X