Senin mesleğin ne peki ?Canim karamsar olma bu kadar bence yaşın yaşılanlar hiç bir şeye engel değil ki ben pozitifim nedense evlilik olmasada hic takmiyorum zamaninda cok takardim ama simdi hic birsey için geç olmadığını düşünüyorum.Mesleğin ne baska şehir planinda var mi ?
Anladim canim ben cocuk gelisimi ama kresle maas konusunda sıkıntı yasadık çıkmak zorunda kaldim.Bankacıyım bölge müdürlüğünde çalıştım sonra bir şirkette çalıştım kısa süre hatır gönül işiydi omu da ben bıraktın yaz sonu işte
Kendinizi şanssız kismetsiz görmeyin şansınız küser sonra. Hayat bu ne olacağı belli mi? İlk ikisinde belki cocuktunuz çocukça hatalar yaptınız. Belki daha evlilik için pismemistiniz. 3.yu evlenmenin nasıl gorunecegini düşünmek yerine kendi içinize dönün bir süre. Yalnızken nasıl bir insan olduğunuzu, nelerden hoşlanıp nelerden nefret ettiğinizi öğrenin. Nasıl bir erkekle bir ömür geçirebileceğinizi anlayin. O kişi karşınıza çıktığında sayının anlamsız olduğunu fark edeceksiniz. Ama oncekilere benzemesini istemiyorsanız mutlaka kendinize dönünCanım ben ZAten şuan evlenmeyi düşünmüyorum asla sadece kafama takıldı 3. Kez evlenmek bir kadın için kötü olur mu yada sorun olurmu diye. Şuan çalışmıyorum ama iş arıyorum tabiiki de ama kısmetsizliğimdenmidir şanssızlığımdanmı bilmiyorum ama yok arayan soran boşuna okumuşum onca üniversiteyi sanki ve bu durumda sinirlerimi çok yıprattı aslında
Günaydın canım gece uyumuş kalmışım :) senin iş bulman daha kolay bana göreAnladim canim ben cocuk gelisimi ama kresle maas konusunda sıkıntı yasadık çıkmak zorunda kaldim.
Şuan karşıma çıkan bir insan yok canım boşandığım 2. eşim karşıma çıkıyor hala :)Genel geçer bir cevabı olamaz.
Belki de sizin için doğru insan şimdi çıktı karşınıza.
Ama üçüncüye evlenmeyi düşünseydim kılı kırk yararak ilerlerdim herhalde.
Evet canım çocuğum yok çocuğum olmuş olsaydı asla evlenmezdim zaten ...Yakın bi komşumuz var ilk evliliği yürümemiş.ikincisinde yürümedi.kader değişmiyor demişti.inşallah sizin öyle olmaz.sonradan yüzünüz güler.eğerki çocuğunuz olsaydı 3. Evliliğe bende karşıyım ama çocuğunuz yok sanırım.onun için 3 te olur 4 te.
Beni çok iyi anlamışsın canım bravo :) benim birini bulmama gerek yok ZAten bulan buluyor ama anlamış olduğun gibi benim kafamda bir kalıp var onu yakalamak mesele bundan sonra karşıma çıkan kişide ve sanırım bu zor olacakBen bi taneyi zor buldum kiz :) saka bi tarafa canim insallah 3.de mutlulugu bulursun. Ama bana kalirsa senin evlilik denilince aklina gelen bir kalıp var ve sen onu ariyorsun veya iliskiyi o kalıba sokmaya calisiyorsun ama bosver ozaman mutlu olamazsin olacağına bırak...
Neden sevmeyesin .Karsindaki kisi de neden evlenmek istemesin ki sevgi olursa hepsi olurİşte benim asıl çekindiğim şey bir daha başkasını sevemeyecegim gibi ya da karşıma her çıkanın da benimle evlenmek istememesi olabilir
Evet ilkinde çocuk gibiydim olmadı zaten bitti hemen ... ikinci de sevgim çok ağır bastı ne yazık ki.. aslında nasıl bir eş istediğimi biliyorum kendimi de biliyorum ama öyle biri karşıma çıkmayacak sankiKendinizi şanssız kismetsiz görmeyin şansınız küser sonra. Hayat bu ne olacağı belli mi? İlk ikisinde belki cocuktunuz çocukça hatalar yaptınız. Belki daha evlilik için pismemistiniz. 3.yu evlenmenin nasıl gorunecegini düşünmek yerine kendi içinize dönün bir süre. Yalnızken nasıl bir insan olduğunuzu, nelerden hoşlanıp nelerden nefret ettiğinizi öğrenin. Nasıl bir erkekle bir ömür geçirebileceğinizi anlayin. O kişi karşınıza çıktığında sayının anlamsız olduğunu fark edeceksiniz. Ama oncekilere benzemesini istemiyorsanız mutlaka kendinize dönün
Bilmiyorum erkeklerde artık bir tuhaf çevremde görüyorum evlenmeye gelince evlenmemiş olsun elinde iyi bir mesleği olsun güzel olsun vs vs ... çıtayı yükseltmişler geneldeNeden sevmeyesin .Karsindaki kisi de neden evlenmek istemesin ki sevgi olursa hepsi olur
Sonuna kadar katılıyorum canım ama konuyu sanırım tam okumamışsın şuan kimse yok öyle karşıma çıkan ama boşandığım 2. eşim var hala yeniden evlenelim diye dönüp duran..Kader kısmet...
Olumsuz yorum yapanları anlayamıyorum, kocaya mı ihtiyacın var diyenleri hiç anlayamıyorum. Sofraya yanlız oturup işten gelince dört duvar arasında tek başına kalan anlar onu...
İnşallah çok iyi biridir ve inşallah yüzünüzü güldürürsünüz birbirinizin.
Ben 2. Evliliğimi yaptım. Çok mutluyum. Başka bir arkadaşım 3. Evliliğini yaptı bebişi var öyle mutlular ki...
Sayı değil önemli olan doğru kişi olması. Sevgilisi olup her şeyi yaşayana gösterilen anlayış evlenip ayrılana da gösterilmeli.
Benim ikisine de saygım sonsuz ama unutulmasın ki biri Allah'ın rızası ile yapıyor bu işi...
O sebeple 3 e 5 e takılma kardeşim, doğru insandır inşallah...
Bulmak sıkıntı değil ki canım asıl sıkıntı adam olanını bulabilmek3. evlilikte olur, 4.evlilikte. Kısmet işi bunlar kimisi 2.yi bile bulamıyor.
Haklısın canım bende öyle düşünüyorum :)Geçmişinde 10 tane sevgilin olsun kimse laf etmez ama 3. Kere evleniyorum desen şokk.. bunu anlamıyorum.
Karşına çıkan insanlarla ciddi düşünüp evlilik yoluna girmen kadar doğal birşey yok. ilk 2 evliliğin sürmedi diye 3. De mutlu olmayacaksın diyede birşey yok. Hayat bu...Yaşanmışlıkların verdiği tecrübe ile aşk ile çok mutlu olma şansını bahtın sana sunursa niye olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?